• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
esracım sen yakınsın bilirsin bitpazarı var sizin o tarafta çok uyguna mobilyalar var orda inegölden getiriyorlarmış.. Anneme 3 kanepe aldık biz burda fiyatı 4000i geçiyordu ordan aynısını 1900 e aldık.. koltuk takımımı bende ordan bakıcam..

Teşekkür ederim cnm, inşallah sorun çıkmadan alabiliriz, 3000 iyi fiyat benim takımımın fiyatına 9500 dediler şok olduk araştırdık imalatçısını bulduk sonra o da 5000 olur dedi taksitli fiyatına..
Nakliye zor iş ordudan baktır fiyatlarına aşağı yukarı aynıysa ordan bakarsın.. 500 e bulaşık makineni alırsın başka eksiğini tamamlarsın..
orduda kendi imalatını yapan yerler vardır gerçi daha uygun oluyo imalatçılar.ama güvenemem nişanlım arastırnaz öle şeyleri bizim burda yıllardır tanıdıgımız bu işi yapanlar var.ordudan alırsam belli markalardan basdka bakmam istikbal bellona mondi kilim carden concept gibi.
esracım sen yakınsın bilirsin bitpazarı var sizin o tarafta çok uyguna mobilyalar var orda inegölden getiriyorlarmış.. Anneme 3 kanepe aldık biz burda fiyatı 4000i geçiyordu ordan aynısını 1900 e aldık.. koltuk takımımı bende ordan bakıcam..

bi hayli uygunmuş canım 9.500 nerdee 5000 nerde 4000 nerde 1900 nerde güle güle kullan şimdiden o zaman :16::16::16:

milenacım güle güle kullan canım aldıklarını.değişik mobilyalar.sıradan deil.rengi bence böyle beyaz olmalı ama tabi yinede senin zevkin.kızlar bizim burda ikitellide bi mağaza var kendi imalatları mobilyaları satıyolar.yatak odası begendim orsa bi tane.siyah beyaz lake,3 kapılı sügülü.komidiklerinin ve tuvalet aynasının bacakları aslan bacak dedikleri tarzda.avangarde tarzının bacaklarına benziyo.yataı baslıgı bazası hepsi içinde 3000 dedi.3000 taksitli fiyatı hemde.ama ben alsam nakliyeye 500 tl gideceği için bişi demedim.

Nerde cnm bu dediğin yer tam olarak, bide benzeri yokmu nette paylaşsan baksak

Teşekkür ederim balböceğim, daha almadık inş. diğer ay siparişini vericez, zaten bir kaç değişikik olucağı için yapacaklar.. yatağın içine baza sığıyor baza yerleştireceğiz altına ama yine de benim yastık yorganıma yetmez baza diye düşünüyorum.. Bu 2 kapılı dolabı yüklük gibi kullanıcam.. en azından nevresim yastık yorgan havlu gibi şeyleri toparlasa yeter, Diğer dolap ikimize yeter

İnegöl mobilyası sanırım bursa mobilyası dediğin annemin ordan mobilyaları.. memnun ama modern modelleri var, biz country istiyoruz.. İnş. hepimizin gönlüne göre olan kesesine göre de olur.. Bizi bu mobilya zorlayacak sanırım ama en azından yatak odası istediğimiz gibi olsun diyoruz..

Canım iyi yapmışsınızz özel yapım için fiyatta iyi sayılırr. Aslında her evde bi yüklük gibi bişi şartt benimde tek düşündüğüm konuu, ancak yerleşince belli olcak sanırım

orduda kendi imalatını yapan yerler vardır gerçi daha uygun oluyo imalatçılar.ama güvenemem nişanlım arastırnaz öle şeyleri bizim burda yıllardır tanıdıgımız bu işi yapanlar var.ordudan alırsam belli markalardan basdka bakmam istikbal bellona mondi kilim carden concept gibi.

bi hayli uygunmuş canım 9.500 nerdee 5000 nerde 4000 nerde 1900 nerde güle güle kullan şimdiden o zaman :16::16::16:

Araştırmmacı gazatesi gibi olduk valla :) İnsanlar nasıl bu kadar fark koyuyor anlamıyorum.. Canım bu sırada trabzon gerdanlığı aldık 2 ay sonra da annem kelepçesini alacak.. üsteki model telkari deniyormuş tokasına..

$23b.webp

Merhaba kızlar,gelincikler

Uzuuuun bir aradan sonra ben geldim yine,çok özledim sizlerle evlilik heyecanını paylaşmayı.

Bu arada artık düğün tarihimiz belli oldu kızlar,nişanlımın babası rahatsızdı hatırlarsanız artık evden dışarı cıkamaycak kadar ilerledi hastalığı ve bu yüzden düğünümüzü 29 nisan tarihinde yapmaya karar verdik.Beni de yazın artık evleneceklerin arasına :46::46::46:

Uzuuuun bir aradan sonra ben geldim yine,çok özledim sizlerle evlilik heyecanını paylaşmayı.

Bu arada artık düğün tarihimiz belli oldu kızlar,nişanlımın babası rahatsızdı hatırlarsanız artık evden dışarı cıkamaycak kadar ilerledi hastalığı ve bu yüzden düğünümüzü 29 nisan tarihinde yapmaya karar verdik.Beni de yazın artık evleneceklerin arasına :46::46::46:

vayyyyy hayırlı olsun salihacım evet hatırladım.geçmiş olsun.eee hazırlıklar ne durumda peki.
nişanlınla sıkıntılarınız ne durumda.

kızlar bu arada ben çıkıyorum iyi aksamlar yarın görüşmek üzere allahın izniyle.

Teşekkür ederim miskacım.. Zaten nişanlım abiyeyi görünce kendi de beğenmedi, başka bir moda evi araştıracağım galiba.. Sevgililer günü hediyen çok güzelmiş.. Bizimkine ben hediye alsam surat asar sevmezde doğum günü, sevgililer günü dertliyim yani:9: bende çok güzel sofralar hazırlıyorum böyle günlerde :21: kalbe giden yol mide hesabı:39: öyle geçiriyoruz..

tabloları çok beğendim, hiçte eğitimsiz birinin yaptığına benzemi çok güzeller ellerinize sağlık..

canım çok teşekkür ederim :)) zaten nişanlım bi dolu malzeme almış, artık başından kalkmayız biz bunların :)) bi sürü arkadaştan sipariş aldık, herkese hediye yapıp dağıtıcaz :)

günaydın kızlarr nasılsınız.
miskacım ben don olarak çok alcam zaten ama don südyen takımı yapmaya gerek yok sanırım ya hergün südyen değiştirmiyorum yani ben ondan didimdi :1:

bu arada tablolar çok güzel milenanın da dediği gibi eğitimsiz biri yapmış gibi durmuyo valla maşallah :nazar:

canım teşekkür ederiz, hobi olarak yapıyoruz işte kendimizce... don deyince, ben kendime düğün günü için esprili bi gelinlik çamaşırı almayı planlıyorum. böyle totişinde duvak olanlardan:1: bi de tek bacağa dantelli bi bant :1: bence süper olcak :))

Canım ameliyatında allah kolaylık versin inş. iyi geçer vee sonuçtaa beklediğin gibi olurr. Tablolarında çok hoşş bence yapmaya devam edinn. Benimde resime merakım vardır ama hiçç denemedim. Sevgililer günü hediyelerinede bayıldımm nişanlınıı çok şımartıyosunn söyliyimmm:1: O bahsettiğin kitabı duymuştumm vee incelemiştim değişik güzel bir fikirr, doğum günü fikrinede bayıldımm valla ne diyim nişanlın çok şanslı:23:

böceğim çok teşekkürler :) bi an önce olsam da hayırlısyla, iyileşip kurtulsam. aman şımarsın paşacım, o da beni şımartıyo, birbirimizi pışpışlayıp gidiyoruz işte :) tablolara yorumların için de ayrıca teşekkür ederim :)

Miska önce geçmiş olsun diyim, şu sevgili kitabına da biraz baktım daha incelicem çok hoş bişey çıkabilir ortaya, iyi fikir ama baya çalışmak lazım. Bizim ilk mesajlarımızdan bugüne tüm mesjlarımız exell de kaytlı duruyo :) ordan örnekler alarak diyalog oluştursam süper bişey olabiliiirr... :52:
Tablolarınız da çok güzel olmuş, uzaktan gayet profesyonel duruyo :)
bizde karakalem yapıyoruz kendi çapımızda :) ilk ben nişanlımı çizip mesaj olarak göndermiştim, o gece o da beni çizip yolladığında nasıl şaşırmıştım anlatamam, hiç bilmiyodum tekrar aşık oldum :69:
a

ayy ne güzel, ben de karakalem çizerdim eskiden, bayadır elime kalem almamıştım. o yüzden iyi geldi bana resim yapmak, deşarj oldum.
o mesajları kullan bence de, excelde tutmak da emek ister yaa, ne güzel :)

bütün evlenecek olan arkadaslar.....bir ömür boyu mutlu olun bir yastıkta kocayın torunlarınıı okşayın..:1::1::1::1::1::1::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

teşekkürlerrr, amiiiiin aaaamiin :)

Gardolap konusu açılmışken bende fikrimi söyleyeyim :)

Şimdi haftasonu Ankaraya gittik nişanlımla çok güzeldir ankara mobilyası, mobilyacıları gezdik.. beğendiğimiz model aşağı yukarı böyle ama açık ceviz rengi olucak.. Gardolabı iki parça yapmışlar 4 kapılı bir tane 2 kapılı bir tane .. yan yana koyunca birleşikmiş gibi duruyor aynı zamanda ayrı da kullanabiliyorsun sığmazsa odana başka yere bile koyabilirsin..

Bende böyle istiyorum içi görünmüyor açık foto bulamadım ama çok güzel.. çekmeceleri aşağıda çekmeceden bir şey almak için kapakları açmaya gerek kalmıyor.. İçinden sürgülü boy aynası çıkıyor.. uzun elbise askılığını az her kaplıyor, kısa askılık daha büyük.. Ben çok beğendim.. 2 parça olmasını sevdim en çok da.. Belki size de fikir olur.. Yatağın cibinliği olmayacak bu arada..

Eki Görüntüle 336913 Eki Görüntüle 336914 Eki Görüntüle 336915 Eki Görüntüle 336916

bayıldım bayıldım bayıldım!! tam istediğim gardrop tarzı, hemen kaydettim klasörüme, çok sağol paylaşım için canım.

hayırlı uğurlu olsun salihacım, allah tamamına erdirsin.

miskacım beğenmene çok sevindim.. country mobilya diye aratırsan çok daha çeşitli mobilyalar bulabilsin.. Ankara'ya yolun düşüyor bir sitelere uğra, mobilyanın kendini görünce bayılmakla kalınmıyor alıp gelesin geliyor :D rüyalarıma girmeye başladı benim

miskacım beğenmene çok sevindim.. country mobilya diye aratırsan çok daha çeşitli mobilyalar bulabilsin.. Ankara'ya yolun düşüyor bir sitelere uğra, mobilyanın kendini görünce bayılmakla kalınmıyor alıp gelesin geliyor :D rüyalarıma girmeye başladı benim

yaa evet, ben de nasip olursa evimi country-vintage tarzda döşeyeceğim. ne istediğime az çok karar verdim, bi kısmını hazır alırken, bi kısmını şu anda dolaplarımı yaptırdığım iç mimarlık şirketine yaptırıcam. senin eklediğin dolap gibi bi dolap yaptırcaktım ben de, sadece aklıma o cam çerçeveli kapaklar hiç gelmemişti, çok beğendim.

sen ne renk düşünüyosun mobilyalarını ve diğer aksesuarlarını? bi country sever daha bulmuşken sohbet edeyim :))

yaa evet, ben de nasip olursa evimi country-vintage tarzda döşeyeceğim. ne istediğime az çok karar verdim, bi kısmını hazır alırken, bi kısmını şu anda dolaplarımı yaptırdığım iç mimarlık şirketine yaptırıcam. senin eklediğin dolap gibi bi dolap yaptırcaktım ben de, sadece aklıma o cam çerçeveli kapaklar hiç gelmemişti, çok beğendim.

sen ne renk düşünüyosun mobilyalarını ve diğer aksesuarlarını? bi country sever daha bulmuşken sohbet edeyim :))

:16: canım o çerçevelerin olduğu kısmı hasırla da kaplanmış olanları var, bir de camların düz olup içinden ince tülleri geçenler var... ben açık ceviz yaptırmayı düşünüyorum..

rengi bunun biraz açığı$3360-a.webp

koltuk takımını da bu tarz istiyorum çiçekli kumaş mı daha soft renklerde düz mü olsa bilmiyorum.. Gördüğüm bir modelde sedir gibiydi koltuktak süngerin bir tarafını çiçekli bir tarafını düz renk kaplamışlar istediğin de değiştirebiliyordun o da çok hoşuma gitti bir kaç beğendiğim modeli ekleyeyim..

$fransız country oturma odası.webp$provencal salon.webp

yemek odası almayacağım güzel bir masa yaptıracağız tabi evi tuttuktan sonra yerimiz olursa..

ama mutlaka böyle bir kitaplık istiyorum.. $yacht-tall-book-case-(5544-5545-5546).webp

geçen sene beraber aldığımız aynı çalışma masalarımız ve sandalyelerimiz var nişanlımla kitaplığımız da var aslında raf sistemi daha doğrusu ama yeni bir kitaplık istiyorum çalışma odamız da..:16: 2 +1 ev tutacağız bir salon bir yatak odası bir de çalışma odası olucak:42:

mutfak için de çok güzel dolaplar var ama kirada olacağımız için zaten mutfak dolabı hazır vardır ..

Sen neler yaptırdın, paylaşırsan ben de fikir edinirim.. şimdilik bakma aşamasındayım ben orta da ev olmayınca pek aksesuar uyumu hayal edemiyorum martta evi tuttuğumuz da inş. hızla hallederiz hepsini

Gunaydın kızlarrr,

Bembeyaz istanbul çok güzel ama havalar düzelmeli yaa biz daha salon bakmaya gitcez geç kaldık zaten bulamıycaz diye korkuyorum:2::2::2:

Merve,miskabeni unutmamıssınız cok sevindim hatırlanmak güzel şey,mervecim nişanlımla aramız iyi çok şükür işin ciddiyetini anladık tartışmalar da bitti çoktan,babası çok hasta erkene aldık düğünü görebilir inşallah:5::5::5:

Bu arada hazırlıklar ne alemde,bizim daha nişan bohçamız gitcek,gelcek,yatak odası alcaz,salon takımı ve yemek odasına tekrar bakcaz,ev tutucaz,balayı yerine kesin tarihi bildirip kapora vericez,ve daha bisürü sey var nasıl yetişecek bilmiyorum.

Gunaydın kızlarrr,

Bembeyaz istanbul çok güzel ama havalar düzelmeli yaa biz daha salon bakmaya gitcez geç kaldık zaten bulamıycaz diye korkuyorum:2::2::2:

Merve,miskabeni unutmamıssınız cok sevindim hatırlanmak güzel şey,mervecim nişanlımla aramız iyi çok şükür işin ciddiyetini anladık tartışmalar da bitti çoktan,babası çok hasta erkene aldık düğünü görebilir inşallah:5::5::5:

Bu arada hazırlıklar ne alemde,bizim daha nişan bohçamız gitcek,gelcek,yatak odası alcaz,salon takımı ve yemek odasına tekrar bakcaz,ev tutucaz,balayı yerine kesin tarihi bildirip kapora vericez,ve daha bisürü sey var nasıl yetişecek bilmiyorum.

bizim salonlar hazır canım ben ceyiz almaya dewam ediyorum martta esyaları alcaz allahın izniyle.öle işte :)

inşallah görebilir canım çok geçmiş olsun.unutmadık tabi kız niye unutalımmm :16::16::16:

Sen neler yaptırdın, paylaşırsan ben de fikir edinirim.. şimdilik bakma aşamasındayım ben orta da ev olmayınca pek aksesuar uyumu hayal edemiyorum martta evi tuttuğumuz da inş. hızla hallederiz hepsini

canım çok güzel paylaştığın fotolar, hepsine bayıldım. ben sana anlatmaya çalışayım neler yaptıracağımı.
allaha şükür biz evimizi aldık, ben şu anda içinde oturuyorum, 1 aydır.içinde olunca hazırlanmak daha kolay oluyor, kendi evin olunca da istediğini yaptırabiliyosun, böyle avantajlarım var. şimdiye kadar çamaşır makinemi aldım sadece. bulaşık makinem ve lcd tv'im vardı, yeni ikisi de, onları almıycam. buzdolabım da eski değil ama biraz küçük, onu değiştiricem. her türlü küçük ev eşyam zaten mevcut, bekar evinde yalnız yaşamanın avantajları :))

eve yaptırmaya başladığım eşyalara gelince,

mutfağımda kahve-krem dolaplar var ama yetmiyor. o yüzden dolapların karşı duvarına krem rengi dolaplar yaptırıyorum. dolaplarımın şekli şöyle olacak:
$mix from iphone-3 494.webp $mix from iphone-3 444.webp

onun dışında, koridoruma beyaz oymalı kapakları olan bi çamaşır makinesi dolabı ve ayakkabılık yaptırıyorum. içinde raflar ve küçük dolaplar olcak ama dışardan bakınca birbirine dik 2'şer kapaktan oluşan tek bi dolap gibi görünecek.

yine koridora şu tarz bi oymalı konsol yaptırıyorum:

$krcmob0020b.webp

ama rengi altın rengi üzerine beyaz eskitme olacak. ve bunun üzerine büyük, oymalı altın varaklı bir ayna yaptırıyorum.
banyoma ise küçük alanları değerlendirecek şekilde dolaplar yapılıyor. rengi yine beyaz. lavobomu şöyle, dolap üzerine çanak şeklinde kullanıcam:

$mix from iphone-3 448.webp

bunlar siparişini verdiğim şeyler. bir de henüz almadığım ama almayı düşündüklerimden bahsedeyim :)) diğer mesaja geçiyorum.

salonumda bir fransız balkon tarzı, yere kadar camım var, biri açılan 3 kanattan oluşuyor. duvarın tam ortasında. o camı şu şekilde değiştiricem. iki yanındaki duvarlara tavandan yere kitaplıklar yaptırcam. böylece cam biraz çukurda kalmış olcak. o camın önüne de, kitaplıklarla aynı derinlikte bir sedir yaptırarak, bir cam önü keyif yapma yeri oluşturucam. şu fotoğraftaki sediri inceleyebilirsiniz, buna benzeyecek:

$2011-Ev-Kış-Modası-3.webp

tv ünitesi de kullanmıycam, onun yerine, yine üstteki fotoğraftakine benzer, hatta onlarla aynı renk, su yeşili mobilyalar yaptırıcam. salonumu döşerken beyaz-uçuk pembe ve su yeşilini kullanmayı düşünüyorum, belki arada bebek mavisi de olabilir. kitaplık ve sedir beyaz, tv ünitesi yerine alacaklarım su yeşili, yumuşak hatları olan bir L koltuk alıcam, onu da beyaz istiyorum. üzerine pembe büyük çiçek desenli minderler alıcam, desenler şu koltuğun desenleri gibi olabilir:

$CH0605-94.webp

halım krem rengi üzerine pembeli desenleri olan, antika görünümlü bir halı olabilir. duvarlarım toz pembe olacak. yemek odası almıycam, sadece salonun, L koltuğumun kısa tarafıyla ayırdığım kısmına oymalı bacaklı bir masa ve tiffany sandalyeler alıcam. masayı koyduğum duvara duvar kağıdı yaptırcam, salonun renkleriyle uyumlu...

yatak odamda kahve ve krem tonlarını kullanıcam, daha antika bir görüntü yakalamak istiyorum. yatağım 4 ucundan direkli ve cibinlikli olacak. yatak odasına gardrop yaptırmıycam, gardrobu diğer odaya koymayı planlıyorum. gardrop yerine şöyle bi 2'li koyucam:

$42709_20098_18_19_18_52_115959.webp

yatak odamın penceresinin olduğu duvara da güzel bir tuvalet masası ve ayaklı boy aynaları oluyo ya, kenarı oymalı falan, onlardan alıcam. yatağın iki yanına da yine oymalı uzun bacakları olan komidinler koyucam, şöyle:

$antika-oymali-dekoratif-komidin__42244633_0.webp

gardrop yaptıracağım ikinci odaya gelince, bi duvarı boydan boya dolap yaptıktan sonra, karşısıdaki duvara şöyle bir misafir yatağı koyucam, hatta tam olarak aynısını yapıcam:

$Vintage-Bedroom-Ideas-4.webp

bu yatağın olduğu duvarı da, tavandan tabana kadar, küçük küçük çerçevelerin içinde kendi çektiğimiz fotoğraflar ve kendi yaptığımız tablolarla bezeyeceğiz :) harika olacak. bütün bunları yapmak için sabırsızlanıyorum ama düğünden sonrasını beklemek zorundayım çünkü borçlanmak istemiyorum. onun yerine düğünde gelecek takıları bozdurcaz, gerekirse üstüne az bi şey borçlanıp öyle alırız eşyalarımızı, şimdiden ekstra borçlanmaya gerek yok diye düşünüyorum.

ee kızlar, beğendiniz mi tarzımı? yorumlarınızı çok merak ediyorum :)

Miskacım çok beğendim çok ince bir zevk:) evinizin size ait olması çok avantajlı dediğin gibi herşeyi istediğin gibi yaptırabilirsin, bense tanışma işini veya sığdıramama sorununu düşünüyorum onları da hesaba katmam gerekiyor..

Balkonun önündeki sedir fikri çok güzel, evinin en huzurlu yeri orası olur :16: su yeşili çok güzel bir seçim.. koltuğunun üstünde kullanacağın yastıklarda da yeşil tonları olabilir pembeyle yakışan bir renk bence.. mutfak dolaplarına bayıldım.. mutfakta ne kadar dolap varsa o kadar iyi gibi geliyor herşeyi toplasın ortalık ferah olsun karışık görünmesin .. Yatak odasında gardolap bende istemiyordum şimdilik mümkün görünmüyor, yerin olduktan sonra yattığın odayı basıklaştırmaktan başka işe yaramaz dolap sanırım.. banyon çok güzel, çamaşır makinesini dolabın içine saklaman çok güzel.. Gelecek misafirin için yatak ayarlayabilmen süper :) velhasıl ben çok beğendim :21: umarım hepsi içine siner..

Sediri biz de düşünüyoruz L şeklinde yaptırıp 2 de tekli koltuk mu yaptırsak diye ama çok mu boş kalacak oda tv almayacağımız için daha doğrusu tv izlemediğimiz için tv ünitesi de almayacağız.. babam çok film izliyoruz diye projeksiyon hediye etti salona onu kurmayı planlıyoruz ama bir duvarı boş bırakıp perdeye mi ayırmalı salon çok mu boş duracak başka ne yapabiliriz diye düşünüyorum yemek masası için yeterince yer olmazsa istemiyorum sıkışık olmasın.. ama sadece koltuklar da nasıl olur bilemedim :D

günaydın kızlar nasılsınızzzz :16::16::16:
bu tarz mobilyalardan hiç anlamıyorum miskacımmm ama yinede hoş görünüyolar bahsettiğin renkler çok tatlı.umarım istediğin gibi dayayıp döşersinnnn

Gunaydin kizlar.
Milenacim begenmene cok sevindim :) insallah kafamizda tasarladiklarimizin da hepsini yapabiliriz. Senin soruna gelince, sen de benim gibi tv unitesi yerine, tarzinla uyumlu konsollar koyabilirsin duvarin perdeden arta kalan yerlerine. Tabi duvarda yer kalacak mi bilmiyorum ama.. Onun disinda dresuar ve uzerine koyacagin uyumlu aksesuarlarla da salonunu tamamlayabilirsin. Kitaplik da renk katabilir.

Emyay tesekkur ederim yorumlarin icin, begenmene cok sevindim :)

Back
X