- 19 Aralık 2009
- 736
- 0
- 316
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #5.421
Ayy çok iyiymiş sizinkii yaa, nerde yaptırdınızz?
Bizde işte yaptırabileceğimiz bir yer bakıyoruz şu araa, inş. buluruz daha uygunaa, bide hazır olarak satan bi kaç yere daha bakacağız bakalım sonuç ne olcak.
Bu arada şifayı kapmışımm kıslarr, kulağıma kulağımaa vuruyoo ağrıı, happşuu hapşuu bi hal oldumm
Günaydın; ya ben çeyiz almayı durdurdum artık. Birşey alıyorum 3 gün sonra başka bişe görüyorum pişman oluyorum. :2:
Günaydın; ya ben çeyiz almayı durdurdum artık. Birşey alıyorum 3 gün sonra başka bişe görüyorum pişman oluyorum. :2:
Biz modoko da yaptırmıştık ümraniye de, tanıdıktı maliyetine yaptı sayılır sende tanıdık bulmaya çalış faydası oluyo yinede
Geçmiş olsun bu arada, nasıl oldun iyileştin mi biraz?
Çeyiz almayı durdurma bence ama iyice araştır öyle al, hem aldığın şeylere de bida bida bakma canın sıkılmaz o zaman :))
Canım çok güzel şeyler almışsında, siparişle nerden aldınn ??
Bazısından bende varr misal saklama kapları arıyodun bir ara cvp yazdımmı hatırlamıyorum ama tapırlara o kadar para vermeye gerek yok cnm bu aldıklarının aynısı bende varr gondolmuydu markası yada başka hatırlamıyorum 10 tane felan aldım boy boyy çok kullanışlı oluyo, annemede aldım annemde çok memnun. Plastiğe o kadar para vermeye gerek yok, isim yaptığı için pahalı başka bir farkı yok.
Ayrıca erzakları plastikte koymak daha pratik yemek yaaprken felan cam kavanozlarr ağır olduğundan zahmetli hem yıkaması da aynı şekilde. İyi yapmışsın cnm gülegülee kullann.
Evet bi takım daha lazımm, bunlar yetmezz. Ben üç boy aldım en büyüklerinden 3 tane 3,5 yada 4 liraydıı, orda büyüklükten 3 tane aldım 2,5 tldi en küçüklerinden de 6 tane almıştım oda 2,25 e aldım da adam sürekli alıyorum diye 2 den vermiştii
herkese merhabalar 29 ocak 2012' de ben de dünya evine giriyorum kızlar, hepimizin hakkında hayırlısı olur umarım...çok heyecanlıyım :18:
selam kızlar nasılsınızzz.esracım aldıkların çok güzel güle güle kullan canım.ben tezgah üstü kavanzlardan almak istiyorum camlardan.ama tabiki bunlardanda alcam.mutdak dolabında erzak dolabıda var ayriyetten cici cici dizerim :))
herkese merhabalar 29 ocak 2012' de ben de dünya evine giriyorum kızlar, hepimizin hakkında hayırlısı olur umarım...çok heyecanlıyım :18:
Sende uyguna almışsın, bidaki ay filan alırım bende bi takım daha poşetlerde durmasını sevmiyorum dökülüyo filan bunlar çok kullanışlı olucak
Selam mervemm, ben iyiyim çok şükür sen nasılsın? Tşekkür ederim, cam kavanoz bende alıcam şeker çay tuz kahve koymaya ama onları gidip almam lazım kargoda kırılır diye sipariş veremiyorum iade etmesi çok zor geliyo..
Merhaba kızlarrr,
aynı fikirdeyiz hep galiba, kullanışlı sade güzel ve ucuz olsun
böcüğüm o baharatlıkların pıt diye açılması hoşmuş :) benimde baharatlığım yok nasıl bişey alıcam bilmiyorum daha.
Erzak kavanozlarının da aynılarını görüyorum heryerde, hasırlılar filanda var ama ıslanır bilmem ne kullanışlı olmaz birde dışı boyalılar var ama içinde ne kadar kalmış görmem lazım benim :) bunlar en uygunu heralde..
tanesi 5 liraya görmüştüm biyerde her boyu aynı fiyattı, 4 tane 20 ye gelcek normal sanırım.
İstoça çok önceleri gitmiştim o zaman çok eksik vardı ne alcağımı bilememiştim hiçbişey almamıştım
Şimdilerde de ya unutuyorum ya fırsatım olmuyo, aklımda bulunur inşallh ilk fırsatta giderim..
kızlar nısanımı atlattım ben geldım. artık ceyız alısverısıne dewam edıyorum bundan sonra sık sık burdayım :)))
Kızlar sayfanızı görünce kocamaaan bir ah çektimm :) Sizin adınıza sevindim kendi adıma üzüldüm :)
Benim düğünüme daha yıllar yıllar var :) Sizler çok şanslısınız
Bi an önce sıra bizlere de gelsin dua edin
Hepiniz inşallah çok çok çoooooooooooooookkkk mutlu olursunuz, güzel haberlerinizi alırız. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?