2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar dun yengemle tencere takımları hakkında bılgı almaya falan gıtmıstık öle gezıoduk saolsun tencere takımımı aldı bende cay takımı ve bıcak setımı aldım hepsı emsan... umarım kullanımı iidir aldıgımız yer tanıdıktı gusel oldugunu falan söledı bızde aldık resımlerını de koyuyorum

bunun saplarındakı sıyah yerler pembe

bununda sapları lıla rengı

kız yeminle aklımdan geçtin hatta izinliyim falan dedin nişanlınla buluışcaktın anlatcaktın bize ama yazmak aklıma gelmemiş

ihihii canım buluştuk gezdik çok güzel bi gün geçirdik ama o hafta çok yoğundum girip bakamadım bile foruma
sonra da iş yerinde sıkıntı oldu biraz, ben de çok yorulmuştum zaten 1 hafta rapor aldım yatıyorum evde
nişanlımla görüştümmm boll bollaile akraba ziyaretleri
çok güzel geçti iznim
işte bu gün son gün
pazartesi başlıyorum

bir de şey soracaktım trendyolda bernardo nun kahvaltı takımları vardı fiyatları 100 tl indirimli
ama bernardoya güven olur mu bilmiyorum hiç kaliteli mi diye
eğer iyiyse alıcam ben onları beğendim çok yaa kırmızılı siyahlı bi takım vardıı

ayy şikayet var da bir sürü şikayet okudum bernardo için. çatal kaşık bıçak takımları hep paslanmış, yemek takımları yamuk çıkmış
ucuzdu yaa hem de güzeldii. sanırım karaca alıcaz mecburen iki katı fiyatı verip :44:

selammmm çiğdemcim aldıklareını güle güle kullan tatlım.abcde tatiliinini güzel geçmesine çok sevindim.ben bernardoyu iyi biye biliyorum ama hiç incelemedim duyumlarım iyi oldugu yönündeydi.kahvaltı takımını gereksiz gördüğüm için arastırmadım hiç açıkçası

Günaydınn günaydınn günaydınnnnnnnnnnnnnnn:103:

Herrr yerr bembeyazzzz gelinn gibiiiii

Çok güzell birrr günn vee haftayaa böylee başlamakkkkkkk :124::124::124:

dün 2 tane tencere altlıgı aldım.resmini bulursam koyarım kızlar.
sarımsak rendesi aldım.
bikaç çeşit stiker aldım kapımın eşiğine merdivenlerime falan yapıştırmak için
ve günlük yatak örtümüde aldım.
henüz almadım daha dogrusu ayırttım bugün alcam.resmini bulursam onu da koyarım.

kafamda oturdu model aşşa yukarı spaydim ordaki gelinliklerden örnek göstererek burası şöl şurası böle diyebilirim.yada çıktı alırım 3-5 resim facede gelinlik albümüm varda

günaydın canım

bende öyle bakmıştım gelinliğime gerçi benimkini kimse de yapmak istemedi arkası zor oluyor diye

gelinlik modellerini görmedim kapalı mı ?

Kızlar eylülün 21 inde düğünüm olcak inşallah ama ben neyi ne zaman yapıyım bilemedim. düğün salonunu şimdiden mi ayarlamamız lazım kaç ay önceden ayarlanması gerekiyo.
nikah işlemleri ne zaman başlıo hiç bilgim yok tıkandım kaldım. evdekilerde yardımcı olmuyo ben ne yaparsam o hiç yapmasam böyle gider. son dk ya bırakırlar herşeyi bende son dk ya bırakmak istemiorum son dk telaşı kadar kötü bişey yok. evi ne zaman kaç ay önceden bakılması ve tutulması gerek.
balayını kaç ay önceden ayarlamam gerek ya bana bir yardımcı olsanız bu konudaa çokkk mutluuu oluruuummmm... :)

Son düzenleme:

Canım hayırlı olsun, dediğin gibi herşeyde ne kadar erken hareket edersen o kadar iyiş olur. Önce düğün yerini tutmak lazım özel bi tarih varsa şimdiden ayarla. Sonra nikah tarihi için en az 4 ay önceden gün al. Balayı için eylülde olcak düğününüz haziran gibi bakmaya başlarsın. Evinizde kira olcaksa 3 ay önceden bak düşün karar ver 2 ay kala yada 1 ay kala tutarsınız cnm. Allah yardımcın olsunn.

Canım güle güle kullan, geçen paylaştığın yatak örtünden farklı bişimi aldın. Sanırım bende beyaz bide daha alıcamm diğerr morluyu günlük kullanırım diyorumm

Canım güle güle kullan, geçen paylaştığın yatak örtünden farklı bişimi aldın. Sanırım bende beyaz bide daha alıcamm diğerr morluyu günlük kullanırım diyorumm
evet canım ondan farklı bu.günlük kullanımlık bişey yani
kızllaaarrr napıyosunuzzzz
kendi adıma iyiyim canımmm sen napıyosun ne var ne yok
günaydın canım

bende öyle bakmıştım gelinliğime gerçi benimkini kimse de yapmak istemedi arkası zor oluyor diye

gelinlik modellerini görmedim kapalı mı ?

kapalı canım özel albüm.5-6 kişiye açık yani.ama bi ara burda paylaşırım şu anda müsait deilim

Selam kızlarr, süper kar yağıyoo
abcde_123, akşam nişanlım gelicek gelsinde kartopu oynayalım romantik romantik yürüyelim diye heycanla bekliyorum ben.
mervem, güle güle kullan aldıklarını, sarımsak rendesi şu bildiğimiz rendenin ufacığından dimi çok şeker onlar.. :)
rabiaemrah, hayırlı olsun böcüğüm olması gerekeni söylemiş.. Düğün salonunu şimdiden ayarlayın, nikah için gün belliyse 4 ay önceden yerini ayırtırsın iki ay önce evrakları tamamlarsınız, balayı için yine üç dört ay öncesi ayarlanabilir, ev için kira olcaksa 2 ay önce tutmak yeterli, tabi bulamama olasılığına göre hareket etmek lazım.. Sonracıma gelinlik için en az 2 ay kala modele karar verilmiş olması lazım sanırım. Eşyaları koycak yer yoksa ev hazırlandıktan sonra alırsınız ama modelleri kafanda belirle vs vs işte, allah kolaylık versinn.. :)
birde bişey sorucam, sevgililer günü geliyo ne hediye alıcaksınız kızlarr, benim bu sene hiç bi fikrim yok yaaa

Kızlarr BİM e çokk güzell şeylerr geliyoo bu haftaaa yaaahuuu
İhtişyacınız varsa bilginizz olsunn, ben krepp tavasını almıştımm daha öncee aynısı bu seferde kaçerollaa sahanlarıı alabilirimm kalırsaa tabiikiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…