selam kızlar. nişanlım burda da, pek uğrayamıyorum, telefondan yazdıklarınızı okuyup çıkıyodum bi haftadır. ancak yazmaya fırsat bulabildim.
haftaya pazartesi burun ameliyatımı oluyorum, deviasyon ameliyatı. tabi bu sırada estetik de olucam hazır kesilip biçilmişken :)) inşallah düğünüme kadar da iyileşirsem, fındık burunlu bi gelin olucam :))
ben çoookk güzel bi kitap hazırladım :)) link vermek yasak olabilir ama google'a "sevgili kitabı" yazınca çıkan ilk siteden hazırladım. 20 sayfalık bi karikatür kitabı, tamamen bizi anlatıyo. konuşma balonlarını kendin yazıyosun, hatta karikatürleri bile kendin yaratıyosun. çok güzel olmuş, bugün kargodan geldi. 11 şubatta da doğumgünü var nişanlımın, doğumgünü için de, her birinin üzerine ismini yazdırdığım deri kemer-cüzdan-kartvizitlik ve anahtarlık takımı aldım. çok şık. hediyelerim çok içime sindi. sevgiliiler günü hediyemi bi sepetin içinde, yanında kalpli çikolatalar, şekerler ve aksesuarlarla süslenmiş bi şekilde vericem.
ay kızlar, bi de sevgilimle yağlı boya tablo yapmaya merak saldık. hiçbi eğitim, kurs falan almadan, öyle kendi kendimize başladık. size yaptığımız tabloları ekleyim de yorum yapın, bakalım beğencek misiniz :) bunlar daha ilkleri, diğerlerini de ekliycem.
Eki Görüntüle 336330