salonumda bir fransız balkon tarzı, yere kadar camım var, biri açılan 3 kanattan oluşuyor. duvarın tam ortasında. o camı şu şekilde değiştiricem. iki yanındaki duvarlara tavandan yere kitaplıklar yaptırcam. böylece cam biraz çukurda kalmış olcak. o camın önüne de, kitaplıklarla aynı derinlikte bir sedir yaptırarak, bir cam önü keyif yapma yeri oluşturucam. şu fotoğraftaki sediri inceleyebilirsiniz, buna benzeyecek:
tv ünitesi de kullanmıycam, onun yerine, yine üstteki fotoğraftakine benzer, hatta onlarla aynı renk, su yeşili mobilyalar yaptırıcam. salonumu döşerken beyaz-uçuk pembe ve su yeşilini kullanmayı düşünüyorum, belki arada bebek mavisi de olabilir. kitaplık ve sedir beyaz, tv ünitesi yerine alacaklarım su yeşili, yumuşak hatları olan bir L koltuk alıcam, onu da beyaz istiyorum. üzerine pembe büyük çiçek desenli minderler alıcam, desenler şu koltuğun desenleri gibi olabilir:
halım krem rengi üzerine pembeli desenleri olan, antika görünümlü bir halı olabilir. duvarlarım toz pembe olacak. yemek odası almıycam, sadece salonun, L koltuğumun kısa tarafıyla ayırdığım kısmına oymalı bacaklı bir masa ve tiffany sandalyeler alıcam. masayı koyduğum duvara duvar kağıdı yaptırcam, salonun renkleriyle uyumlu...
yatak odamda kahve ve krem tonlarını kullanıcam, daha antika bir görüntü yakalamak istiyorum. yatağım 4 ucundan direkli ve cibinlikli olacak. yatak odasına gardrop yaptırmıycam, gardrobu diğer odaya koymayı planlıyorum. gardrop yerine şöyle bi 2'li koyucam:
yatak odamın penceresinin olduğu duvara da güzel bir tuvalet masası ve ayaklı boy aynaları oluyo ya, kenarı oymalı falan, onlardan alıcam. yatağın iki yanına da yine oymalı uzun bacakları olan komidinler koyucam, şöyle:
gardrop yaptıracağım ikinci odaya gelince, bi duvarı boydan boya dolap yaptıktan sonra, karşısıdaki duvara şöyle bir misafir yatağı koyucam, hatta tam olarak aynısını yapıcam:
bu yatağın olduğu duvarı da, tavandan tabana kadar, küçük küçük çerçevelerin içinde kendi çektiğimiz fotoğraflar ve kendi yaptığımız tablolarla bezeyeceğiz :) harika olacak. bütün bunları yapmak için sabırsızlanıyorum ama düğünden sonrasını beklemek zorundayım çünkü borçlanmak istemiyorum. onun yerine düğünde gelecek takıları bozdurcaz, gerekirse üstüne az bi şey borçlanıp öyle alırız eşyalarımızı, şimdiden ekstra borçlanmaya gerek yok diye düşünüyorum.
ee kızlar, beğendiniz mi tarzımı? yorumlarınızı çok merak ediyorum :)