• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

üşenmedim bu saatte yaptım ebrumm aman allahım şuan nefes nefese kaldım zaten :)) evdekiler delirmişim gibi baksa da gayet güzeldi sabahları yapmaya karar verdim çok saol:))

:))))))))))))))))))))))))))))) ahahhahahahahaaa rica ederim bebis ama yarin banaa yaz ama belin yanlarin icin hamladimi hamlamadimi durumun hakkinda:) yapmaya devammmmm

canim yaaaaa bosverr unut gitsin sole bi kendine gelll cnmmm bak gelinligini falan aldin onlari dusunn mutlu oll :) mutlulugunu hic biseyin bozmasina izin vermee

Basına gelmediğinden bilmiyorsun öyle boş verilmiyor Canim çok moralin bozuluyor :25:

Bilirim tatlım alır bütün enerjini keyfini mutluluğunu. Bayılıyorlar gelinleri mutsuz etmeye nasıl bahsedilir bilmiyorum sınır krizleri geçirdim resmen :22:

sorma canım, hala etkisindeyim düşünüyorum bir ömür katlanılır mı buna diye, sanki sırf bu yüzden gelmiş gibi:41:

:))))))))))))))))) bosvrrr kayinvalideyii gidin nisanlinla secinnn verin ellerine bu bizim davetiye diyee:) suprizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Nişanlım burda olsa zaten hiç bı sorun olmucak iste kadın çok fena cidden anlatmakla bitmez tatlım yaa ben bile basedemedim felaket bı Sey :41:

Eki Görüntüle 395722

kina gecem icin bu davetiyeyi yaptircam ebru gelinin kina gecesine davetlisiniz yazicak 100 tane bastircam ole yakin cevreme vermek istiyorum cok hosuma gitti :)
çook güzelmiş tatlımm :))

benimki valla pamuk gibii aslaa sole yapti boleyapti desem yalan olurrr :((( insallah hep bole kalirr .. cok seviyorum ben annemii icten soyluyorummmm
bende seviyorum annemi gerçekten çok şükür sorunumuz yok hiç.. haftada 2-3 kere konuşmadan içi rahat etmez. uzaktayız biz onlara gideceğim zaman annecim gün sayıyoruz evimizin neşesisin sen çabuk gel der :)) bende böyle olunca ona daha içten ve sıcak oluyorum kızlar. inşallah hep te böyle gider. maşallah diyim de:nazar: benim kayınvalidemin kızı yok bunun da etkisi var bence.

çook güzelmiş tatlımm :))

bende seviyorum annemi gerçekten çok şükür sorunumuz yok hiç.. haftada 2-3 kere konuşmadan içi rahat etmez. uzaktayız biz onlara gideceğim zaman annecim gün sayıyoruz evimizin neşesisin sen çabuk gel der :)) bende böyle olunca ona daha içten ve sıcak oluyorum kızlar. inşallah hep te böyle gider. maşallah diyim de:nazar: benim kayınvalidemin kızı yok bunun da etkisi var bence.

:)))))))))))) ne guzel insallah hep bole kaliy annelerimizzz aynen benim kayinvalideninde kizi yokk :) artik var ama o yuzden sanli hiseediyorum kendimi her konud cok sukurr allah insallah bozmazz

:)))))))))))) ne guzel insallah hep bole kaliy annelerimizzz aynen benim kayinvalideninde kizi yokk :) artik var ama o yuzden sanli hiseediyorum kendimi her konud cok sukurr allah insallah bozmazz

aynen bende canım ya :) çok korkardım ben anlaşamazsak diye ama çok şükür korktuğum gibi olmadı. annemde bbamda kızım derler başka bişey demezler saolsun:) aynı şekilde bizimkilerde nişanlıma damat kesinlikle dedirtmiyo o bizim oğlumuz diyolar.. onları güzel anlaşıyo görünce çok mutlu oluyorum gerçekten :)))

aynen bende canım ya :) çok korkardım ben anlaşamazsak diye ama çok şükür korktuğum gibi olmadı. annemde bbamda kızım derler başka bişey demezler saolsun:) aynı şekilde bizimkilerde nişanlıma damat kesinlikle dedirtmiyo o bizim oğlumuz diyolar.. onları güzel anlaşıyo görünce çok mutlu oluyorum gerçekten :)))

ohhhhhhhhhhh masallah dyelimmm nazar degmesinnn bizimkilerde ayni sekilde :) :nazar::nazar::nazar::nazar:

naptıki canım kayınvaliden. sen takmamaya çalış sonuç olarak bunlar senin güzel zamanların :))

Hangi birini anlatayım tatlım gelinlik bakmaya gittik bı gelinlik beğendin aldırmadılar beğenmedik dediler neyse onu geçtik her girdiğimiz yerde gelinlik denicem deli deli geziniyo sıkılmış gibi apar topar gelinlik çıkarıyorum yolda 5 metre onden yürüyor nedense anlamadım bugün zorla hiç bı yere bakmadan gelinlik ayakkabım alındı abiye bakıyoruz kına icin beğenmiyorum diye surat asıyor sanki o gelin biz tafrasini çekicez deli etti beni istersen daha sayabilirimde ?:47:

ohhhhhhhhhhh masallah dyelimmm nazar degmesinnn bizimkilerde ayni sekilde :) :nazar::nazar::nazar::nazar:

:))))))))))))))))))))))))))))) ahahhahahahahaaa rica ederim bebis ama yarin banaa yaz ama belin yanlarin icin hamladimi hamlamadimi durumun hakkinda:) yapmaya devammmmm

resmen hareket esnasında yanlarım sızladı ama güzeldi acısı biraz kötü çıkcak gibi :) bana aslında bacak hareketleri lazım ebrucum var mı sende yine böyle bişey biraz sıkılaşsın istiyorum bacaklarım :))

Hangi birini anlatayım tatlım gelinlik bakmaya gittik bı gelinlik beğendin aldırmadılar beğenmedik dediler neyse onu geçtik her girdiğimiz yerde gelinlik denicem deli deli geziniyo sıkılmış gibi apar topar gelinlik çıkarıyorum yolda 5 metre onden yürüyor nedense anlamadım bugün zorla hiç bı yere bakmadan gelinlik ayakkabım alındı abiye bakıyoruz kına icin beğenmiyorum diye surat asıyor sanki o gelin biz tafrasini çekicez deli etti beni istersen daha sayabilirimde ?:47:

ilk gelinmisin sen bebiss kizi varmi kayinvalidenin ? yada cokmu ogluna duskun bi insan kiskanlcligindanmi yapiyo acaba oglusunu elinden aliyon diye ole annelerde var yani

nese canım boşver anlattıkça daha fazla sinirlenirsin.. alışveriş işlerinden hoşlanmıyodur belki dicem ama sonuç olarak sana bu şekilde davranmaması gerekir gelin olan sensin ve önemli olan senin mutluluğun.. sen hangisini beğenirsen onu alırsın. boşver canım sen gelinliğin içine sindi mi çok merak ettim nasıldı modeli :DD bunlardan bahsedelim ki daha çok sinirlenme

Back