- Konu Sahibi rashabahar
-
- #9.461
Çok yorulmusum ayaklarım kendine gelemedi daha
İyiyim iste çeşmeye geldik pazar gunüne kadar dinlencem bol bol alışveriş yapcam o kadar stres oldum ki hakettim bunu kaynanalardan nefret ediyorum
kizlar bu arada 1 kadin 1 erkek basladi yeni bolumm :))))))))))))))))))))))))))))))
Bende bı gelin bı kaynana çekcem
kiz allah seni yaaa":))))))))))))))))) gece gece guldurdun benii ne olduu cokmu karistii alisveriste?
Karışmak mı daha fazlasını yaptı ağlamamak icin zor tuttum kendimi çok gerginim sınırlisin moralsiZim bu kadın gecindirirmi bizi bilmiyorum çok fena şeytan yanında masum yani
Karışmak mı daha fazlasını yaptı ağlamamak icin zor tuttum kendimi çok gerginim sınırlisin moralsiZim bu kadın gecindirirmi bizi bilmiyorum çok fena şeytan yanında masum yani
hadi yaa o derece yanii((((((((((( allah kolaylik versin canim yaaa bosver hic takkmamaya caliss yani kafa salla gec ::) takma yaa evlenince yakinmi oturcaksiniz kayinvaliden ile ?
Biri de çıksın benim kaynanam pamuk gibi desin yaageçen hafta benim kaynanam bizdeydi memleketinden geldi, tüm yaşam sevincimi alıp götürdü sanki
Eki Görüntüle 395722
kina gecem icin bu davetiyeyi yaptircam ebru gelinin kina gecesine davetlisiniz yazicak 100 tane bastircam ole yakin cevreme vermek istiyorum cok hosuma gitti :)
Hemde ne fene 4 gün çıldırdım resmen zorla bana ayakkabı aldırdı dunyanın parasını verdim giymicem onları inadımdan çok gerginim Yaaa bildigin gibi degil
Eki Görüntüle 395722
kina gecem icin bu davetiyeyi yaptircam ebru gelinin kina gecesine davetlisiniz yazicak 100 tane bastircam ole yakin cevreme vermek istiyorum cok hosuma gitti :)
Çok güzelmiş canım, bayıldım
Biri de çıksın benim kaynanam pamuk gibi desin yaageçen hafta benim kaynanam bizdeydi memleketinden geldi, tüm yaşam sevincimi alıp götürdü sanki
Çok guZel tatlım çok beğendim benimde kına davettiyem ayrı olucak
ah canim yaaa(((((((( iyice germis seni kadinn...
benimki valla pamuk gibii aslaa sole yapti boleyapti desem yalan olurrr(( insallah hep bole kalirr .. cok seviyorum ben annemii icten soyluyorummmm
:))))))))))))))))))))) 10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube izle hizli bir sekilde uygulaa sonuna kadarr:) ama video sonuna kadar tamamen durmadan uygulaaa :) sonraa durumu bildir bize bebis :)
Evet aynen gerdi tatlım boğuvermenek icin zor tutum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?