2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Çok yorulmusum ayaklarım kendine gelemedi daha
İyiyim iste çeşmeye geldik pazar gunüne kadar dinlencem bol bol alışveriş yapcam o kadar stres oldum ki hakettim bunu kaynanalardan nefret ediyorum

tatlii yorgunluklar bunlarrr:)))))))))))))))))))) gecer gecer bosverrr ah o stres yokmu adamai mahfediyorr... ben kayinvalidemi cok seviyorum kiz :)

kiz allah seni yaaa":))))))))))))))))) gece gece guldurdun benii ne olduu cokmu karistii alisveriste?

Karışmak mı daha fazlasını yaptı ağlamamak icin zor tuttum kendimi çok gerginim sınırlisin moralsiZim bu kadın gecindirirmi bizi bilmiyorum çok fena şeytan yanında masum yani

Karışmak mı daha fazlasını yaptı ağlamamak icin zor tuttum kendimi çok gerginim sınırlisin moralsiZim bu kadın gecindirirmi bizi bilmiyorum çok fena şeytan yanında masum yani

hadi yaa o derece yanii ((((((((((( allah kolaylik versin canim yaaa bosver hic takkmamaya caliss yani kafa salla gec ::) takma yaa evlenince yakinmi oturcaksiniz kayinvaliden ile ?

kina gecem icin bu davetiyeyi yaptircam ebru gelinin kina gecesine davetlisiniz yazicak 100 tane bastircam ole yakin cevreme vermek istiyorum cok hosuma gitti :)

Biri de çıksın benim kaynanam pamuk gibi desin yaa geçen hafta benim kaynanam bizdeydi memleketinden geldi, tüm yaşam sevincimi alıp götürdü sanki

hadi yaa o derece yanii ((((((((((( allah kolaylik versin canim yaaa bosver hic takkmamaya caliss yani kafa salla gec ::) takma yaa evlenince yakinmi oturcaksiniz kayinvaliden ile ?

Hemde ne fene 4 gün çıldırdım resmen zorla bana ayakkabı aldırdı dunyanın parasını verdim giymicem onları inadımdan çok gerginim Yaaa bildigin gibi degil

Biri de çıksın benim kaynanam pamuk gibi desin yaa geçen hafta benim kaynanam bizdeydi memleketinden geldi, tüm yaşam sevincimi alıp götürdü sanki

benimki valla pamuk gibii aslaa sole yapti boleyapti desem yalan olurrr (( insallah hep bole kalirr .. cok seviyorum ben annemii icten soyluyorummmm

Bilirim tatlım alır bütün enerjini keyfini mutluluğunu. Bayılıyorlar gelinleri mutsuz etmeye nasıl bahsedilir bilmiyorum sınır krizleri geçirdim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…