• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ay ne güzel canım ya hemen halletmişsiniz bnde sen gibi hemen olsun bitsin istiyorum hemen hergün ne olcak nası yapcaz die düşünüorumm annm kafayı yedimi düşünüo sanırım cok takıomusum ama bnde ister sitemez heycanlanıorum bnimde düğünüm 29 haziranda haftaya sanırım ev yapılmaya baslıcak bizde nişanlımla esya bakmaya gdicez haftaya...

ah canım Allah içine sindirsin ev yapılması çok zorlu ve çok zevkli bir iş, eşyalar filan fasa fiso bence onun yanında. İş yerinden bi arkadaşım bütün ince işlerini kendi yaptırdı evin çok para akıyor ama 2 ayda bitti düşün sıva bile yoktu evde ama yetişti. Eşya bizim çok komik oldu nişanlımla bi magzaya gittik ben internetten begenmiştim açıkçası uygun olsun istemiştim ama nişanlım mobilyaları görünce baya bir söylendi bunlar elimizde kalır vs. diye hakikaten görsel olarak güzel ama malzeme çok kötüydü ordan çıktık arabaya giderken başka bir magazanın vitrininde toz pembe yatak başı olan bir yatak odası gördüm kırmızı ve pembeye karşı bir takıklık vardır da bende :17:
girdik bi bakalım diye Allahın işi işte herşeye bayıldık yatak odası yemek odası koltuk takımı 3ünüde begendik orda adamda ay sonuna kadar eski fiyat sonra gelirseniz zamlanacak diyince gittik bugün aldık :1:

ah canım Allah içine sindirsin ev yapılması çok zorlu ve çok zevkli bir iş, eşyalar filan fasa fiso bence onun yanında. İş yerinden bi arkadaşım bütün ince işlerini kendi yaptırdı evin çok para akıyor ama 2 ayda bitti düşün sıva bile yoktu evde ama yetişti. Eşya bizim çok komik oldu nişanlımla bi magzaya gittik ben internetten begenmiştim açıkçası uygun olsun istemiştim ama nişanlım mobilyaları görünce baya bir söylendi bunlar elimizde kalır vs. diye hakikaten görsel olarak güzel ama malzeme çok kötüydü ordan çıktık arabaya giderken başka bir magazanın vitrininde toz pembe yatak başı olan bir yatak odası gördüm kırmızı ve pembeye karşı bir takıklık vardır da bende :17:
girdik bi bakalım diye Allahın işi işte herşeye bayıldık yatak odası yemek odası koltuk takımı 3ünüde begendik orda adamda ay sonuna kadar eski fiyat sonra gelirseniz zamlanacak diyince gittik bugün aldık :1:

güle güle kullan öncelikle canım..bzimde banyo kople tuvalet ve mutfak komple yapılcak canım kapılar yerle değişicek ev komple boyanıcak braz uzun sürcek die düşünüorz ama inş gsel olur bn bana braz dert oldu bnde internetten mobilyalara begndim var ama braz pahalı geldi gbi eşimlere çünkü eşim almıcak eşimin annesi yapıcak cogu şeyi eşim daha yeni yeni katkıda bulunabilio annesine ama hersei kaynanam ödücek o yüzden begndik alalım diemioruz onunda gelip onaylaması lazım tam demesi lazım ve btçesine uyması lazım olmazsa yapan yerler var yaptırırsnız dio ama bilmiorum eşyalarını almana gercekten cok sewindim inş bzde bran önce bgenip bunları begndik die kaynanma gsteririz tabi bz yne hemen almaıcaz dedim gbi ew yapılıcak daha...

güle güle kullan öncelikle canım..bzimde banyo kople tuvalet ve mutfak komple yapılcak canım kapılar yerle değişicek ev komple boyanıcak braz uzun sürcek die düşünüorz ama inş gsel olur bn bana braz dert oldu bnde internetten mobilyalara begndim var ama braz pahalı geldi gbi eşimlere çünkü eşim almıcak eşimin annesi yapıcak cogu şeyi eşim daha yeni yeni katkıda bulunabilio annesine ama hersei kaynanam ödücek o yüzden begndik alalım diemioruz onunda gelip onaylaması lazım tam demesi lazım ve btçesine uyması lazım olmazsa yapan yerler var yaptırırsnız dio ama bilmiorum eşyalarını almana gercekten cok sewindim inş bzde bran önce bgenip bunları begndik die kaynanma gsteririz tabi bz yne hemen almaıcaz dedim gbi ew yapılıcak daha...

ay yazdıkdan sora yazdıklarımı okudumda şimdiden eşim eşim demişim daha ewlenmeden =)=) alıştrmısım kendimi...

anladım canım benim en büyük şansım nişalımın alıyor olması aileden kendi takıcakları bilezik dışında bir katkı yok misafir gibi yani oyüzden götürmedik bile benim annem vardı yanımızda okadar oda dolapların ölçülerini aldı oyüzden :1:

bizi daha ev yok ortada çünkü kiraya çıkıcaz bakalım nasıl olucak :82:
yani kayınvalidenin eli açılınca sizde alıp dükkanda bırakabilirsiniz biz öyle yaptık mesela :55:

canım ya bn anlamadım bunların parasını senmi
ödüceksin?

ay yok canım, kayınpeder ödeyecek de... şöyle yaptık, o bize demişti ki, ben sizin eviniz ve düğününüz için şu kadar para ayırdım. o paranın büyük bi kısmını ev alırken kullandık. kalan paranın bi kısmını da yapılacak 2 düğün için ayırdı kayınpeder. geriye kalan parayı da bize ver dedik. biz kendi hesabımızı kendimiz tutalım, her bi ayrıntı için senden para istemeyelim dedik, o da tamam dedi. yani, bütün o yazdıklarım için elimizde bi miktar para var, onu idareli bi şekilde bölüştürmem lazım her şeye. para yetmesine yeter de, ben hiçbi ayrıntıyı atlamayım ki, parayı düzgün paylaştırayım istiyorum.

ay canım yaa allah kavustrsun senn için cok zordur eminm bence 1 gün arayla yap derim çünkü çok yorucu olur gercekten kına ardından düğün 30 agustos ii bnce yorgun kötü grünen bi gelin olmak istemezsin düşünsene kuaför ardından kına aksma kadr ertesi gnü heycan uyucanmı uyuyamıcanmı zaten yorgunsun kalk apar topar kuaför, resim cekinme kosrtma vs derken düğünde kyorgun ve bitkin grüne bilirsin 1 ara ver derim...:34:

Evet canım ben de öyle düşünüyorum, ki en mantıklısı da öyle yapmak olsa gerek..:31:

hoşbuldukkkk :16: ne alemdeyimm çok güzel bir alemdeyim bugün çünkü eşyalarımızı aldık :24: ayyy dügün 10 haziran ama ben biraz kurtluyum sanırım hemen hallolsun istedim :1:

halı perde vs. kaldı sizler ne alemdesiniz :34:

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım

Ben daha hiçbi alemlerdeyim :D Bizim düğün eylülde olucak, sevgilim askerden gelsin mayıs sonu-haziran başı bakıcaz artık beyaz eşyaya mobilyaya gelinliğe vs vs.
Mobilya için Ankara Sitelere gitcez kısmetse.
Gelinlik bulmakta biraz sıkıntı olucak gibi geliyor ama bakalım :))

Ben daha hiçbi alemlerdeyim :D Bizim düğün eylülde olucak, sevgilim askerden gelsin mayıs sonu-haziran başı bakıcaz artık beyaz eşyaya mobilyaya gelinliğe vs vs.

canım bence sen ufak ufak bakmaya başla hepsine netten falan, her şeyini beğen, ne alacağına az çok karar vermiş ol ki, nişanlın geldikten sonra düğüne kadarki 3 ayda sıkışmasın. çünkü karar vermek vakit alıyo, satın almakta bi şey yok. benim bi arkadaşım öyle her şeyi 3 aya sığdırmaya çalıştı, valla bunalmaktan ağlıyodu düğüne haftalar kala, bi sürü şeyi de yetiştiremedi. sen sen ol, karar vermek için son ayları bekleme.

canım bence sen ufak ufak bakmaya başla hepsine netten falan, her şeyini beğen, ne alacağına az çok karar vermiş ol ki, nişanlın geldikten sonra düğüne kadarki 3 ayda sıkışmasın. çünkü karar vermek vakit alıyo, satın almakta bi şey yok. benim bi arkadaşım öyle her şeyi 3 aya sığdırmaya çalıştı, valla bunalmaktan ağlıyodu düğüne haftalar kala, bi sürü şeyi de yetiştiremedi. sen sen ol, karar vermek için son ayları bekleme.

tabi haklısın canım,kafamda az çok vaz zaten bi seyler ama illa onun gelmesi lazım. ANkarada oturmuyoruz biz, sırf mobilya için oraya gitcez. Beyaz eşyayı da kafamda belirledim az çok onuda hallederiz bi sekilde ama gelinlik ah gelinlik ah :)
Ben kapalı olduğum için istediğim gibi gelinlik bulma konusunda tereddütteyim :31:

günaydın kızlarrr nasılsınızzz ne güzel muhabbetler olmuş böyle ya maşallah diyelim topiğimize :nazar::nazar::nazar::nazar:

ben artık bişeyler bakmaktan şunu şu zaman alırım şu kalır falan diye beynimi kemirmekten çok yoruldum bikaç gün esya düşünmek istemiyorum :25:

Evet canım ben de öyle düşünüyorum, ki en mantıklısı da öyle yapmak olsa gerek..:31:

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım

Allah gülerek kavuştursunnn bende geçen sene bu zamanlar asker bekliyordum şafak 100 den düşmemişti daha Allahım bidaha yaşatmasın o hasreti dayanılıcak gibi değil geçen hafta rüyamda kayınvalidem diyorki selçuk askere gidiyor 1 hafta burda olmuycak nasıl ağlıyorum nasıl ağlıyorum gitmesin diye :43: psikolojk bir baskı bırakıyor insanda inşallah su gibi akar gider senin şafağında nişanlın senin ağzına bakarsa herşey rahat rahat istediğin şekilde olur canım eylüle kadar ama sen yinede araştırmalara başla şimdiden o gelince çat çat önüne serersin :1:

günaydın kızlarrr nasılsınızzz ne güzel muhabbetler olmuş böyle ya maşallah diyelim topiğimize :nazar::nazar::nazar::nazar:

ben artık bişeyler bakmaktan şunu şu zaman alırım şu kalır falan diye beynimi kemirmekten çok yoruldum bikaç gün esya düşünmek istemiyorum :25:

günaydıınn :3:

annemlerde bana düşüne düşüne kafayı bozdun eşyayla düğünle diyorlardı artık canım ama eşyayı almakla bitmiyormuş dün aldık biz eşyaları tüm gece yine onların içinde dolandım uykumda hastalık gibi :17:

günaydıınn :3:

annemlerde bana düşüne düşüne kafayı bozdun eşyayla düğünle diyorlardı artık canım ama eşyayı almakla bitmiyormuş dün aldık biz eşyaları tüm gece yine onların içinde dolandım uykumda hastalık gibi :17:

evet öyle olur acaba nası yerleştirsem nası halı alsam nası tül alsam ooff offff işimiz zor çok zor :1:

Günaydın kıslar, gerçi öğle olmuş ama neyse :9:
Eşyaların hayırlı olsun cnm güle güle kullan istanbuldamısın?, nerden aldınız ne aldınız kaça aldınızz :1: bizide bilgilendirirsen seviniriz.
Bende de var çeyiz eşya hastalığıı hergünn şöyle bi evimi gözümde canlandırırım, hayali bile çok güzell, Alllahım huzur içinde oturmayıda nasip eder inş.

Günaydın kıslar, gerçi öğle olmuş ama neyse :9:
Eşyaların hayırlı olsun cnm güle güle kullan istanbuldamısın?, nerden aldınız ne aldınız kaça aldınızz :1: bizide bilgilendirirsen seviniriz.
Bende de var çeyiz eşya hastalığıı hergünn şöyle bi evimi gözümde canlandırırım, hayali bile çok güzell, Alllahım huzur içinde oturmayıda nasip eder inş.

inşallah canım istanbuldanım esenyalıdan aldık şans internette erol mobilyayı gördük onun dükkanına gittik bakalım diye sonuç itibari ile başka bir mağazadan hiç ilgisi olmayan mobilyalar aldık bir topic açıcam ozaman koyarım linkini daha rahat görürsünüz 12.bin tuttu peşin hali tabi tüller halılar dahil değil :1: yazık oldu damada :31:

inşallah canım istanbuldanım esenyalıdan aldık şans internette erol mobilyayı gördük onun dükkanına gittik bakalım diye sonuç itibari ile başka bir mağazadan hiç ilgisi olmayan mobilyalar aldık bir topic açıcam ozaman koyarım linkini daha rahat görürsünüz 12.bin tuttu peşin hali tabi tüller halılar dahil değil :1: yazık oldu damada :31:

Tamam cnmm bekliyoruzz topiğinii :8:
Çok tutmuşş gerçekten, yazık olmuş cidden damadaa :1:
Neyse sen bunları düşünmee güle güleekullan cnm

fark ettimde belkide nikah olmştur dügün sarkmış olabilir diye yorum yapmışım aklımda kılıfına uydururum anında :31:

yok canım daha cok erken aslında bn dogum günümde nikahımız olsun cok istemiştim kayınvalidem örf ve adetlerimize uymadını söyledi. sadece özel olsun istedimiştim kötü bi niyetimde yoktu

Back
X