- Konu Sahibi bal_bocegi
- #5.921
16-17 Haziran düğünüm.. Sevdiğime kavuşcam inşallahhhhhhhhhhhhhhhh.... Bu arada aşkımın doğum günü 16 Haziran :) Ona kendimi hediye ediyorum hehehehehhee 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özürlü maaşı alacak kadar özürlü birini evlendirmek hainliktir. o kıza yazıktır. kız da biliyo ise, neden evlendiği bellidir. Vay anasını ne insanlar var..
başka bi oğlu daha varsa 2. gelininden görür göreceğini.
bide iyi insan pek yaranamıyo, örneklerini iş, okul, arkabalık ta vs görürüz. ama kötü isen senden korktukları için daha dikkatli oluyorlar :)
demiyorum ki kötü ol. kendini ezdirme yeter. benim aileme sormuşlar ne istersiniz takı olarak diye, bizimkilerde çekingendir şunu bunu diyemezler. Akıllı annem şöyle demiş; ne isterseniz onu takın, taktığınız şey sizin onurunuzdur ne de olsa :)
nişanda güzel bi takım takmışlardı.
bide ailene söyle ki, seni ''oh gitsede rahat etsek'' diye vermesinler, ''kızımız bizim için değerlidir'' şeklinde versinler.
çocuk aslında çok anormal deil ama bi kılıfına uydurdular mı hakkıyla mı aldılar bilmem %70 özür çıkmış 3 aydan 3 aya1000 tl civarı para alıyo.kızda köyde yokluk içinde falan.bunları görüştürüyolar.görüştürdükleri gün kıza bastan aşşa eksik görüyolar.telefon alıyolar gezdiriyolar.e kim olsa kanar.ve kız 17-18 yaslarında falan.
kızda biliyo herşeyi.hemde birlikte durcak kaynanayla.sırf ev bark için köy hayatından kurtulmak için kabul etti herkes farkında.
neyse aradan biraz zaman geçti geçmedi kızın babası merkezden iş buluyo göçü getiriyo.kızda biyere işe giriyo allaaaaahhhh değişimi görmeniz lazım dillerde.saçları boyamış tırnakta ojeler.yanlış anlamayın asla yadırgamıyorum açıkken bende ojesiz gezmezdim.ama bu kızın 1 ayda böle birden değişmesini herkes yadırgadı.şimdide niye onlşarın evi ayrı ben birliğe gidiyorum diyomuş(bastan kabul etti)
niye önce onlar evleniyo diyomuş.ooffff offfff öle işte.kız köyden kurtulmak için nişanlanmayı kabul etti ama şu anda evlensede evlenmesede köy hayatından kurtulmuş durumda ve çocugu takmıyo
başka bi oğlu daha varsa 2. gelininden görür göreceğini.
bide iyi insan pek yaranamıyo, örneklerini iş, okul, arkabalık ta vs görürüz. ama kötü isen senden korktukları için daha dikkatli oluyorlar :)
demiyorum ki kötü ol. kendini ezdirme yeter. benim aileme sormuşlar ne istersiniz takı olarak diye, bizimkilerde çekingendir şunu bunu diyemezler. Akıllı annem şöyle demiş; ne isterseniz onu takın, taktığınız şey sizin onurunuzdur ne de olsa :)
nişanda güzel bi takım takmışlardı.
bide ailene söyle ki, seni ''oh gitsede rahat etsek'' diye vermesinler, ''kızımız bizim için değerlidir'' şeklinde versinler.
çatlasında patlasın eltiler :))
kızlar ben kaçtım iyi aksamlar
hiç sorma canım ben de aynen öyleyimOyyyy bendee eriyorum böylee süprizleree, hatta aşkım keşkee hep benle işe gelsee diyorumm, onsuzz iş bilee çekilmiyorrrr.![]()
hu huuu kızlarrr nabersinizzz
abcde keske benm askımda yakın olsada çıkıp çıkıp gelse![]()
yok canım daha cok erken aslında bn dogum günümde nikahımız olsun cok istemiştim kayınvalidem örf ve adetlerimize uymadını söyledi. sadece özel olsun istedimiştim kötü bi niyetimde yoktu
Yhaaa benim nerdeyse hiç bişeyim yok haziranda evlenicem evle alakalı hiç bişiyim yok ne alıcam nasıl alıcam böhüühüü:26:
Canım benim bi blenderım eksikti desem yeridir yanii, çoktandırr alıyorum bu sondan bi önceki eksiğim bunu aldım bi düdüklüm kaldı ondan sonraa ohh bee dicemm.Bitek mobilyalar kalıyo geriyee onada allah kerim artıkın ne diyimmm.
koptummbunun normali senin ailenin itiraz etmesi diilmidir. kayın validen çok hoşluk etmiş
bizimde düğün pzar ama pzt yani 6 gün öncesine aldık nikah tarihimizi annem surat astı nikahlı kız evde bekletilmez diye
ne yapcaz sanıyorlarsa bu büyükler :44:
annem aldırmadı bişiy, evde yer yok para biriktir dedi, e parada birikmedi pekdaha doğrusu ben o parayı gittim motosiklete verdim
o yüzden bi motorum var, başkada bişeyim yok![]()