• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ay yok canım, kayınpeder ödeyecek de... şöyle yaptık, o bize demişti ki, ben sizin eviniz ve düğününüz için şu kadar para ayırdım. o paranın büyük bi kısmını ev alırken kullandık. kalan paranın bi kısmını da yapılacak 2 düğün için ayırdı kayınpeder. geriye kalan parayı da bize ver dedik. biz kendi hesabımızı kendimiz tutalım, her bi ayrıntı için senden para istemeyelim dedik, o da tamam dedi. yani, bütün o yazdıklarım için elimizde bi miktar para var, onu idareli bi şekilde bölüştürmem lazım her şeye. para yetmesine yeter de, ben hiçbi ayrıntıyı atlamayım ki, parayı düzgün paylaştırayım istiyorum.

anladım canım bnde biann şaşırdım...:9:

kızlarrr ne kadarrr mutluuyumm yaaaa
öğlen sevgilim sürpriz yaptı, ziyaretime geldi. tam yemeğe gidiyordum telefon etti iş yerimee
ay çok mutlu oldum
çoktandır buraya gelemiyordu
aşıığğıııımmm :16::16:

Merhabalar bende 17 haziranda dügünüm olcak bende varım :):1::1::1:

Hayırlı olsun cnm, aramıza hoşgeldinnnn:3::3::3:

kızlarrr ne kadarrr mutluuyumm yaaaa
öğlen sevgilim sürpriz yaptı, ziyaretime geldi. tam yemeğe gidiyordum telefon etti iş yerimee
ay çok mutlu oldum
çoktandır buraya gelemiyordu
aşıığğıııımmm :16::16:

Oyyyy bendee eriyorum böylee süprizleree, hatta aşkım keşkee hep benle işe gelsee diyorumm, onsuzz iş bilee çekilmiyorrrr.:25:

Merhaba güzel gelincikler:16:

günaydın canım umarım içine sinen bi gelinlik giyersin :16::16::16:

Deneyemedim canım:14: hazırlıklarda kimse yok bana yardım edecek haftasonları sadece cumartesileri nişanlımla çıkıyoruz bişeyler bakmaya.. o gün de biraz tartıştık nişanlımla gidecektik hevesim kalmadı benim de gitmedim..

Günaydın kızlarr,
milenacım gelinliğin kesinleşince çek resimlerini bizde bakalım, gelinlik çok zor nasıl karar verdin baya uğraştın mı sende yoksa ilk giydğine evt işte bu mu dedin. Hani var ya böyle hikayeler :1:
He bide ben süpürgemi denemiştim çok güzel süpürüyo sudaki pisliklere inanamıyosun :53: halbuki ortalıkta bişey görünmüyo...

mervecm seninde gözün aydınn, ne kadar kalıcak kardeşin hasret giderrsin bi güzel.. :)

Baane benimde gözün aydın :27: dün balayımızı kesinleştirdik gitmek için sabırsızlanıyoruumm :52: Sırada ev tutması ve gelinlik işi var... :36:

Canım gelinlik işi zor nişanlımın bir akrabası dikecek gelinliği ben word wella parisin bir gelinliğini gördüm derginin birinde osmanbey de yerleri varmış gidip deneyecem yakışırsa onu diktirecem.. inş. aynı gelinliği bulurum..

Süpürge için de nifiks diye bir süpürge önerdi bilen bir abimiz.. 550 tl toptancı fiyatı.. onu alalım diyoruz ama bilmiyorum..

Balayı işinin kesinleşmesine sevindim hayatım..umarım gönlünüzce bir tatil olur..:16:

Arkadaşlar Merhaba Bende Gün Sayıyorum Nasip Olursa 287 Gün SOnra Evli Mutlu Olacağım:nazar::34:

Tekrar mehaba herkese...
Oncelikle evlilik hazirligi icerisinde olan herkese ALLAH kolaylik ve en hayirlisini versin diliyoum..bende 2012 gelini olucam hayirlisiyla 09.09.12 tarihimiz simdi haril haril yer bakiyoruz bahcesehir sayfiye,le parc de meriage ve florya sosyal tesisleri ilk uc aasinda nasipse bu hafta ucuylede gorusucez ama ben hepinizin deneyimlerinden faydalanmak isterim bu mekanlar hakkinda bilgisi olanlar lutfen paylassinlar:( hepimizi ne cok is bekliyor hele birde nisanliniz benim nisanlim gibiyse sen begendinmi tamm canim cinsindense ALLAH dahada kolaylik versin diyorum:) tek basiniza olmak hic kolay degil masaustum bi dunya mobilya gelinlik klasoruyle doldu bile:) ne ikursa olsun bu yolda mutlaka ufak tefek aksilikler olucaktir ama bunlarin canimizi sikmasina tadimizi kacirmasina izin vermeyelim mazALLAH stres sikinti der cikolatalari abartirsak cildimiz bozulur mozulur gor ozaman bunalimi ahh bide gazla kilo edinmek var tabii amannn:) herseyin bi kat iyisini gordukce buzusen yuzumuz doyumsuz birer gelin olmaya itiyor bizi sonucta olabildigi kaar olucak herseyy sonucta:)hersey gonlumuzce olsunn..

Allah evlenicek herkeze sabır ve kolaylık versin diyorum kızlar bnde aranıza yeni katıldım bnimde düğünüm 29.06.2012 de şimdiden cok stres içerisindeyim nişanlımların bi evi var kiracı oturuyodu bugün çıktı.. eve baktık hersey sıfırdan yapılcan haftaya usta gelcek bakmaya herseyi begnip tek tek yaptrcaz bzde artık esya bakmaya gdelim dioruz yavas yavas alıcaz bn ice stres ve sıkıntı olmaya basladım... yüzümde bi sürü sivlceler cıktı allah herkepimizin yadımcısı olsunn gercekten cok zormus...

selam, forumu nerdeyse hiç okumadım, yeni girdim şimdi, 5 ay sonra evlenicem, 15 aydır nişanlıyım, hiç sevmedim evlilik muhabbetlerini. konu ciddiyete gelince herkes geri vites yapıyo, verilen sözler unutuluyo. Ağırdan alın, mecbur değilsiniz evlenmeye.. ağırdan alınca herşey daha iyi oluyo.

Ben de geliyim mi :17: geliyim geliyim :17:
Eylül gelinlerindenim ben de kızlar :16:

kızlar merhabaa,

10 haziran 2012 de benim dügün tarihim bende sizinle paylaşmak istiyorum heycanlarımı, sizinkilere de ortak olmak istiyorum.

bir şeyi çok merak ediyorum sizde benim gibi herşey ayarlansın öyle bekleyelim diye düşünüyor musunuz galiba ben çok tez canlıyım :34:

selam kızlar bende 2012 gelinlerinden biriyim :) ekim veya kasım tam belli değil tarihi bakalım artık hazırlık ne zman biterse

Merhabalar bende 17 haziranda dügünüm olcak bende varım :):1::1::1:

Topiğimizin cici gelinleri hoşgeldiniz:13::119::119::119:

3 gündür girmiyordum okudum yazdıklarını herkes hız vermiş hazırlıklara yeni arkadaşlar gelmiş.. Herkeste telaş çok güzel geçer bu hazırlık işleri hepimiz için umarım..

Ben dün istoca gittim yetkinden çatal bıçak setimi aldım 12 kişilik tam takım kepçesi falanda var 225 tl ye sandığını almadım koyacak yerim olmayabilir 30 tlydi zaten ne zaman gitsem alırım.. 25 yıl garantiliymiş sadece bir model seçtim.. 110 tl ye bile var kızlar günlük için alırsınız belki..

Güral porselenden kendi takımı kendim yaptım 12 şer tabak aldım işte hepsinden.. 2 orta boy 1 büyük boy salata tabağı, bir büyük kase ve 6 kişilik kahve fincan takımı.. 405 tl ye geldi. ben kare özel serisinden aldım.. toplama yapmak isterseniz 180 den başlıyor fiyatları böyle bir takımın.. yok ben toplama istemiyorum tam takımı olsun diyorsanız 300 den başlıyor fiyatlar desenli yuvarlak tabaklar 425 liraydı.. güral ve kütahya porselenin bayilerin de fiyatlar böyle gidebiliyorsanız gidin boşuna fazla para vermeyin..

Herkes nişanlısının ailesinden şikayetçi galiba.. Yapacak birşey yok aslında onların sorunu olmalı yaptıkları..

Ben anlatsam inanamazsınız sabrıma.. Hiç bir şey yapmadıkları gibi bizim yapacaklarımıza da karışıyorlar..

Öyle altın falan konu bile olmadı bilezik falan da takmayacaklar.. nişanlım bana bir set alacak trabzon işi alayım diyor ki ben istemedim kendi beğendi bir de satılmaz senin olur istediğini yaparsın diyor çok paraymış diye karışıyorlar sanki kendileri alacak..

Bohçayı görmeliydiniz.. söz gününü .. Şimdi de düğün organizasyonu ve takı eşya onların derdi oldu..

Ama tek sonun onların ailesin de değil bizimkiler de demiyor hopp size kız veriyoruz desturlu olun biraz diye..

Güzel geçireceğim günleri mutsuz geçiriyorum ama biliyorum onların burnundan da gelecek

Nişanlım çok iyi biri beni düşünüyor ama sonuçta tüm masrafı kendi karşılamaya çalışıyor bir aldığı maaşı var işe gireli 3 ay oldu zaten oda strese giriyor tabi bazen beni kırıyor geçen patladım bende '' Ben gelinim, gelinlerin istediği olur bedava hatun kaldırmak istiyorsanız yanlış yerdesiniz o zaman.. ben makul olmaya çalıştıkça tepeme çıktınız'' dedim.

3 gündür girmiyordum okudum yazdıklarını herkes hız vermiş hazırlıklara yeni arkadaşlar gelmiş.. Herkeste telaş çok güzel geçer bu hazırlık işleri hepimiz için umarım..

Ben dün istoca gittim yetkinden çatal bıçak setimi aldım 12 kişilik tam takım kepçesi falanda var 225 tl ye sandığını almadım koyacak yerim olmayabilir 30 tlydi zaten ne zaman gitsem alırım.. 25 yıl garantiliymiş sadece bir model seçtim.. 110 tl ye bile var kızlar günlük için alırsınız belki..

Güral porselenden kendi takımı kendim yaptım 12 şer tabak aldım işte hepsinden.. 2 orta boy 1 büyük boy salata tabağı, bir büyük kase ve 6 kişilik kahve fincan takımı.. 405 tl ye geldi. ben kare özel serisinden aldım.. toplama yapmak isterseniz 180 den başlıyor fiyatları böyle bir takımın.. yok ben toplama istemiyorum tam takımı olsun diyorsanız 300 den başlıyor fiyatlar desenli yuvarlak tabaklar 425 liraydı.. güral ve kütahya porselenin bayilerin de fiyatlar böyle gidebiliyorsanız gidin boşuna fazla para vermeyin..

ben istoça çok yakınım canım.bende yetkinden almak istiyorum günlük çatal kaşıklarımı.ama şöle 12 şerli şekilde düzeni işi oluyoya kutularda.öle daha ucuza gelir heralde.
-12 yemek kaşığı
-12 çatal
-12 bıçak
-24 çay kaşığı
-12 tatlı kaşığı
-kepçe,kevgir,spatula falan filan.
1 milyoncu gibi bi yerde hesapladımda böyle bi takım 100 ü bile bulmuyo.

Herkes nişanlısının ailesinden şikayetçi galiba.. Yapacak birşey yok aslında onların sorunu olmalı yaptıkları..

Ben anlatsam inanamazsınız sabrıma.. Hiç bir şey yapmadıkları gibi bizim yapacaklarımıza da karışıyorlar..

Öyle altın falan konu bile olmadı bilezik falan da takmayacaklar.. nişanlım bana bir set alacak trabzon işi alayım diyor ki ben istemedim kendi beğendi bir de satılmaz senin olur istediğini yaparsın diyor çok paraymış diye karışıyorlar sanki kendileri alacak..

Bohçayı görmeliydiniz.. söz gününü .. Şimdi de düğün organizasyonu ve takı eşya onların derdi oldu..

Ama tek sonun onların ailesin de değil bizimkiler de demiyor hopp size kız veriyoruz desturlu olun biraz diye..

Güzel geçireceğim günleri mutsuz geçiriyorum ama biliyorum onların burnundan da gelecek

Nişanlım çok iyi biri beni düşünüyor ama sonuçta tüm masrafı kendi karşılamaya çalışıyor bir aldığı maaşı var işe gireli 3 ay oldu zaten oda strese giriyor tabi bazen beni kırıyor geçen patladım bende '' Ben gelinim, gelinlerin istediği olur bedava hatun kaldırmak istiyorsanız yanlış yerdesiniz o zaman.. ben makul olmaya çalıştıkça tepeme çıktınız'' dedim.

buna benzer bişeyde ben söylemiştim nişanlıma.
ben gelinim gelin.gelimlerin istekleri yerine getirilir elimizden kaçmasın diye nazlanır istediği yapılır dedim.bu ne ya ne nişanlılığımdan bişey anladım ne evimden barkımdan yeter artık herşeye g.. biti gibi yapışmasınlar dedim.

aşkım napim boğazlarına mı sarılim.karışmayın size ne diyorum elimden geldiğince uzak tutmaya çalışıyorum oldugu kadar.ama onlar yüzünden bana soguk olma dedi.kıyamadım onun suçu yok ki :25:

başka bi oğlu daha varsa 2. gelininden görür göreceğini.
bide iyi insan pek yaranamıyo, örneklerini iş, okul, arkabalık ta vs görürüz. ama kötü isen senden korktukları için daha dikkatli oluyorlar :)
demiyorum ki kötü ol. kendini ezdirme yeter. benim aileme sormuşlar ne istersiniz takı olarak diye, bizimkilerde çekingendir şunu bunu diyemezler. Akıllı annem şöyle demiş; ne isterseniz onu takın, taktığınız şey sizin onurunuzdur ne de olsa :)
nişanda güzel bi takım takmışlardı.
bide ailene söyle ki, seni ''oh gitsede rahat etsek'' diye vermesinler, ''kızımız bizim için değerlidir'' şeklinde versinler.

bende hep öyle dedim.ikinciden çeker kesin.hep anlayıslı oldum çünkü.
şimdi ikinciyi nişanladılar o neden bölede ben deilim ona iye o alındı bende istiyorum onların düğünü niye önce.bilmem ne.böle şımarık bi kız.ama oğulları hasta(küçükken memencit geçirmiş özürlü maası alıyo kızı köyden buldular gayet normal hatta hepimizden daha çakal ) o yüzden ses edemiyolar her dediğini k.... gibi yapıyolar.

bende hep öyle dedim.ikinciden çeker kesin.hep anlayıslı oldum çünkü.
şimdi ikinciyi nişanladılar o neden bölede ben deilim ona iye o alındı bende istiyorum onların düğünü niye önce.bilmem ne.böle şımarık bi kız.ama oğulları hasta(küçükken memencit geçirmiş özürlü maası alıyo kızı köyden buldular gayet normal hatta hepimizden daha çakal ) o yüzden ses edemiyolar her dediğini k.... gibi yapıyolar.

özürlü maaşı alacak kadar özürlü birini evlendirmek hainliktir. o kıza yazıktır. kız da biliyo ise, neden evlendiği bellidir. Vay anasını ne insanlar var..

Back
X