- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #6.121
gunaydın kızlar... kına ıcın uygun fıyatlı bı yer bakıodum ne zamandır hafta sonu nısanlımla gezdık sonunda 800 tl ye bı yer buldum babam gıdıp bugun tutucak allahın ıznıyle :)))
ve nihayet dhaselde evlılık hazırlıgında :):):):)
15/16 eylul 2012 allahım bır an önce gecırsın su gunlerı. daha zaman var ama hazırlıklar son hızıyla devam edıyo. kızlar sızler dugun salonlarını ne kadara tuttunuz her sey cok pahalı 2250 verıcez. aman yarabbim.
evet biraz abartmısım sanırım ama bn cok değiştrdim için camasırımı felan cabuk eskiyor ondan braz fazla aldım çorabıda pahalıda ucuzda karstırmısım mesala sosyete pazarındanda almısım pentiden koraydanda 3 4 tane pijama takımı almısm bu neki daha alıyım diyorum annemde yetr abartıyosun diyo hepside kıslık biri kapri yazlık sadece bn daha alım die ugrasıyorum daha da alırım duramm
canım benm yatak odam küçük dolabımıda ölçüleri küçüklerden alcam zaten.bi boş odam var ilerde çocuk odası olur artık :) oraya bi süre sonra dolap yaptırcaz yüklük dolabı olarak kullancam.yatak yorganı baza alıyo zaten.çok bişey kalmazki açıkta
İştee bilemiyorumkii, aslında ben ray dolap yaptırcaktım gerçi bu düşüncem hala var ama ilerde artık. Baza alıcam ama altına yorgan, uyku seti, battaniye o kadar ıvır zıvırı alırmı bilmiyorum. Bide bol raflı çekmeceliler sankş dahamı iyii askısı bolmu iyi bilemedim. Benim yatak oda en alttakii olma ihtimali yüksek.
bende en alttaki en kullanışlısı zaten böcüğüm.
ama sana çok fikir veremicem işte.benm boş odama fazla battaniye nevresim elektrik süpürgesi ütü masası ütü yatak yorgan herşeyi doldurcam.ilk 2 hafta falan yatak yorgan yüklükte durur gelin evi ne de olsa :) sonra bazaya tıkıştırırım ben onları :)))
selam kızlar. nişanlım burda da, pek uğrayamıyorum, telefondan yazdıklarınızı okuyup çıkıyodum bi haftadır. ancak yazmaya fırsat bulabildim.
haftaya pazartesi burun ameliyatımı oluyorum, deviasyon ameliyatı. tabi bu sırada estetik de olucam hazır kesilip biçilmişken :)) inşallah düğünüme kadar da iyileşirsem, fındık burunlu bi gelin olucam :))
ben çoookk güzel bi kitap hazırladım :)) link vermek yasak olabilir ama google'a "sevgili kitabı" yazınca çıkan ilk siteden hazırladım. 20 sayfalık bi karikatür kitabı, tamamen bizi anlatıyo. konuşma balonlarını kendin yazıyosun, hatta karikatürleri bile kendin yaratıyosun. çok güzel olmuş, bugün kargodan geldi. 11 şubatta da doğumgünü var nişanlımın, doğumgünü için de, her birinin üzerine ismini yazdırdığım deri kemer-cüzdan-kartvizitlik ve anahtarlık takımı aldım. çok şık. hediyelerim çok içime sindi. sevgiliiler günü hediyemi bi sepetin içinde, yanında kalpli çikolatalar, şekerler ve aksesuarlarla süslenmiş bi şekilde vericem.
ay kızlar, bi de sevgilimle yağlı boya tablo yapmaya merak saldık. hiçbi eğitim, kurs falan almadan, öyle kendi kendimize başladık. size yaptığımız tabloları ekleyim de yorum yapın, bakalım beğencek misiniz :) bunlar daha ilkleri, diğerlerini de ekliycem.
Eki Görüntüle 336330
Merhaba kızlar bende 2012 kısmetse Mayıs gelini olacağım
ve nihayet dhaselde evlılık hazırlıgında :):):):)
15/16 eylul 2012 allahım bır an önce gecırsın su gunlerı. daha zaman var ama hazırlıklar son hızıyla devam edıyo. kızlar sızler dugun salonlarını ne kadara tuttunuz her sey cok pahalı 2250 verıcez. aman yarabbim.
Kızlarr ben sizee bişi sormak istiyorummm, yaa ben bu yatak odasında gardrobaa çok takılıyorumm, içinin kullanışlı olması elbiselerin düzenli olmasııı vee birazdaa yüklük gibi deekullanmak istiyorum bu gardrop içlerinde birazz konuşalımm mıı örneklerr aşağıdaaa sizce hangisi daha kullanışlıu ve nedenn ???
selam kızlar konular almış başını gidiyor, gardroplar askılar ne güzeeelll ben de hala bi telaş yok bakalım ne zaman ne olacak :44:
bi deee ben çok alakasız bişey sorucam size yaaahani bu kendi yazılarınızın altında imzalarınız var ya, seninle bir ömre, bebeğim şu zaman geliyo falan yazıyo onları nerden uapıyosunuz yaaa
ben de istiyorum
böylee zamanı belli olmayan karlar içinde kalacağımız bi imza yapmakkkk
Benimde bi odam boş ama öylee ortada bir şey durmasını istemem dolabın içinemi sıkıştırcaz ne mecburen, bu en alttakiniin bir tarafını günlük kullanırızz diye düşündümm diğer tarafınıda kışlık giyisilerr kaflarda durur en üstteki rafada yastıklar felan nevresimelri koyarım diye düşündüm. Ama bir tarafı iki kişinin kıyafetlerinee yetermiiki acaba.
Bide ikeada raff çekmece felan satılıyo ölçüler uyarsa 2 çekmece şartt diyee düşünüyorum falan filann :26:,
yeni evli olsa aramızda yardımcı olurrduu tecrübelii kimsee yokmuuu
bütün evlenecek olan arkadaslar.....bir ömür boyu mutlu olun bir yastıkta kocayın torunlarınıı okşayın..
hayatımmm naber kız hiç denk gelemiyoruz
İyidir bacım ne olsun, işlerim yoğun bu ara fazla kalamıyorum bi cvp zor yazıyorumsen nasılsın?
bende dolabın bi tarafı 2 kişiye yetmez dolabı açtıkça için daralır.evlendikten sonra basit bi dolap yaptırın boş odaya.ya dakoçtaşta 2 kapılı 3 kapılı altı çekmeleceli dolaplar var 200-300 tl incele.öle bişi alırsın koyarsın içine böcüğüm.
Gardolap konusu açılmışken bende fikrimi söyleyeyim :)
Şimdi haftasonu Ankaraya gittik nişanlımla çok güzeldir ankara mobilyası, mobilyacıları gezdik.. beğendiğimiz model aşağı yukarı böyle ama açık ceviz rengi olucak.. Gardolabı iki parça yapmışlar 4 kapılı bir tane 2 kapılı bir tane .. yan yana koyunca birleşikmiş gibi duruyor aynı zamanda ayrı da kullanabiliyorsun sığmazsa odana başka yere bile koyabilirsin..
Bende böyle istiyorum içi görünmüyor açık foto bulamadım ama çok güzel.. çekmeceleri aşağıda çekmeceden bir şey almak için kapakları açmaya gerek kalmıyor.. İçinden sürgülü boy aynası çıkıyor.. uzun elbise askılığını az her kaplıyor, kısa askılık daha büyük.. Ben çok beğendim.. 2 parça olmasını sevdim en çok da.. Belki size de fikir olur.. Yatağın cibinliği olmayacak bu arada..
Eki Görüntüle 336913 Eki Görüntüle 336914 Eki Görüntüle 336915 Eki Görüntüle 336916
Ankara mobilyayı duydum meşhurdur, bide bursa meşhurdur mobilya konusunda. Yatak odan değişik sıradışı geldi bana ama güzel anlattığın gibide kullanışlı geldi. Güle güle kullan. Ben aslında hep 3 bölmeli istedim bi bölme eşimie bi bölme bana bi bölmede kışlık ve ıvır zıvır için diye ama öylee bi takım bulamadım istediğim gibii[/B]
milenacım güle güle kullan canım aldıklarını.değişik mobilyalar.sıradan deil.rengi bence böyle beyaz olmalı ama tabi yinede senin zevkin.kızlar bizim burda ikitellide bi mağaza var kendi imalatları mobilyaları satıyolar.yatak odası begendim orsa bi tane.siyah beyaz lake,3 kapılı sügülü.komidiklerinin ve tuvalet aynasının bacakları aslan bacak dedikleri tarzda.avangarde tarzının bacaklarına benziyo.yataı baslıgı bazası hepsi içinde 3000 dedi.3000 taksitli fiyatı hemde.ama ben alsam nakliyeye 500 tl gideceği için bişi demedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?