- 9 Nisan 2011
- 476
- 14
- 318
- Konu Sahibi rashabahar
- #9.521
bende provay gittigimdee buketimi tacimi duvagimi ne varsa butun hepsini alicamm gerci duvak yaptirdim ama olsun alicam ben yinede:)
al tabi canım
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende provay gittigimdee buketimi tacimi duvagimi ne varsa butun hepsini alicamm gerci duvak yaptirdim ama olsun alicam ben yinede:)
Bendem mail atsam acaba
Banada versinler hediyelerimi![]()
gelinliğinin kodu ne canım biliyo musun merak ettim![]()
al tabi canımbenimkinde de buket yok bende buket isteyeyim bari :) gerçi renkli istiyorum ben ama bide kendim renkli alırım :)))
sorr aldigin sehirde varsa kampanya yararlan sende cnm benim dedigim kampanya istanbul akay butikleri icin gecerli idi ..
Aman zaten peşin alıyorlar parayı bı gidim hediye vermiyorlar biz onlara bı dünya para veriyoruz![]()
Formda 1040 yazıyor model kodu Canim 2012 sezonunun 1040 modelimis ama![]()
kiz senin gelinllik bumu ? Eki Görüntüle 395728
aynen sole israr et cingenelik yap verirler:) kucuk renkli buketleri var onlardan iste :)
Yapsam mı kız öyle fenalık![]()
valla verecekleri buket ole benim istedigim gibi olmaz ama olsun ben alicam onu kizlara aticam kim tutarsa artik iyi o masrafdanda kurtuldum iki buket yaptircaktim bn bi kendime bide atmak icin :)))))))))))))))))
yap yapp 1040 da bu model cikio cnmmbelki koymamislardir siteyee nasll bisey modelini bi anlat baklemm :_
Bende proviansın bu modelini diktiriyorum, diktirdiğim gelinlikçi eskiden akayda çalışıyormuş kendine moda evi açmış
Eki Görüntüle 395729
ayy cok guzelll .... istanbuldami moda evi ? bide abiye dikiyomu ?
Bende bulamadım
Prenses model kabarık kuyruklu etek uçları gupurlu aynı güpürden bel kısmında ve yakasında var yakası kalp yaka göğüs kısmı dirapeli öyle bı gelinlik iste![]()
bu gelinlikte çok hoş yakın arkadaşım da bunu diktiriyo nası olcak merakla bekliyorumm bende :)) mutlulukla giy canmBende proviansın bu modelini diktiriyorum, diktirdiğim gelinlikçi eskiden akayda çalışıyormuş kendine moda evi açmış
Eki Görüntüle 395729