• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
günaydınnn kızlarrrr

miskacımm insanın kendi evi gibisi yok çok iyi etmişsiniz kendi evinize geçmekle güle güle oturunn
balayı için ne kadar zaman için ne kadar para ödediniz hangisi ne kadar tuttu tam pansiyon mu yarım pansiyon mu yazarsan çok daha iyi yararlanmış oluruzzz

mervoşşş canım arkadaşımmm çok güzel bir duygu dimi evinin yavaş yavaş toparlanıyor olmasıı

rabbim tüm sevenlere nasip etsinnnn

Allah evlenicek herkeze sabır ve kolaylık versin diyorum kızlar bnde aranıza yeni katıldım bnimde düğünüm 29.06.2012 de şimdiden cok stres içerisindeyim nişanlımların bi evi var kiracı oturuyodu bugün çıktı.. eve baktık hersey sıfırdan yapılcan haftaya usta gelcek bakmaya herseyi begnip tek tek yaptrcaz bzde artık esya bakmaya gdelim dioruz yavas yavas alıcaz bn ice stres ve sıkıntı olmaya basladım... yüzümde bi sürü sivlceler cıktı allah herkepimizin yadımcısı olsunn gercekten cok zormus...

günaydın kızlarrr nasılsınızzzz.
miskacım gelişmelere çok sevindim allah huzurla oturmayı nasip etsin ne güzel.benimde evimin içi bitti gibi.kapıların camları,mutfak dolabının kapakları ve parkenin süpürgelikleri kaldı :16::16::16::16:
nişnalım dün avizelerimizi aldı.hepsini tek tek gösterdi iyiki onun zevkine bıraKMIşım çok begendim.

Bu evin dekor işleri tamiratı felan hem çok zevklii, hemde çok masraflı bir işş nasıl olcak bilmiyorumm darısı başımaaa :26:

Mervem mutfağını çok merak ediyorum, bide avize felan bende bakmaya başladı içime sinen olursa şayet bende alıcam. bide yatak örtüsü paylaşmışsınyaa çok güzell balım ama ölçüleri dikkatimi çektii küçük geldi bana sanki:40:

kızlar evet sanırım gerçekten evleniyoruz :52:
ben ilk baslarda nişanlımla çok tartışmalar gerilimler yasamıştım.nişan atmaya kadar geldi kıl payı dönüldü o yüzden hiç bişeye net gözüyle bakmıyodum.esyayı bile son 1 ayda alınması saçma geliyodu ya iş bozuluırsa diye.ama su anda herşey o kadar yolundaki şimdie sya alnınsın deseler hayır demem.avize alalım diyip suruyodu düğün arefesinde sıkkışırız diyodu alamyız eksiğimiz kalmasın diyodu bende ya iş yıkılırsa düşüncesiyle bişi olmaz alınır diyodum.ama artık korkum yokkkkkkk :16::16::16::16::16: dün gitti aldı mesela.bu hafta da nikahı araştırcak gidip belediyeye sorcak :17:

Oyy canım benimmm, herşeyde bir zorluk oluyoo ama kıymett daha iyi anlaşılıyorr, Allahım sevenleri ayırmasınn. Canım senin nişanlın burdamı memlekettemiydi, avizeleri fotodanmı gördünn.

Bu evin dekor işleri tamiratı felan hem çok zevklii, hemde çok masraflı bir işş nasıl olcak bilmiyorumm darısı başımaaa :26:

Mervem mutfağını çok merak ediyorum, bide avize felan bende bakmaya başladı içime sinen olursa şayet bende alıcam. bide yatak örtüsü paylaşmışsınyaa çok güzell balım ama ölçüleri dikkatimi çektii küçük geldi bana sanki:40:
küçük mü hiç bilmiyorumki valla ölçüden anlamam.ama bakmaya gidince açıp sererim orda bi yataga galiba.begenmezsem almam napim.uygun geldi fiyatı ya adı örtü işte :1: mutfağımı beyaz istiyodum ama cesaret edemedim açıkçası.bide amerikan mutfak oturma odasıyla birleşik yani :29: açık akça renginde seçtik.üzerinde yanlamasına dalgalar var.kulplarıda uzun uzun yatay şekilde olcak.öle sade bişey.her renk kullanabilirim halıda masa örtüsünde.lake deil.yaptıramayız lake dediler.pahalı biraz çünkü.bende seçenekler arasından en güzelini seçmeye çalıştım.bitsin resimleri koycam inşallah böcüümmmm
Oyy canım benimmm, herşeyde bir zorluk oluyoo ama kıymett daha iyi anlaşılıyorr, Allahım sevenleri ayırmasınn. Canım senin nişanlın burdamı memlekettemiydi, avizeleri fotodanmı gördünn.

evet memlekette benimki böcüümm :2::5: 2 nuçuk ay olcak nerdeyse görmeyeli.2 ay daha görmicez birbimizi.matın ortası son haftası gibi esya almaya gidicem.avizeleri msn den gösterdi askım :17::17:

küçük mü hiç bilmiyorumki valla ölçüden anlamam.ama bakmaya gidince açıp sererim orda bi yataga galiba.begenmezsem almam napim.uygun geldi fiyatı ya adı örtü işte :1: mutfağımı beyaz istiyodum ama cesaret edemedim açıkçası.bide amerikan mutfak oturma odasıyla birleşik yani :29: açık akça renginde seçtik.üzerinde yanlamasına dalgalar var.kulplarıda uzun uzun yatay şekilde olcak.öle sade bişey.her renk kullanabilirim halıda masa örtüsünde.lake deil.yaptıramayız lake dediler.pahalı biraz çünkü.bende seçenekler arasından en güzelini seçmeye çalıştım.bitsin resimleri koycam inşallah böcüümmmm

evet memlekette benimki böcüümm :2::5: 2 nuçuk ay olcak nerdeyse görmeyeli.2 ay daha görmicez birbimizi.matın ortası son haftası gibi esya almaya gidicem.avizeleri msn den gösterdi askım :17::17:

Canım bazalı yatağın olcaksa ölçülere dikkat ett örtün yerlere değsin istoyosan ölüçüleri 206x270 olmalı tamamiyle heryerini örtüyor.
Mutfak konusunsa lakenin pahalı oldunu bilmiyodum, benimde yapılcak sanırım lake olması benim içinde şart değil ama güzel bişi olsun istiyorum. Çünkü mutfak canım sıkıldı, eskiddi değiştiriym gibi bişey değil. Renkli o yüzden istemiyo gibi bişeyim şu sıra herkes kırmızı, mor yaptırıyo mora aklım yatıyo ama şimdi moda diyee 5 sene sonraa moda olmıycak onlar gözüme batcak değiştiremiycem rahatsız olcam biliyorum. O yüzden modası geçmiycek bişey yaptırmalıyım diye düşündüm.
Canım sizin iş zor gerçekten hasretlik kolay bişiy değil allah tez vakitte kavuştursun sizi.
Avizen nasıl ben şu yeni moda taşları böyle sarkanlar varya onları çok beğeniyorum. Hafta sonuda mobilyaa baktık hepp, saanki içime sinen bişiler olduu. Aşağı yukarı kafamda yerleşti gibi.:23:

canım evet yatagım bazalı olcak.o zaman ölçüler küçük gelir haklısın.ya az yeri görünsede olur sorun deil bazalır çok havalı artık o da var.
avizelerim değişik değişik.ama hepsi şıkır şıkır aferin benim askıma valla.ben alsam öle seçemezdim allah için.

bende mutfak konusunda senin gibi düşündüm modası geçmicek insanı sıkmicak ve her tüzlü halıyla örtüyle bilmem neyle uyacak bişey istedim.kaynanamın dolabı bildiğin kremdi.akça dediler ona.bende dedim açık akça olsun.onun açığı.
hem sararma riski yok hem her renkle kullanırım hemde ferah gösterir.heryer beyaz olsu yaa kapılar beyaz mutfak krem banyo siyahy beyaz parkelerde beyaz gibi olanlardan nanayı yedim nası temizliceksem artık :52::52::52::52::27::27::27::27::27::27:
yatak odası ve yemek odasınıda beyaz almak istiyorum sadece koltuk takımımı koyu alırım çünkü ayriyetten koltuk takımı olmicak.tek bi odamda koltuk takımı olcak onuda günlük kullancam.yemek odasını da bi odam var küçük.oraya masa sandalyeleri bi de konsol koycam o kadar sade tertemiz ve ferah olcak inşallah :16::16::16::16:

Selam kızlarrr, herkese iyi haftalarrr...

canım kac gun kalıcaksınız ve tarıh ne zaman bende balayı arayısı ıcındeyım de o yuzden soruyorum
ayrıca kızlar bırazdan gıdıp tv harıc butun beyaz esyalarımızı alıyoruz. ıns sansım yaver gıder cunku marka dan zıyade beyaz esya sans ısı gıbı gelıo bana

günaydınnn kızlarrrr

miskacımm insanın kendi evi gibisi yok çok iyi etmişsiniz kendi evinize geçmekle güle güle oturunn
balayı için ne kadar zaman için ne kadar para ödediniz hangisi ne kadar tuttu tam pansiyon mu yarım pansiyon mu yazarsan çok daha iyi yararlanmış oluruzzz

mervoşşş canım arkadaşımmm çok güzel bir duygu dimi evinin yavaş yavaş toparlanıyor olmasıı

rabbim tüm sevenlere nasip etsinnnn

Şekerler biz 6 gece kalıcaz (21-27 mayıs), ultra herşey dahil (ets turdan aldık detaylarına ordan bakabilirsiniz isterseniz ben çok beğendim,Kemerde martı myra tatil köyü) 6 taksitle 1840 tuttu.. + havaalanı servisi gidiş dönüz iki kişi 90 tl + uçak biletlerimiz gidiş dönüş yine 356 tl..
16 ocaktan sonra indirim oranları düşecekmiş, yani bugün son gün... !!

miska evin hayırlı olsun çok iyi olmuş düğün öncesi kendi evinize yerleşeck olmanız, darısı başımıza..

Bende dün teflon tencere baktım, döküm alırım belki diyorum ama şikayet geliyor dedi çoğu yer bilginize....

kızlar selamm, ben 12 den sonra açabiliyorum malesef yaaa :41:
ne güzel şeyler yazmışsınız hepiniz, bir sürü telaşa girmişsiniz, evleriniz bitmiş

ama benim daha düğün tarihim yok malesef yaa
bi taraftan üzülüyorum bi taraftan buna şükür diyorum
bu cumartesi geldi nişanlım ve ailesidüğün tarihini koymaya
babam önce evi alalım dedi tarih kolay dedi

nişanlım buna hazırlıklıydı zaten kızmadı bu yüzden. ama işte bi tarihimiz olsaydı bizim deeee :14:

ne güzel şeyler yazmışsınız hepiniz, bir sürü telaşa girmişsiniz, evleriniz bitmiş

nişanlım buna hazırlıklıydı zaten kızmadı bu yüzden. ama işte bi tarihimiz olsaydı bizim deeee :14:

canım eviniz olsun yeterki tarih belli olur baban haklı üzülme.

kaynanamla konuştukda kızım soramadım diyo ne aldın ne ettin napcaz netcez diyo.
boşver anne sen bunları şu hastalar bi iyileşsinde konuşuruz dedim (kaynatam 2 aydır yatıyo bacagı alçıdaydı,dedeler hasta,kaynım rahatsız)
gelinliği sordu falan dedim burdan bakcam ben halletcem sen takma kafana dedim.sen hallet bize su kadar de biz gönderelim dedi sağolsun.martın sonunda esya almaya gelcem dedim.
konu altına geldi :(2 dal nişanda takıldı.3 dal daha takcaklar düğünde 1 de set.
bileziği 2 dal yapalım dyo.ama ille 5 den aşşa kabul etmem dersen yine yaparız mecbur diyo.
dedimki ben bişi diyemem babamla konuşmam lazım kafama göre iş yapmim sonra haksızçıkıyoum dedim.tamam dedi.
canım sıkıldı hak da veriyorum tabi evimiz olcak.ama 4 dal bilezik ne bilim baştan erkekliğe b... sürdürmemek için yaparız ederiz diyip şimdi sıkıştılar.birazda diğeride nişanlandıyta o yüzden ona da alın alındı.normalde onu nişanlamamış olsalardıda bunu benden isteseydi itiraz etmezdim.ama onların acelesi neydi onlar yüzünden neden bana eksik yapılsın benim günahım ne.bilmiyorum kabul etmez zaten babamda :47: çok üzgünüm sinirliyim bilmiyorum off :44:

Canım bende babana hak veriyorum, en doğrusunu yapmış önce evin olsun tarih çok basit bir durum. Sıkma canını bak bu noktaya kadar gelmişsin,i babanda senin mutluluğunu düşünmüş akılıca davranmış.

kaynanamla konuştukda kızım soramadım diyo ne aldın ne ettin napcaz netcez diyo.
boşver anne sen bunları şu hastalar bi iyileşsinde konuşuruz dedim (kaynatam 2 aydır yatıyo bacagı alçıdaydı,dedeler hasta,kaynım rahatsız)
gelinliği sordu falan dedim burdan bakcam ben halletcem sen takma kafana dedim.sen hallet bize su kadar de biz gönderelim dedi sağolsun.martın sonunda esya almaya gelcem dedim.
konu altına geldi :(2 dal nişanda takıldı.3 dal daha takcaklar düğünde 1 de set.
bileziği 2 dal yapalım dyo.ama ille 5 den aşşa kabul etmem dersen yine yaparız mecbur diyo.
dedimki ben bişi diyemem babamla konuşmam lazım kafama göre iş yapmim sonra haksızçıkıyoum dedim.tamam dedi.
canım sıkıldı hak da veriyorum tabi evimiz olcak.ama 4 dal bilezik ne bilim baştan erkekliğe b... sürdürmemek için yaparız ederiz diyip şimdi sıkıştılar.birazda diğeride nişanlandıyta o yüzden ona da alın alındı.normalde onu nişanlamamış olsalardıda bunu benden isteseydi itiraz etmezdim.ama onların acelesi neydi onlar yüzünden neden bana eksik yapılsın benim günahım ne.bilmiyorum kabul etmez zaten babamda :47: çok üzgünüm sinirliyim bilmiyorum off :44:

Balım sen neden üzülüyosun, öyle kıyaslama yapma. Ayrıca bir bilezik ne arttırır ne eksiltir. Çok istiyosan alın dersin zaten yapamayız edemeyiz dememişler. Boşverrr böyle şeyleri takma kafanaa:70:

bana kalsa ben hiç istemem.ama diğeri nişanlandı o yüzden sıkıntıya girdiler.hiç hesapta yoktu çünkü :( bilmiyorum ben altın işine burnumu sokmak istemiyorum aç gözlü gibi.babama bırakcam isterse hiç almayın desin :(

ay annecım neler neler konusulmus bı guncuk gırmedım. kızlar mutluyum mutlu cumartesı gıttık arcelıkten buzdolabı fırın ocak davlumbaz mıkrodalga fırın camasır mak ve ankastre bulasık mak aldık bı tek tv mız kaldı sımdılık

bana kalsa ben hiç istemem.ama diğeri nişanlandı o yüzden sıkıntıya girdiler.hiç hesapta yoktu çünkü :( bilmiyorum ben altın işine burnumu sokmak istemiyorum aç gözlü gibi.babama bırakcam isterse hiç almayın desin :(

Haklısın balım, bu adeti neden ettirirler bilmiyorum ama iki taraf içinde kritik bir durum büyüklerin halletmesi daha mantıklı.

ay annecım neler neler konusulmus bı guncuk gırmedım. kızlar mutluyum mutlu cumartesı gıttık arcelıkten buzdolabı fırın ocak davlumbaz mıkrodalga fırın camasır mak ve ankastre bulasık mak aldık bı tek tv mız kaldı sımdılık

Canım güle güle kullan, bende senin gibi hepsini arçelikten aldım, aldıkalrımızda aynı bizimde tv eksik sanırım oda arçelik olcak. Hangi modelleri aldın cnm paylaşabilirmisin. Sanırım sonradan isteğe göre değişilebiliyomuş fikir olması açısında.

canım eviniz olsun yeterki tarih belli olur baban haklı üzülme.

Canım bende babana hak veriyorum, en doğrusunu yapmış önce evin olsun tarih çok basit bir durum. Sıkma canını bak bu noktaya kadar gelmişsin,i babanda senin mutluluğunu düşünmüş akılıca davranmış.

kızlar haklısınız üzülmüyorum aslında, en doğrusu buydu. ama işte bi tarih yaa keşke olsaydı
ama onu da düşünüyorum. tarih olsaydı illa yapılacaktı düğün ve o arada kayınpederim kaytarıp, işlerim uymadı kiraya çıksınlar diyecekti. o potansiyel vr onda çünkü :47:
ama sonuçta nişanlımda biliyor babasının huyunu, o yüzden hiç babama kızmadı hatta çokta sevindi :16:
hem en azından kavuşmamız için günlergeçiyor, takvimden atıyor sonuçta.bi tarih olmasa da dimiiii :16::16::16:

yazmış olduğunuzmesaj çok kısa diyor neden böyleeee :20:

canım altın olayı bende de yoktur ama sonuçta hak geçmemesi gerekir, diğerine nasıl yapıldıysa sana da öyle yapılması gerekir. ne eksik ne fazla.
bence baban da aynen böyle diyecektir.

selam, forumu nerdeyse hiç okumadım, yeni girdim şimdi, 5 ay sonra evlenicem, 15 aydır nişanlıyım, hiç sevmedim evlilik muhabbetlerini. konu ciddiyete gelince herkes geri vites yapıyo, verilen sözler unutuluyo. Ağırdan alın, mecbur değilsiniz evlenmeye.. ağırdan alınca herşey daha iyi oluyo.

selam, forumu nerdeyse hiç okumadım, yeni girdim şimdi, 5 ay sonra evlenicem, 15 aydır nişanlıyım, hiç sevmedim evlilik muhabbetlerini. konu ciddiyete gelince herkes geri vites yapıyo, verilen sözler unutuluyo. Ağırdan alın, mecbur değilsiniz evlenmeye.. ağırdan alınca herşey daha iyi oluyo.

aslında haklısın onu istemiyorum bunu istemiyorum ama gerek yok aman masraf etmeyin diyoruz bizi aptal yerine koyuyolar.agırdan alınca tatlı oluruz haklısın

aslında haklısın onu istemiyorum bunu istemiyorum ama gerek yok aman masraf etmeyin diyoruz bizi aptal yerine koyuyolar.agırdan alınca tatlı oluruz haklısın

kız evi naz evi operasyonu başlatalım :52:

Back
X