2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

İstanbul da canım, arkadaşlarım ona diktirdi istedikleri gelinliklerin aynısını dikti, abiye ve nişan kıyafeti de dikiyor..

hadi yaa ismini adresini versene cnm yaa kina icine elbise diktirmek istiyrum ben ama kumasi benden olucakk ? bi iletisim gecmek isterimmmmm moda evi ariyom bende

hadi yaa ismini adresini versene cnm yaa kina icine elbise diktirmek istiyrum ben ama kumasi benden olucakk ? bi iletisim gecmek isterimmmmm moda evi ariyom bende

sonunda senin gelinliği buldum hayatım, seninki de çok güzel çok beğendim moda evinin adresini mesaj atıcam birazdan görüşürsün, benim evime çok yakın zaten kumaşın senden olması sorun olmaz herhalde..

tesekkur ederim cnmm ilk denedigim gelinlikk hemen beyendim aldim :) dugune daha 6 ay vardiii o kadar cok mutluydumki icindee hopladim zipladim :)))))))))))) cok saol cnm yaaaa valla cok iyi olurr peki fiyatlari nasil ? bekliyorum adresi cnm yarin arar gorusurum hemennnn

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım, pronoviansa gittim geçen sezonun modeliymiş yokmuş ben de diktireyim dedim..

havuz yaka nası oluyo ebrucum.. benimde gelinlik kodum 978 kızlar orda pek belli olmuyo ama daha ışıltılı. ben sadelikten yanayım herzaman ama bazı arkadaşlarıma çok sade geldi. bende prenseslerdn çook istedim ve denedm kendime yakıştıramadm pek ama

teşekkür ederim hayatım, seninkini göremedim ama yok mu fotosu sende eklesen..

Var tatlım bugün çektim resmini ama tlfondan kOyamadim siteye iPhone uygulaması yok sitede resimi görmüyor :44:
Bende evde değilim şimdi stres atayım diye Çeşme ye geldik pc almadım yanıma salı gunü gitcem eve o zaman eklicem anca

bende ocak başında aldım kaç kaç ay önce ama iyiki almışım

olsun canım eminim çok güzeldir zaten, eklediğin de bakarım

senin gelinlik cok guzell gordum daha onceden biliyomm cnm bu resimdeki gibi olucak ama omuzlar bu kadar dusuk olmucak bide ilkk once kolsuz denicem beyenmezsemm kollu olucak provada belli olucakk

bu gelinlikte çok hoş yakın arkadaşım da bunu diktiriyo nası olcak merakla bekliyorumm bende :)) mutlulukla giy canm

teşekkür ederim canım, üstündeki çiçeklere biraz renk vermek istiyorum, yavruağzı yada toz pembe aralara katayım diyorum..

senin modeli arıyorum şimdi

kızlar gelinlik giymek çook güzelm bi duygu dimi ne hissettiniz giyince?

Ben su an doğru gelinliğimi aldım diye düşünüyorum
İlk giydiğimde kendimi çok beğendim ama gercekten gelin olduğunu duvak takilinca anlıyorsun

yaa ebrucum aynen bende böyle düşünüyorm acaba sıcakta çok bunaltırmı ki. bende straplez istemiyorum bişey yapıcaz ama ona provada karar vericez buara onu düşünüyorum nası olsa diye :)
teşekkür ederim canım, üstündeki çiçeklere biraz renk vermek istiyorum, yavruağzı yada toz pembe aralara katayım diyorum..

senin modeli arıyorum şimdi
eminim toz pembe falan çok hoş durur uçuş uçuş çokk yakışıcaktır canımm :)

kızlar gelinlik giymek çook güzelm bi duygu dimi ne hissettiniz giyince?

hemen anlatiyimm aldigm gelinligii ilk giyindimmmmm duvagimda takildii hazirsin dedilerr dondum hemenn aynayaa baktimmm yaklastim aynada iyiceeee kafam degene kadar bi ileri bi geri gidiyorummm yuzumun iffadesine bakiyorummm ))))))))))))))0 o kadar mutluydumkii bi sure agzim acik kaldiii guldum sonraaa dondumm durdum etrafimdaaaa :))))))))))))))))) hic konusmadimmm :))))))))))))))) ayyy cok mutluydum yaa o an bulutlarin ustundeydimm :))))))))))

Fiyatları normal canım, fatihteki bilindik moda evlerinden uygundu ben fatihten de fiyat aldım 400-500 tl farketti

bende ole dusundumm ama kadin dediii gelin danismanim pamuksu tul oldugu icin skinti olmaz aksinee ferah tutar seni dedii bakk gosterdigim modelinn kolsuz olanini dusn canimm benim ilk once kolsuz olucakk beyenmezsem dirsege kadar kollu olucak ama bilmiyorum daha karar vermedim sana bi model yollucam yada ole olucakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…