- Konu Sahibi bal_bocegi
-
Yaş kaç cnm? ne kadardır berabersinizz, ve nişanlın yaşı kaçç.
Aslında abinn size öncelik tanıyabilirrr belki :82:
dedim buradan kusur kalmayım
resmen fink atıyorum topickler arası
hehe tanımaz kii:) zaten ekim gbi onlarınkisi az kaldı yanii..ben 21 yaşndaym nişanlm 25 ..2.5 sene berabrlgmz war aillermz önceden tanışıolardı o yuzdn bzm hızlı ılerledi biraz :)
Hmm iyiymiş o zaman balım, hem beraberliğiniz çok uzun değil, hem birbirinize daha yakınlaşırsınız hem hazırlıkları iyice tamamlamış olursunn daha iyi hayırlısı inş.
Çeyiz yapıyormusun, yoksa sonramı düşünüyorsun
Hmm iyiymiş o zaman balım, hem beraberliğiniz çok uzun değil, hem birbirinize daha yakınlaşırsınız hem hazırlıkları iyice tamamlamış olursunn daha iyi hayırlısı inş.
Çeyiz yapıyormusun, yoksa sonramı düşünüyorsun
2 aydır yapmaya başladm tatlm çnku hepsini aynı anda almak mümkün diil..bide heves edıor ınsan herşeyı guzel kalıteli olsn istıor o zaman fıyatlar yukselıor..bende yavaş yavaş başladm işte var biraz ıvır zıvırsenin çeyizler ne alemde :)
Oyy inanamıyorumm bende biann kimsee yazmıycak sanmıştımhoş geldiniz kızlarrrrr
benimde net belli değil.nişandan sonra net belli olur böcüğüm.ama haziran diyelimMervemm hoşgeldinn, Eclipse, gzmus, naz-naz, zozo123 hoşgeldinizz kıslarrrrrr
Keisn tarihi belli olan varmıı canlarrr ilk sayfayaa ekliyelimmmm
benim 23 haziran doğum günüm düşünüyoruzzz:82:
aynı bendedim buradan kusur kalmayım
resmen fink atıyorum topickler arası
Hoş geldinn spitcimm, sen bizden öncee gitcenn düğünden sonraa tecrübelerinii burdan dinliyorr olcazzz
Mervemm sana 17 haziran yazıym mıı ilk sayfaya yazcam bende tarihlerii ne dersinn
Herşeyi bi anda yapmak çok zor oluyorr gerçektenn benim çeyiss topiğimde var bakmak istersen :78:http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/412679-bal-bocununnn-ceyizi.html
Kıslarr merhabalarr, baktımm her yıl içinn gelin sohbet topiği açılmış, bizim neden topiğimiz olmasın dimiiihadii bakalımm kimlerrr evleniyorr 2012 dee el kaldırsınnnnnn
merve_52 17 Haziran 2012
:123:
bal_bocegi 23 Haziran 2012
:123:
baktm cnm allah çeyizine bereket wersin güle güle kullnmyı nasip etsn inşzeytinliklerimz mehtap tava takımı ve rendemz aynı
ayhhhhhhyazan ellerini yirim kız senin
............................
Yazmasıı bilee heycan vericii dimiii
ne yazdında sildin sen bakim de banaa
evet kuzuumm yazması bile çok mutluluk verisi yaaa
aynı şeyi 2 kere yazmışım kız daha dogrusu 2 kere gitmiş :78:
Evet bazen öyle oluyo nedensee
hadi hayırlısı allah uutlarımızı boşa çıkarmasın inş.
kendime isteme + nişan topiği,çeyiz topiği falan açıcam zamanı gelince ama herşeyi tek tek burdada paylaşcammüdavimi olcam nen buranın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?