• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

bende provay gittigimdee buketimi tacimi duvagimi ne varsa butun hepsini alicamm gerci duvak yaptirdim ama olsun alicam ben yinede:)

al tabi canım :D benimkinde de buket yok bende buket isteyeyim bari :) gerçi renkli istiyorum ben ama bide kendim renkli alırım :)))

al tabi canım :D benimkinde de buket yok bende buket isteyeyim bari :) gerçi renkli istiyorum ben ama bide kendim renkli alırım :)))

valla verecekleri buket ole benim istedigim gibi olmaz ama olsun ben alicam onu kizlara aticam kim tutarsa artik iyi o masrafdanda kurtuldum iki buket yaptircaktim bn bi kendime bide atmak icin :)))))))))))))))))

sorr aldigin sehirde varsa kampanya yararlan sende cnm benim dedigim kampanya istanbul akay butikleri icin gecerli idi ..

Aman zaten peşin alıyorlar parayı bı gidim hediye vermiyorlar biz onlara bı dünya para veriyoruz :1:

Formda 1040 yazıyor model kodu Canim 2012 sezonunun 1040 modelimis ama :1:

kiz senin gelinllik bumu ? $DSC_0430.jpg

valla verecekleri buket ole benim istedigim gibi olmaz ama olsun ben alicam onu kizlara aticam kim tutarsa artik iyi o masrafdanda kurtuldum iki buket yaptircaktim bn bi kendime bide atmak icin :)))))))))))))))))

haha valla bende aynı şeyi düşündüm canımm :))

yap yapp 1040 da bu model cikio cnmm :( belki koymamislardir siteyee nasll bisey modelini bi anlat baklemm :_

Bende bulamadım :1:
Prenses model kabarık kuyruklu etek uçları gupurlu aynı güpürden bel kısmında ve yakasında var yakası kalp yaka göğüs kısmı dirapeli öyle bı gelinlik iste :1:

Bende bulamadım :1:
Prenses model kabarık kuyruklu etek uçları gupurlu aynı güpürden bel kısmında ve yakasında var yakası kalp yaka göğüs kısmı dirapeli öyle bı gelinlik iste :1:

hmmm ben butun prenses modellerini dememistim kesin onuda giyinmisimdir :) benim gelinlk nasil olucak bi ka degisiklik yaptirdim cunku havuz yaka eklenecekk kalp yaka gogus kismi duz olucak o kadar :) ins guzel olurrrr

Back