• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

white_butterflies ve patbir gelinlerimizeee MUTLULUKLAR diliyoruzzzz... bugun onlarin en mutlu gunuuu ...... iki gelinimiz daha yuvadan uctuuuu :) :46::46::46::46::46:

white_butterflies ve patbir gelinlerimizeee MUTLULUKLAR diliyoruzzzz... bugun onlarin en mutlu gunuuu ...... iki gelinimiz daha yuvadan uctuuuu :) :46::46::46::46::46:

eveeet :) gelinlerimizee çoook çoook çoook mutluluklar diliyorum bende umarım unutamıycakları bi düğün geçirirler :) ahh ahh darısı başımıza ins da sanki günler geçmiyo şafak daha 127 :)

evettttttttt kizlarrr nisan ayiii gelincikleriii evlendirdikkkk sira geldi mayis ayi gelinlerine ama mayisdaki gelinciklerii uzun suredir bu topiktee gormuyomkii :)

hm anladım canm 100adet fiyatı nekadar biliyo musn peki? bide bu davetiyeler neden bukadar çokk pahalı yaa:S

valla 100 adet fiyatii bilmiyorumkii ::( nisanlimda hic solemedii sadece ben beyendim o kada .. valla pahali yani nedenini bilmiyorum belki tasarimli oldugu icindirr :( kagidi daha kaliteli kullandiklari icindirr hic bilmiyorumm :( kullandiklari malzeme

valla 100 adet fiyatii bilmiyorumkii ::( nisanlimda hic solemedii sadece ben beyendim o kada .. valla pahali yani nedenini bilmiyorum belki tasarimli oldugu icindirr :( kagidi daha kaliteli kullandiklari icindirr hic bilmiyorumm :( kullandiklari malzeme

bende kozaya bakıcam canım bakalım haziran sonu gibi bakarım heralde orda %50 indirim hakkımızı kullanırız hemde inşallah.

tatlımm sizde kozaya baktınız mı davetiye için ?

hayır cnm daha gitmedik inş bu hafta gideriz ki gitmek zorundayız hiç bişi kalmadı.. koza davetiye de çok çok güzel şeyler var seçmek zor olcak sanırım :9: ben dikdötrgen davetiyelerden hoşlanıyorum şık zarif bişey seçicem..:34:

kızlar bizim sadece mayıs ayımız kaldı bu ay yoğun geçeceğe benziyor.. mobilyalarımızın siparişini verdik.. perdelerimizi ayarladık gibi.. halı ve avizeler kaldı.. en kısa zmnda da Akay'a gidip kına elbisemi ve davetiyemi de ayarlıcam.. Damatlık bakıcaz daha.. sonrada sadece evimizi yerlerştirmemiz badana boya duvar kağıdı gibi hazırlıklar kalıcak inş çok mu çok güzel olcak.. evimizin fotolarınıda koyarız belkimmm:34: :16:

kızlarrrr ankara bugün sıcacıkkkkk çok güzeldi hava çıktım yürüdüm oh missss
tek sorun polenler :2:
nisan bitti sayıyorum ben artık mayıs kaldıııııı haziranda evime gidip yerleştiricem :8:
offf geç zaman ak gitttt

canım allah şifasını versin inşallah iyileşir hastanız
kötü düşünme hiç..

Allah razi olsun cok tesekkür ederim.
Rabbim büyük insaAllah iyilesir.
Annem gecen gün konustu.
Yatiyormus sirf.
Konusmaya bile gücü yokmus...

Bizde bu arada balayi degisikligi yaptik.
Inkim Hotel / Izmir / Cesmeye gidecektirk.

Marlight Boutique Hotel / Izmir / Cankaya'ya gidecegiz.

Tabii Rabbim nasip eyler de ölüm kalim meselesi olmazda dügünümüz gerceklesirse insaAllah.

$afagimiz 69 Bayburt bu arada.

Son düzenleme:
hayır cnm daha gitmedik inş bu hafta gideriz ki gitmek zorundayız hiç bişi kalmadı.. koza davetiye de çok çok güzel şeyler var seçmek zor olcak sanırım :9: ben dikdötrgen davetiyelerden hoşlanıyorum şık zarif bişey seçicem..:34:

tamam canım gidin bakın bakalım baktıktan sonraki yorumlarını da bekliyorum burda :) zaten ben senin izinden gelicm bu gidişle akaydan gelinlikleri alduk :) sonra kozadan davetiye alıcam daha sonra voyage belek e balayına gidicem tecrübelerine ihtiyacım var yani :)

Back