- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 38
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #9.501
:) bizimki de diyor ne çok kilo vermişsin, gelinlik yakışmıyacakhiç demiyor neden kilo veriyorsun, eritti bitirdi beni
Hangi birini anlatayım tatlım gelinlik bakmaya gittik bı gelinlik beğendin aldırmadılar beğenmedik dediler neyse onu geçtik her girdiğimiz yerde gelinlik denicem deli deli geziniyo sıkılmış gibi apar topar gelinlik çıkarıyorum yolda 5 metre onden yürüyor nedense anlamadım bugün zorla hiç bı yere bakmadan gelinlik ayakkabım alındı abiye bakıyoruz kına icin beğenmiyorum diye surat asıyor sanki o gelin biz tafrasini çekicez deli etti beni istersen daha sayabilirimde ?
nese canım boşver anlattıkça daha fazla sinirlenirsin.. alışveriş işlerinden hoşlanmıyodur belki dicem ama sonuç olarak sana bu şekilde davranmaması gerekir gelin olan sensin ve önemli olan senin mutluluğun.. sen hangisini beğenirsen onu alırsın. boşver canım sen gelinliğin içine sindi mi çok merak ettim nasıldı modeliD bunlardan bahsedelim ki daha çok sinirlenme
Allah yardımcımız olsun canım, üzülme yine de bitecek nasılsa bu düğün işleri, o zaman rahatlarsın
resmen hareket esnasında yanlarım sızladı ama güzeldi acısı biraz kötü çıkcak gibi :) bana aslında bacak hareketleri lazım ebrucum var mı sende yine böyle bişey biraz sıkılaşsın istiyorum bacaklarım :))
peki kızlar kayınvalidelerinize yakın yerlerde mi oturacaksınız ??
Sevmezmi alış verisi o kıskançlıktan yapiyo lanet kadin
Akay gelinlikten aldım prenses model uzun kuyruklu çok sade öyle abartısı yok yani
cnmmm biraz bakarim sana link yollarim ama daha onceden ebru sallinin bacak sIKILASTIRMA plates yapiyordum bulursam sana yollarim link tatlimm
Biz is gereği hep sehir dısında veya yurt dısında olucaz tek avuntum o yoksa o çekilirmi
ebrucum bi akay gelini daha olmuş burda :)) buarada bugün beni akaydan aradılar. gelinlik ödemesinde taksitlendirme yapıyoruz geri kalan ücretinizi taksitlendirebilirzi isterseniz dedi bir de bursa koza davetiyeden %50 indirminiz var dedi. acaba bi tek bursa için mi geçerli kızlar size bi söyliyim dedim.
ebrucum bi akay gelini daha olmuş burda :)) buarada bugün beni akaydan aradılar. gelinlik ödemesinde taksitlendirme yapıyoruz geri kalan ücretinizi taksitlendirebilirzi isterseniz dedi bir de bursa koza davetiyeden %50 indirminiz var dedi. acaba bi tek bursa için mi geçerli kızlar size bi söyliyim dedim.
cnmmm biraz bakarim sana link yollarim ama daha onceden ebru sallinin bacak sIKILASTIRMA plates yapiyordum bulursam sana yollarim link tatlimm
Ben de plates yapıyordum, haftaya tekrar başlayacağım iyi bir salon buldum, stres atarım hem biraz
hadi yaaa ama bizden esekkler nakit aldilar:)))))))))) ama ona gore indirim yapmislarrdii.. valla koza indirimini duymadim ama istanbulda akaydan nisan ayinda gelinlik alanlara duvak gelin buketi gelin taci ve kesesi hediye imis ben mail attim akay genel mudurlige:)dediler nisan ayi icinde gecerli ben ocak ayinda aldiigmi bellirttim sonra tekrar bi mail geldi hangi butikden aldiniz gelin danisman ismini belirtiniz .. akaya gttiinizde hediyenizi seciniz dedilerr :) biz gein danismanini bilgilendirdik dediler ama davetiyeyi de sorarim ondanda yararlansam iyi olur :) aynen bi akay gelinimiz daha oldu
İzmir deki Akayda kampanya yokmuş mesela gelinliktede indirim yapıyorlar ama hiç bişeyi yok sadece kesesini verceklermis
BEn de kozadan yaptırcam davettiyemizi kampanya varmı bilmiyorum
bende provay gittigimdee buketimi tacimi duvagimi ne varsa butun hepsini alicamm gerci duvak yaptirdim ama olsun alicam ben yinede:)
bizimde baya indirim yaptılar cnım ozmn içinde 2 tane duvağım kesem ve saç aksesuarımın hediye olacağını söylediler. ödeme konusunda da sıkıştırmayız sizi parça parça ödersiniz dediler. nişanlım 2 ayda 1 500 tl falan havale yapıyo hesaplarına. bugün de bilgilendirmek için aradılar davetiye işine çok sevindim:) bide kaya artemiste tatil indirimi de vardı onu biz başka bir tatil olarak değerlendiricez kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?