- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 38
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #9.481
:))))))))))))))))))) sen nasil biseyyy yaptircan bebiss varmi modell ?
üşenmedim bu saatte yaptım ebrumm aman allahım şuan nefes nefese kaldım zaten :)) evdekiler delirmişim gibi baksa da gayet güzeldi sabahları yapmaya karar verdim çok saol:))
canim yaaaaa bosverr unut gitsin sole bi kendine gelll cnmmm bak gelinligini falan aldin onlari dusunn mutlu oll :) mutlulugunu hic biseyin bozmasina izin vermee
BiZ daha o konUlara gelmedik tatlim
Karar vermedim kayınvalidem izin verirse nikah şekerimizi ve davettiyemizi secicez
Maşallahhh diyelim o vakithep böyle kalın..
Bilirim tatlım alır bütün enerjini keyfini mutluluğunu. Bayılıyorlar gelinleri mutsuz etmeye nasıl bahsedilir bilmiyorum sınır krizleri geçirdim resmen
Basına gelmediğinden bilmiyorsun öyle boş verilmiyor Canim çok moralin bozuluyor
:))))))))))))))))) bosvrrr kayinvalideyii gidin nisanlinla secinnn verin ellerine bu bizim davetiye diyee:) suprizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
çook güzelmiş tatlımm :))Eki Görüntüle 395722
kina gecem icin bu davetiyeyi yaptircam ebru gelinin kina gecesine davetlisiniz yazicak 100 tane bastircam ole yakin cevreme vermek istiyorum cok hosuma gitti :)
bende seviyorum annemi gerçekten çok şükür sorunumuz yok hiç.. haftada 2-3 kere konuşmadan içi rahat etmez. uzaktayız biz onlara gideceğim zaman annecim gün sayıyoruz evimizin neşesisin sen çabuk gel der :)) bende böyle olunca ona daha içten ve sıcak oluyorum kızlar. inşallah hep te böyle gider. maşallah diyim debenimki valla pamuk gibii aslaa sole yapti boleyapti desem yalan olurrr(( insallah hep bole kalirr .. cok seviyorum ben annemii icten soyluyorummmm
sorma canım, hala etkisindeyim düşünüyorum bir ömür katlanılır mı buna diye, sanki sırf bu yüzden gelmiş gibi
çook güzelmiş tatlımm :))
bende seviyorum annemi gerçekten çok şükür sorunumuz yok hiç.. haftada 2-3 kere konuşmadan içi rahat etmez. uzaktayız biz onlara gideceğim zaman annecim gün sayıyoruz evimizin neşesisin sen çabuk gel der :)) bende böyle olunca ona daha içten ve sıcak oluyorum kızlar. inşallah hep te böyle gider. maşallah diyim debenim kayınvalidemin kızı yok bunun da etkisi var bence.
Nişanlım burda olsa zaten hiç bı sorun olmucak iste kadın çok fena cidden anlatmakla bitmez tatlım yaa ben bile basedemedim felaket bı Sey
:)))))))))))) ne guzel insallah hep bole kaliy annelerimizzz aynen benim kayinvalideninde kizi yokk :) artik var ama o yuzden sanli hiseediyorum kendimi her konud cok sukurr allah insallah bozmazz
aynen bende canım ya :) çok korkardım ben anlaşamazsak diye ama çok şükür korktuğum gibi olmadı. annemde bbamda kızım derler başka bişey demezler saolsun:) aynı şekilde bizimkilerde nişanlıma damat kesinlikle dedirtmiyo o bizim oğlumuz diyolar.. onları güzel anlaşıyo görünce çok mutlu oluyorum gerçekten :)))
naptıki canım kayınvaliden. sen takmamaya çalış sonuç olarak bunlar senin güzel zamanların :))
aynen bende canım ya :) çok korkardım ben anlaşamazsak diye ama çok şükür korktuğum gibi olmadı. annemde bbamda kızım derler başka bişey demezler saolsun:) aynı şekilde bizimkilerde nişanlıma damat kesinlikle dedirtmiyo o bizim oğlumuz diyolar.. onları güzel anlaşıyo görünce çok mutlu oluyorum gerçekten :)))
:))))))))))))))))))))))))))))) ahahhahahahahaaa rica ederim bebis ama yarin banaa yaz ama belin yanlarin icin hamladimi hamlamadimi durumun hakkinda:) yapmaya devammmmm
Evet kesinlikle gelinleri mutsuz etmek icin yaratılmış delirtiyo beni kilo verdim stresten 4 günde
Hangi birini anlatayım tatlım gelinlik bakmaya gittik bı gelinlik beğendin aldırmadılar beğenmedik dediler neyse onu geçtik her girdiğimiz yerde gelinlik denicem deli deli geziniyo sıkılmış gibi apar topar gelinlik çıkarıyorum yolda 5 metre onden yürüyor nedense anlamadım bugün zorla hiç bı yere bakmadan gelinlik ayakkabım alındı abiye bakıyoruz kına icin beğenmiyorum diye surat asıyor sanki o gelin biz tafrasini çekicez deli etti beni istersen daha sayabilirimde ?
Hangi birini anlatayım tatlım gelinlik bakmaya gittik bı gelinlik beğendin aldırmadılar beğenmedik dediler neyse onu geçtik her girdiğimiz yerde gelinlik denicem deli deli geziniyo sıkılmış gibi apar topar gelinlik çıkarıyorum yolda 5 metre onden yürüyor nedense anlamadım bugün zorla hiç bı yere bakmadan gelinlik ayakkabım alındı abiye bakıyoruz kına icin beğenmiyorum diye surat asıyor sanki o gelin biz tafrasini çekicez deli etti beni istersen daha sayabilirimde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?