• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
güle güle kullan böcüğüm alcam diyodun sonunda alabildin.
bende haftasonu ikeaya gitmeyi düşünüyorum örtülere bakcam yakından nasıllarmış.

Aynen valla en çok şu blendırda takıldım onumu alıym bumu olsun derkenn sonunda aldım, inş memnun kalırımm. İkeaya bende gitmek istiyorum ama evim yerleştikten sonraa

Neyse artık biraz gelinlikk paylaşalım dimiii:32::32:

$115.webp$3(2).webp$3.webp$119.webp$1.webp$116.webp$4.webp$3(1).webp$2.webp

ay bende bıs sorun bende var sanıodum meger herkes nısanlısının aılesınden eltısınden gorumcesınden ... bende cok dertlıyım ya bıde ben eltımle altlı ustlu oturcam ınanın evlenmekten sogudum tek hayalım yenı bı ev suan... butun beyaz esyalarımızı aldık dun gece gordude bı gule gule kullan demedı gercı o cumleye gelene kdar ne laflar var takılmam gerekende neyse :))) mesela aksam kayınvalıdemdeydık nasılsın ıyımısın dıe bıle konusmadık sız dusunun halını :D allah hepımıze sabır versın

eltin kaç yıllık gelin canım, senden büyük mü? kıskanıyodur belki.

bilemiyorum valla ama öyle bir durumda damat kesin derki hadi hanım artık senin yerin benim yanım eve gidelim :1:

valla biz nişanda imam nikahımızı da yaptık, o günden beri sürekli diyo, nikahlı karımsın dizimin dibinde olcaksın diye deli :1: gerçi ayrı şehirlerdeyiz ne yazık ki ama ayın en az 1 haftasını burda geçiriyo, bazen daha fazla. o zaman evimizde kalıyoruz birlikte, biz şimdiden yarı evli sayılırız yani, çok güzel bi şey sevdiğinle birlikte yaşamak, birlikte yemek yapmak, sarmaş dolaş film izlemek :69: bi an önce şu ayrılıklar bitse de hepimiz kocişlerimize kavuşsak :)

benim kafamdaki gelinlik modeli:
2.resimdeki gelinliğe 3 resimdeki gelinliğin kollarını düşünün.öle işte :)

çok güzel bi model olur canım bence de ama merakımdan soruyorum, sen kapalı değil miydin, gelinliğini tesettürlü kullanmıycak mısın? cevap vermek zorunda değilsin tabi, hatta eğer haddimi aşıyosam lütfen uyar.

annem aldırmadı bişiy, evde yer yok para biriktir dedi, e parada birikmedi pek :( daha doğrusu ben o parayı gittim motosiklete verdim :D
o yüzden bi motorum var, başkada bişeyim yok :(

ayy süpersiinn, motorlu gelin! bence düğün fotolarında kesin bu temayı kullanmalısın :))

günaydın kızlar nasılsınız ben kötüyüm grip olmışummmmmm :43::43::43::43::2::2::2::2::2::2:

miskacım kapalıyım evet.ama çok hevesim var saçlarımı şöle lüle lüle yaptırmaya :17: totoma kadar uzun saçlarım kaç senedir düğün için uzatıyorum.açık gelin olcam canım.

eltin kaç yıllık gelin canım, senden büyük mü? kıskanıyodur belki.

QUOTE]

canım 14 yıl falan olmus baya buyuk ve eskı ama kıskanclık sanırım yas bas dınlemıo... ben kendı evıme gelcem dıe 12 yıldır oturmadıgı ve kavga dovus gıttıgı evıne gerı dondu. mutfak dolaplarını yenıledı yerlerı yenıledı. oturma odası ve yatak odası aldı yenı yanı öle kendı capında takılıo. sımdı bende altın var onda yok dıe kredı cekıp bılezık alcakmıs :1::1:

Selam kızlarr,
mervem geçmiş olsun.. :(
ayy gelinlik yaa gelinlik nasıl karar vericez biz nasıl alıcazz :111:
böcüğüm ben bunları beğendim :52:

Bende bu iki gelinliğin üstüne beğendimm veee tepedennn davakkkkkkkkkkkkkk istiyorum :17:

Back
X