- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #6.081
kız yeminle aklımdan geçtin hatta izinliyim falan dedin nişanlınla buluışcaktın anlatcaktın bize ama yazmak aklıma gelmemiş
kafamda oturdu model aşşa yukarı spaydimordaki gelinliklerden örnek göstererek burası şöl şurası böle diyebilirim.yada çıktı alırım 3-5 resim facede gelinlik albümüm varda
Kızlar eylülün 21 inde düğünüm olcak inşallah ama ben neyi ne zaman yapıyım bilemedim. düğün salonunu şimdiden mi ayarlamamız lazım kaç ay önceden ayarlanması gerekiyo.
nikah işlemleri ne zaman başlıo hiç bilgim yok tıkandım kaldım. evdekilerde yardımcı olmuyo ben ne yaparsam o hiç yapmasam böyle gider. son dk ya bırakırlar herşeyi bende son dk ya bırakmak istemiorum son dk telaşı kadar kötü bişey yok. evi ne zaman kaç ay önceden bakılması ve tutulması gerek.
balayını kaç ay önceden ayarlamam gerek ya bana bir yardımcı olsanız bu konudaa çokkk mutluuu oluruuummmm... :)
dün 2 tane tencere altlıgı aldım.resmini bulursam koyarım kızlar.
sarımsak rendesi aldım.
bikaç çeşit stiker aldım kapımın eşiğine merdivenlerime falan yapıştırmak için
ve günlük yatak örtümüde aldım.
henüz almadım daha dogrusu ayırttım bugün alcam.resmini bulursam onu da koyarım.
evet canım ondan farklı bu.günlük kullanımlık bişey yaniCanım güle güle kullan, geçen paylaştığın yatak örtünden farklı bişimi aldın. Sanırım bende beyaz bide daha alıcamm diğerr morluyu günlük kullanırım diyorumm
kendi adıma iyiyim canımmm sen napıyosun ne var ne yokkızllaaarrr napıyosunuzzzz
günaydın canım
bende öyle bakmıştım gelinliğime gerçi benimkini kimse de yapmak istemedi arkası zor oluyor diye
gelinlik modellerini görmedim kapalı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?