2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

yaaa nisanlimla tartistikkk bitti falan dedik o sira muzik dinlerken bu sozler gecti bende paylasmak istedimm ama suan aramiz iyi konustukk aramizdaki sorunu cozdukk ama yine karsilikli kirginiz birbirimizee

canım bu dönemlerde fazlasıyla gergin oluyoruz galiba bize de öyle oluyo özellikle birbirimizi uzun süre göremeyince. kırgınlıklarınz da geçer inşallah en yakın zamanda canm:) şimdiii tartışmaları bırakalımmmm düğün heycanımıza dönelim.. kızların düğünleri bile beni çook heycanlandırdı dünn gece sürekli düğün günümüzü düşündüm :))

saol cnm benimmm destegin icin cok saoll :))))))))))) valla o kadar basim agriyokiii bisey dusunemiyorumm :))))))))))))))))))))))))) ama acaba gelinligim ne durumda diye dusunur oldum simdii

saol cnm benimmm destegin icin cok saoll :))))))))))) valla o kadar basim agriyokiii bisey dusunemiyorumm :))))))))))))))))))))))))) ama acaba gelinligim ne durumda diye dusunur oldum simdii

emiinm gelinliğin muhteşemdir ve senin üzerinde de harika duracaktır. ogün kendini güzl gelinliğinin içinde prenses gibi hissediceksin inşallah :))

emiinm gelinliğin muhteşemdir ve senin üzerinde de harika duracaktır. ogün kendini güzl gelinliğinin içinde prenses gibi hissediceksin inşallah :))

insallahhh insallahhh :))))))))))))) inss hepimizzzzzzzzzzzzzz prensesler gibi oluruzzz.. .olucazda zaten hahahaha

aaa evet aynısıymış geçen küçük eklemiştin tam seçilmiyordu, siz bu davetiyeyi mi gösterdiniz matbaaya kendileri yaptı yoksa onların modelleri arasında bu var mıydı canım? çok güzel olmuş magnet fikrine bayıldım ben zaten..

şafak 54 adapazarı bende oraya gelin gidicem hemen dikkatimi çekti

demek sen benim memleketime gelin olucannnnn Sevindim valla çok güzeldir bizim oralar, çabuk alışırsın inş. ben İstanbul da yaşıyorum ama kalkıp orda düğün yapıcam kısmetse..

white_butterflies ve patbir gelinlerimizeee MUTLULUKLAR diliyoruzzzz... bugun onlarin en mutlu gunuuu ...... iki gelinimiz daha yuvadan uctuuuu :)

Ömür boyu mutluluklar dilerimmm Evlendiniz diye bizi bırakmayın, sohbete gelin..

Iyi günler kizlar.

ebrumm bende dün nisanlimla tartistim bu aralar cok gerginiz ikimizde malum safak yaklasiyor :)
Hayirlisiyla bu günleri de atlatalim da baska bir sey istemiyorum.
Bugün nisanlima parfüm aldim biraz dolastim geldim :)
Havalar iyice isindi. Günlerdir 31 derecedeyiz.

$afagimiz 68 AKsaray

zevkler bu kdr benzermiş tabikideee fırsat bulduğum ilk zmnlar yazıcam tatlıcımmm

nıye kımse yokk ya ben yokken ne sohbet ne sohbet ben geldım bu sefer kımsecıkler yokkkkk14:

nıye kımse yokk ya ben yokken ne sohbet ne sohbet ben geldım bu sefer kımsecıkler yokkkkk14:

bennnnnnnnnnn geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nisanlimla birlikteydimmmmmmmmmmmm perdelerimii beyendim harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) fiyatt bekliyoruz amaa yarin belli olucak ins ucuk bi fiyat vermezz ama benim dusuncemmm mim. 3.500 tutucak perdeler komplee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…