- 28 Ocak 2011
- 466
- 546
- 323
- Konu Sahibi bal_bocegi
- #5.881
ay ne güzel canım ya hemen halletmişsiniz bnde sen gibi hemen olsun bitsin istiyorum hemen hergün ne olcak nası yapcaz die düşünüorumm annm kafayı yedimi düşünüo sanırım cok takıomusum ama bnde ister sitemez heycanlanıorum bnimde düğünüm 29 haziranda haftaya sanırım ev yapılmaya baslıcak bizde nişanlımla esya bakmaya gdicez haftaya...
ah canım Allah içine sindirsin ev yapılması çok zorlu ve çok zevkli bir iş, eşyalar filan fasa fiso bence onun yanında. İş yerinden bi arkadaşım bütün ince işlerini kendi yaptırdı evin çok para akıyor ama 2 ayda bitti düşün sıva bile yoktu evde ama yetişti. Eşya bizim çok komik oldu nişanlımla bi magzaya gittik ben internetten begenmiştim açıkçası uygun olsun istemiştim ama nişanlım mobilyaları görünce baya bir söylendi bunlar elimizde kalır vs. diye hakikaten görsel olarak güzel ama malzeme çok kötüydü ordan çıktık arabaya giderken başka bir magazanın vitrininde toz pembe yatak başı olan bir yatak odası gördüm kırmızı ve pembeye karşı bir takıklık vardır da bende

girdik bi bakalım diye Allahın işi işte herşeye bayıldık yatak odası yemek odası koltuk takımı 3ünüde begendik orda adamda ay sonuna kadar eski fiyat sonra gelirseniz zamlanacak diyince gittik bugün aldık