- Konu Sahibi rashabahar
-
- #9.781
white_butterflies ve patbir gelinlerimizeee MUTLULUKLAR diliyoruzzzz... bugun onlarin en mutlu gunuuu ...... iki gelinimiz daha yuvadan uctuuuu :)
artik son bir dalga beklerim alip benide gotursun diye !!!!
hayırdır tatlımm :S
yaaa nisanlimla tartistikkk bitti falan dedik o sira muzik dinlerken bu sozler gecti bende paylasmak istedimm ama suan aramiz iyi konustukk aramizdaki sorunu cozdukk ama yine karsilikli kirginiz birbirimizee
canım bu dönemlerde fazlasıyla gergin oluyoruz galiba bize de öyle oluyo özellikle birbirimizi uzun süre göremeyince. kırgınlıklarınz da geçer inşallah en yakın zamanda canm:) şimdiii tartışmaları bırakalımmmm düğün heycanımıza dönelim.. kızların düğünleri bile beni çook heycanlandırdı dünn gece sürekli düğün günümüzü düşündüm :))
saol cnm benimmm destegin icin cok saoll :))))))))))) valla o kadar basim agriyokiii bisey dusunemiyorumm :))))))))))))))))))))))))) ama acaba gelinligim ne durumda diye dusunur oldum simdii
emiinm gelinliğin muhteşemdir ve senin üzerinde de harika duracaktır. ogün kendini güzl gelinliğinin içinde prenses gibi hissediceksin inşallah :))
insallahhh insallahhh :))))))))))))) inss hepimizzzzzzzzzzzzzz prensesler gibi oluruzzz.. .olucazda zaten hahahaha
buldum seni
ebrucum magnetın tam buyuk halını yukleyememıstım arkadasta davetıyesını begnmıs bak buyduEki Görüntüle 401692 davetıyede buyuk olasılıkla bu olacakEki Görüntüle 401693 davetıye ıste bu dıyemıyorum ama sızce nasıl?
şafak 54 adapazarı bende oraya gelin gidicem hemen dikkatimi çekti
white_butterflies ve patbir gelinlerimizeee MUTLULUKLAR diliyoruzzzz... bugun onlarin en mutlu gunuuu ...... iki gelinimiz daha yuvadan uctuuuu :)
tamam canım gidin bakın bakalım baktıktan sonraki yorumlarını da bekliyorum burda :) zaten ben senin izinden gelicm bu gidişle akaydan gelinlikleri alduk :) sonra kozadan davetiye alıcam daha sonra voyage belek e balayına gidicem tecrübelerine ihtiyacım var yani :)
aaa evet aynısıymış geçen küçük eklemiştin tam seçilmiyordu, siz bu davetiyeyi mi gösterdiniz matbaaya kendileri yaptı yoksa onların modelleri arasında bu var mıydı canım? çok güzel olmuş magnet fikrine bayıldım ben zaten..
canım ben bunu ınternette begendık nısanlımla onlarda düzenlemeleri yaptılar ısımlareı tarihleri değiştirdiler falan yanı ben bunu nıkah sekeri olarak kullnmayı düşünüyorum
nıye kımse yokk ya ben yokken ne sohbet ne sohbet ben geldım bu sefer kımsecıkler yokkkkk14:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?