- Konu Sahibi bal_bocegi
- #5.941
selam kısçeler 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzenlerim 2 ay evvel evlendiler, nedenini merak ettim ama sormadım. 2 ay sonra düğün yapıldı. neden acaba erken kıyarlar nikahı![]()
güle güle kullan böcüğüm alcam diyodun sonunda alabildin.
bende haftasonu ikeaya gitmeyi düşünüyorum örtülere bakcam yakından nasıllarmış.
selam kısçeler![]()
Ben mobilyalara dalmış durumdayımm, biri beni çıkarsınnn![]()
benim kafamdaki gelinlik modeli:
2.resimdeki gelinliğe 3 resimdeki gelinliğin kollarını düşünün.öle işte :)
ay bende bıs sorun bende var sanıodum meger herkes nısanlısının aılesınden eltısınden gorumcesınden ... bende cok dertlıyım ya bıde ben eltımle altlı ustlu oturcam ınanın evlenmekten sogudum tek hayalım yenı bı ev suan... butun beyaz esyalarımızı aldık dun gece gordude bı gule gule kullan demedı gercı o cumleye gelene kdar ne laflar var takılmam gerekende neyse :))) mesela aksam kayınvalıdemdeydık nasılsın ıyımısın dıe bıle konusmadık sız dusunun halınıallah hepımıze sabır versın
bilemiyorum valla ama öyle bir durumda damat kesin derki hadi hanım artık senin yerin benim yanım eve gidelim![]()
benim kafamdaki gelinlik modeli:
2.resimdeki gelinliğe 3 resimdeki gelinliğin kollarını düşünün.öle işte :)
annem aldırmadı bişiy, evde yer yok para biriktir dedi, e parada birikmedi pekdaha doğrusu ben o parayı gittim motosiklete verdim
o yüzden bi motorum var, başkada bişeyim yok![]()
eltin kaç yıllık gelin canım, senden büyük mü? kıskanıyodur belki.
QUOTE]
canım 14 yıl falan olmus baya buyuk ve eskı ama kıskanclık sanırım yas bas dınlemıo... ben kendı evıme gelcem dıe 12 yıldır oturmadıgı ve kavga dovus gıttıgı evıne gerı dondu. mutfak dolaplarını yenıledı yerlerı yenıledı. oturma odası ve yatak odası aldı yenı yanı öle kendı capında takılıo. sımdı bende altın var onda yok dıe kredı cekıp bılezık alcakmıs![]()
oooowwww çok pis heycanlandım heeee![]()
bi an da 2011 yılına geri döndüm sanki anlık olaraktan![]()
![]()