• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
bende gördüm bimin bu haftaki ilanını.ama benm çelik tencere setimde sahan seti var.almam o yüzden gerek yok çünkü :6:

hayatımm evet canım normal rendenin miniciki :1::1: 1 tl ye aldım :21:

selam kızlar. nişanlım burda da, pek uğrayamıyorum, telefondan yazdıklarınızı okuyup çıkıyodum bi haftadır. ancak yazmaya fırsat bulabildim.
haftaya pazartesi burun ameliyatımı oluyorum, deviasyon ameliyatı. tabi bu sırada estetik de olucam hazır kesilip biçilmişken :)) inşallah düğünüme kadar da iyileşirsem, fındık burunlu bi gelin olucam :))

şu gün alma olayları beni biraz kasıcak yaa... çünkü bizim ikametimiz istanbulda, nikahı ankarada kıyıcaz. o yüzden önce burdan evrakları toplayıp belediyeye giderek izin kağıdı alıyomuşuz. onunla başvuruyoruz ankaraya.. ve bunları yapmak için, evrak tarihleri ve nikah tarihin arasında maksimum 6 ay olmalıymış. yani bizim şubat ortalarından sonra başlamamız lazım en erken. sürekli ankaraya git gel olcak bana bu ara, ameliyatı da ankarada olcam çünkü. işyerinden izin almak zorunda kalmak da cabası... neyse, allah işimizi rast getirsin.

bi de kızlar bişey sorcam.
çeyize tamam 4-5 takım südyenli külotlu takım alıyoruz da.normalde srekli takım mı giyicez sanki :17:mesela ben altı hergn değiştirirken südyeni banyodan banyoya değiştiriyorum.bu yüzden takım hariç bi 10 tane sadece non almayı düşünüyorum.siz ne düşünüyosunuz bu konuda:17::17:

benim var ya, 3 çekmeceli bi komidin dolusu çamaşırım var, hala da gözüm doymuyo alıp duruyorum :) sen de al bence, 10 tane pamuklu al, 10 tane dantelli al, 10 tane saten al, al da al ;)) evleniyoruz kızıımm, lazım olcak :)

Beğenmenize çok sevindim ama hayal kırıklığına uğradım bugün resmen :14: Nişanlımın bir akrabası dikecekti abiyeyi ve gelinliği Bugün gittin modelleri götürdüm önce bu pleli eteği yapamam dedi bilmem ne makinesinde kumaşa ple veriliyormuş onda yokmuş.. Sonra seçtiğim üst için ' geçen sene bundan çok yaptık dikildikten sonra çok köylü işi duruyor' dedi.
Elinde bordo saten ve şifon kumaş varmış başka straples bir model varmış tonla şey söyledi bundan dikelim diye bende straples giymem dedim ince askı yaparız üstüne bolere dikeriz dedi..

Tamam dedim çok sinir oldum yaa :47: Adam nişanlıma düğün hediyesi gibi birşey yapmak istedi gelinin abiyelerini gelinliğini ben dikerim size masraf yaptırmam dedi ama beni böyle zora sokması olacak iş değil.. ben tepki vermedim sonuçta akrabası ama nişanlımla konuştum.. O da beğenmezsen istediğini yapmazsa gider senin istediğin yerde alırız üzülme dedi..

Offf çok sevinmiştim ben abiyelerim dikilmeye başlanıyor diye:19::19:

bak nişanlın ne güzel yanında olmuş, beğenmezsen gider alırız demiş, boşver. içine sinmeyen bi şey yaptırma bence, masrafsa da kaç kuruş sanki, hayatta bi kere yaşıyoruz bu günleri. sen de gidip 10 milyarlık gelinlik-abiye diktirmiyceksin ya sonuçta, altından bi şekilde kalkılır. sıkma hiç canını.

:111: herkes başka şeyden bahsetmiş, bende başka bişeydn bahsedim bari :1:
p.tesi günü gelinlik baktım bitane gelinliğin eteğine bayıldımm resmen :16: bide üst beğendim o ikisinin uyacağını söyledi kadın, fiyatını sordum kiralık fiyatı bin tl dedi!! burda bi arkadaş ucuz demişti yaa işte banada öyle dediler görüldüğü üzeree.. :)) satın alırsakta 1300 olurmuş tabi daha pazarlıksız fiyatlar bunlar, etekte kararlıyımda üstünüde karaarlaştırınca tekrar konuşuruşz bişeyler yaparlar sanırım..

yaa, ben gelinlik bakınmaya hiç başlamadım daha, bana erken gibi geliyo, çok üşeniyorum :)) martta bakmaya başlasam, bi ayda bulurum herhalde, nisanda da diktirmeye başlasam, 3 ayda dikilir gibi geliyo bana :)) umarım öyle olur. zaten şubatın 6'sında ameliyat olcam, iyileşme sürecim bitene kadar martı bulur benim çıkıp bakmam sanırım.

Kızlarrr sevgililer günüü geliyoo varmı parlakk fikirlerinizzzz:16::16:

ben çoookk güzel bi kitap hazırladım :)) link vermek yasak olabilir ama google'a "sevgili kitabı" yazınca çıkan ilk siteden hazırladım. 20 sayfalık bi karikatür kitabı, tamamen bizi anlatıyo. konuşma balonlarını kendin yazıyosun, hatta karikatürleri bile kendin yaratıyosun. çok güzel olmuş, bugün kargodan geldi. 11 şubatta da doğumgünü var nişanlımın, doğumgünü için de, her birinin üzerine ismini yazdırdığım deri kemer-cüzdan-kartvizitlik ve anahtarlık takımı aldım. çok şık. hediyelerim çok içime sindi. sevgiliiler günü hediyemi bi sepetin içinde, yanında kalpli çikolatalar, şekerler ve aksesuarlarla süslenmiş bi şekilde vericem.

günaydın bu arada canlarımmmmmmmmmmm :16::16::16::16::16::16: nasılsınız :29::29::29::7::7::7::38::38::38:
ben iyiyim :31::31::31:
dün gece kaynanayla nişanlım tartışmış.ben demişimki biz sevgiliyken altınlarımı veririm nolcakki demişim ba ba baa :9::9::9::9::9: öle bişi demedim dedim nişanlıma.nişanlımda zaten dememiştir dediyse bile ben izin vermiyorum biz brikim yapcaz demiş.
neymiş ben onların taktıkları hariç gelen hediyeleri onlara vercekmişim.nişanlım kızmış annesine.
bende dedmki oldu canım benm amcam dedem anneannem halan bilezik takcak çeyrek takcak bende sizinkilere vercem yok öle bişi dedim.çok canımı sıkarlarsa açarım düğün cd sini :47: sizin taraftan atıyorum 5 çeyrek mi gelmiş veririm dedim :27::27::27::27:
o da demişki ben kızdan asla öle bişi isteyemem istemeye hakkımız yok demiş.sen isteyemezsen ben hiç isteyemem demiş kaynanam.nişanlımda demişki o zaman sus otur oturdugun yerde :9::9::9::9::9:

konu eşyaya gelmiş kaynanam sürekli ona ne gerek var buna ne gerek var diyen biri zaten.bizim yoktu da noldu tarzında konuşur.onun yokmuş bizimde olmasınmış.
demişki tv ünitesine ne gerek var.nişanlımda demişki herşeye ne gerek var diyosun dul karı mı alıyon anne saçmalama kız yemek odasının vitrinini almicak onun yerine tv ünitesi alcak ekstra bişi yok demiş.herşeye bunnunu sokma demiş.
bu triplere girmiş iyi karışmıyom gidin begenin alın demiş :52: bende dedimki olması gereken bu zaten karışmaması :27: gidim bizim begenmemiz.
durumlar böle kızlar :1::1::1::1:

iyi yapmış nişanlın, sussun otursunlar biraz yaa aaa!! benim kayınpeder de her şeye maydonozdu, allahtan nişanlım ağzının payını verdi de sustu. bende de kaynana pamuk gibi, kaynanadan beter kayınpeder var! görümcem yok ama 100 görümceye bedel bi kayınbirader var! bu ailenin erkekleri ağzı gevşek çıkmışlar, benim bal nişanlım aralarından nasıl sıyrılmış anlamadım, paşam benim..

ay kızlar, bi de sevgilimle yağlı boya tablo yapmaya merak saldık. hiçbi eğitim, kurs falan almadan, öyle kendi kendimize başladık. size yaptığımız tabloları ekleyim de yorum yapın, bakalım beğencek misiniz :) bunlar daha ilkleri, diğerlerini de ekliycem.

$IMG_2965.webp

ben çoookk güzel bi kitap hazırladım :)) link vermek yasak olabilir ama google'a "sevgili kitabı" yazınca çıkan ilk siteden hazırladım. 20 sayfalık bi karikatür kitabı, tamamen bizi anlatıyo. konuşma balonlarını kendin yazıyosun, hatta karikatürleri bile kendin yaratıyosun. çok güzel olmuş, bugün kargodan geldi. 11 şubatta da doğumgünü var nişanlımın, doğumgünü için de, her birinin üzerine ismini yazdırdığım deri kemer-cüzdan-kartvizitlik ve anahtarlık takımı aldım. çok şık. hediyelerim çok içime sindi. sevgiliiler günü hediyemi bi sepetin içinde, yanında kalpli çikolatalar, şekerler ve aksesuarlarla süslenmiş bi şekilde vericem.

hohooyy canım benim aynı şeyi ben de yapmaya başlıcam işimden vakit bulabilirsem:41: ne zamandır hazır yapılı olanları inceliyorum sonra daa kendim yapıcam bakalım nasıl olacakkk :16:

bak nişanlın ne güzel yanında olmuş, beğenmezsen gider alırız demiş, boşver. içine sinmeyen bi şey yaptırma bence, masrafsa da kaç kuruş sanki, hayatta bi kere yaşıyoruz bu günleri. sen de gidip 10 milyarlık gelinlik-abiye diktirmiyceksin ya sonuçta, altından bi şekilde kalkılır. sıkma hiç canını.

ay kızlar, bi de sevgilimle yağlı boya tablo yapmaya merak saldık. hiçbi eğitim, kurs falan almadan, öyle kendi kendimize başladık. size yaptığımız tabloları ekleyim de yorum yapın, bakalım beğencek misiniz :) bunlar daha ilkleri, diğerlerini de ekliycem.

Eki Görüntüle 336330

Teşekkür ederim miskacım.. Zaten nişanlım abiyeyi görünce kendi de beğenmedi, başka bir moda evi araştıracağım galiba.. Sevgililer günü hediyen çok güzelmiş.. Bizimkine ben hediye alsam surat asar sevmezde doğum günü, sevgililer günü dertliyim yani:9: bende çok güzel sofralar hazırlıyorum böyle günlerde :21: kalbe giden yol mide hesabı:39: öyle geçiriyoruz..

tabloları çok beğendim, hiçte eğitimsiz birinin yaptığına benzemi çok güzeller ellerinize sağlık..

günaydın kızlarr nasılsınız.
miskacım ben don olarak çok alcam zaten ama don südyen takımı yapmaya gerek yok sanırım ya hergün südyen değiştirmiyorum yani ben ondan didimdi :1:

bu arada tablolar çok güzel milenanın da dediği gibi eğitimsiz biri yapmış gibi durmuyo valla maşallah :nazar:

ayy canım nasılllar pekii, ben pek anlamam da eğer kullanışlı ise hepsinden hepsinden alıyım beeeen :56:

Canım biz daha öncede almıştık bunalrdan kullanıyoruz, bir sorun yaşamadık kullanmasını bildikten sonraa işini görüyor. Bize en çok kaçerol lazım oluyo bi kaç tane almak istiyorum.

selam kızlar. nişanlım burda da, pek uğrayamıyorum, telefondan yazdıklarınızı okuyup çıkıyodum bi haftadır. ancak yazmaya fırsat bulabildim.
haftaya pazartesi burun ameliyatımı oluyorum, deviasyon ameliyatı. tabi bu sırada estetik de olucam hazır kesilip biçilmişken :)) inşallah düğünüme kadar da iyileşirsem, fındık burunlu bi gelin olucam :))

Eki Görüntüle 336330

Canım ameliyatında allah kolaylık versin inş. iyi geçer vee sonuçtaa beklediğin gibi olurr. Tablolarında çok hoşş bence yapmaya devam edinn. Benimde resime merakım vardır ama hiçç denemedim. Sevgililer günü hediyelerinede bayıldımm nişanlınıı çok şımartıyosunn söyliyimmm:1: O bahsettiğin kitabı duymuştumm vee incelemiştim değişik güzel bir fikirr, doğum günü fikrinede bayıldımm valla ne diyim nişanlın çok şanslı:23:

Merhaba kızlar bende 2012 kısmetse Mayıs gelini olacağım:16:

Canım hayırlı olsunn aramızaa hoşgeldinn, dahaa sık beklerizzzz :30:

gunaydın kızlar... kına ıcın uygun fıyatlı bı yer bakıodum ne zamandır hafta sonu nısanlımla gezdık sonunda 800 tl ye bı yer buldum babam gıdıp bugun tutucak allahın ıznıyle :)))

ve nihayet dhaselde evlılık hazırlıgında :):):):)
15/16 eylul 2012 allahım bır an önce gecırsın su gunlerı. daha zaman var ama hazırlıklar son hızıyla devam edıyo. kızlar sızler dugun salonlarını ne kadara tuttunuz her sey cok pahalı 2250 verıcez. aman yarabbim.

ve nihayet dhaselde evlılık hazırlıgında :):):):)
15/16 eylul 2012 allahım bır an önce gecırsın su gunlerı. daha zaman var ama hazırlıklar son hızıyla devam edıyo. kızlar sızler dugun salonlarını ne kadara tuttunuz her sey cok pahalı 2250 verıcez. aman yarabbim.

tebrık ederım cnm sımdıden mutluluklar dılerım. senın yıne varmıs bıraz benım hazıranda ıyıce elım ayagıma dolasmaya basladı. salon ıcınde nerdesın bılmıorum ama uyguna tutmussun bız 4000 tl ye anlastık kı bu baktıgımız salonlar arasında en ucuzuydu :))

bu fırsat kacmaz :):):) anneme hemen bı haber ucurayımda alsın. zaten bızımkı bım'in abonesı oldu. sureklı takıpte ve guzel seyler gelıyor. bu arada arkadaslar yasadıgınız sehırde ONUR GROUP adlı bır market ( baya büyük bir market) var ıse orda da cok guzel mutfak esyaları var ceyızlık :)

tebrık ederım cnm sımdıden mutluluklar dılerım. senın yıne varmıs bıraz benım hazıranda ıyıce elım ayagıma dolasmaya basladı. salon ıcınde nerdesın bılmıorum ama uyguna tutmussun bız 4000 tl ye anlastık kı bu baktıgımız salonlar arasında en ucuzuydu :))

:(:( oh oh masallah ben t.dağ/çorluda yasıyorum cnm burda fıyatlar hep böyle bızde pahalıya tuttuk dıye uzuluyoduk senınkısının fıyatını duyunca ıcıme su serpıldı:)
ama malesef dugunumuzu herseyımızı kendımız yapıcagımız ıcın bıraz zorlanıcaz bakalım. fıkır acısından eksıklerın var ıse söyle bakalım nerelerden bulabılecegını bı dusunelım :):)

aşkımın bohçası için aldıgım çorapları kardeşim çarpmıştı :1::1::1:
bugün askıma yeniden çorap alcam.6-7 tane alırım heralde :52:
kendime 11-12 tane çorap almışım :53: ama napim 50 krş ve o kadar şekerlerki duramıyorum :52::27::8::8::8::9::9::9:
yine begensem yine alırım :1::1::1:annem diyoki bizim kız evlendikten sonra hiç dışları çıkmicak galiba ne varsa alıyo diyo :52::52::52::52::52:
bide zar şeklinde tuzluk biberlik almıştım kardeşim yanında kaldıgı yengeme hediye götürmek istedi onu da verdim.onu da alcam yeniden :23:

bi de kızlar bişey sorcam.
çeyize tamam 4-5 takım südyenli külotlu takım alıyoruz da.normalde srekli takım mı giyicez sanki :17:mesela ben altı hergn değiştirirken südyeni banyodan banyoya değiştiriyorum.bu yüzden takım hariç bi 10 tane sadece non almayı düşünüyorum.siz ne düşünüyosunuz bu konuda:17::17:

kız sen gene az almıssın corabını bnde 2 büyük poset var sayamadım bile annem delirdin sanırım dio hele iç çamasırlarımı görsen napım ama seviyorum 3 takım sütyen aldım 2 de normal saydım 40a yakında kilot almısım dahada almayı düşünüorum benimkide braz abartımı olmus daha teyzemde ananemde alırız diolar

kız sen gene az almıssın corabını bnde 2 büyük poset var sayamadım bile annem delirdin sanırım dio hele iç çamasırlarımı görsen napım ama seviyorum 3 takım sütyen aldım 2 de normal saydım 40a yakında kilot almısım dahada almayı düşünüorum benimkide braz abartımı olmus daha teyzemde ananemde alırız diolar

çorap falan bunlar ucuz seyler insan 2 tl ye 4 çorap alıyo :1::1::1::1: ben daha almicam desemde alıyorum duramıyorum.
südyen don takım olarak 5 renk alırım.
ama sadece alt olarak bende alırım heralde 15-20 :52:
kız abartmışsın sende ömürlük yeter sana onlar :27:

çorap falan bunlar ucuz seyler insan 2 tl ye 4 çorap alıyo :1::1::1::1: ben daha almicam desemde alıyorum duramıyorum.
südyen don takım olarak 5 renk alırım.
ama sadece alt olarak bende alırım heralde 15-20 :52:
kız abartmışsın sende ömürlük yeter sana onlar :27:

evet biraz abartmısım sanırım ama bn cok değiştrdim için camasırımı felan cabuk eskiyor ondan braz fazla aldım çorabıda pahalıda ucuzda karstırmısım mesala sosyete pazarındanda almısım pentiden koraydanda 3 4 tane pijama takımı almısm bu neki daha alıyım diyorum annemde yetr abartıyosun diyo hepside kıslık biri kapri yazlık sadece bn daha alım die ugrasıyorum daha da alırım duramm

kızlar sanırım bende sızın gıbı camasır tutkunlarındanım 15 takıma yakın sutyen kılot var sadece altta aldım ve tek sutyenlerımde var 4 5 tane aman yarabbı sımdı anladım kı bende kendımı kaybetmısım :D

Back
X