2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Biz modoko da yaptırmıştık ümraniye de, tanıdıktı maliyetine yaptı sayılır sende tanıdık bulmaya çalış faydası oluyo yinede
Geçmiş olsun bu arada, nasıl oldun iyileştin mi biraz?

Günaydın; ya ben çeyiz almayı durdurdum artık. Birşey alıyorum 3 gün sonra başka bişe görüyorum pişman oluyorum. :2:

Çeyiz almayı durdurma bence ama iyice araştır öyle al, hem aldığın şeylere de bida bida bakma canın sıkılmaz o zaman :))

Günaydın; ya ben çeyiz almayı durdurdum artık. Birşey alıyorum 3 gün sonra başka bişe görüyorum pişman oluyorum. :2:

E canım öyle düşünürsen, evlendikten sonrada pişman olursunn, herşeyin daha yenisi daha güzelii çıkmaya devam ediyo bunu durduramayızz. Sen all kenarda dursun işini görsünn, öyle düşünn.

Bizde araştırcaz cnm, yada tüm odalara eşya almıycaz duruma göre artıkk. İyileştim cnm çok sağol hapşırıkk durmadı ama olsun o kadar

Aaaa biri beni durdursunn bugün bunları sipariş verdim..
Amaan ödenir aldım gitti işte

Puanlı Şortlu Takım - 31,00 TL
Limonatör 3,50 TL
İstiridye Çerezlik 2,00 TL
Avantage Krema Pompası 2,25 TL
İnci Pilavlık 2,00 TL
Ekmek ve Meyve Sepeti 4,25 TL
Ölçü Kabı 4lü 2,00 TL
Modüler Bakliyat Saklama Kabı 5li Set 22,00 TL
KSebze Oyacağı 1,50 TL
İnci Soyacak Dikey 2,50 TL

Bunları jetnetworking den aldım, istediğim 5 li erzak kabını burda bulduğuma çook sevindim, tupper de benzeri 90 tl di :26:

Aşağıdakileride hepsiburadadan aldım, bilginize..
fiyatlar :
Softbowl Silikon Ürünler Fırça (S300) 3,99 + kdv
Fame Kitchen UN043B Dikdörtgen Ekmek Sepeti 10,89 +kdv
Softbowl Silikon Lalezar Klasik (XL) Kek Kalıbı (S120) 34,99 +kdv
Gondol Luna Maxi Kase 2,20Lt. G-305 5,20 + kdv
Gondol Luna Mega Kase 4,40Lt. G-306 7,30 +kdv
Gondol Luna Midi Kase 0,75Lt. G-304 2,60 +kdv

kazıklanmışmıyım söyleyin bana :44:

Eklentiler

• $MAG_928225.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 31
  • $MAG_928230.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 18
  • $MAG_928231.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 30
  • $mtchnsftbwls300.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 21
  • $mtfameun043bd.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 18
Canım çok güzel şeyler almışsında, siparişle nerden aldınn ??
Bazısından bende varr misal saklama kapları arıyodun bir ara cvp yazdımmı hatırlamıyorum ama tapırlara o kadar para vermeye gerek yok cnm bu aldıklarının aynısı bende varr gondolmuydu markası yada başka hatırlamıyorum 10 tane felan aldım boy boyy çok kullanışlı oluyo, annemede aldım annemde çok memnun. Plastiğe o kadar para vermeye gerek yok, isim yaptığı için pahalı başka bir farkı yok.
Ayrıca erzakları plastikte koymak daha pratik yemek yaaprken felan cam kavanozlarr ağır olduğundan zahmetli hem yıkaması da aynı şekilde. İyi yapmışsın cnm gülegülee kullann.

Tşkkür ederim, o erzak kaplarını jetnetworking den aldım, oraya üyeyim ben iç çamaşırı alırım diye üye olmuştum ama çok ürün çeşiti var kozmetik plastik çorap çanta takı vs.
Plastiğe o kadar verilmez bencede balım çok haklısın, belki bi takım daha alırım bende ilerde uygun saylır fiyatı .. Sen kaça almıştın hatırlıyomusun?

Evet bi takım daha lazımm, bunlar yetmezz. Ben üç boy aldım en büyüklerinden 3 tane 3,5 yada 4 liraydıı, orda büyüklükten 3 tane aldım 2,5 tldi en küçüklerinden de 6 tane almıştım oda 2,25 e aldım da adam sürekli alıyorum diye 2 den vermiştii

selam kızlar nasılsınızzz.esracım aldıkların çok güzel güle güle kullan canım.ben tezgah üstü kavanzlardan almak istiyorum camlardan.ama tabiki bunlardanda alcam.mutdak dolabında erzak dolabıda var ayriyetten cici cici dizerim :))

Sende uyguna almışsın, bidaki ay filan alırım bende bi takım daha poşetlerde durmasını sevmiyorum dökülüyo filan bunlar çok kullanışlı olucak

herkese merhabalar 29 ocak 2012' de ben de dünya evine giriyorum kızlar, hepimizin hakkında hayırlısı olur umarım...çok heyecanlıyım :18:

ayy senin çok az kalmışş hayırlı olsun. Hazırlıklar tamam gibi bişeydir dimi, kurtulmuşsun :)

Selam mervemm, ben iyiyim çok şükür sen nasılsın? Tşekkür ederim, cam kavanoz bende alıcam şeker çay tuz kahve koymaya ama onları gidip almam lazım kargoda kırılır diye sipariş veremiyorum iade etmesi çok zor geliyo..

herkese merhabalar 29 ocak 2012' de ben de dünya evine giriyorum kızlar, hepimizin hakkında hayırlısı olur umarım...çok heyecanlıyım :18:

Hayırlıı olsunn çok az kalmışş hattaa bitmişş . Biz bile şimdiden heycanlıyızz seni az çok tahmin edebiliyorumm, bittimi hazırlıkların pekii ?? Artık düğünden sonraa tecrübeleri,ni aktarmayaa bekliyoruzz

Evet bende poşatlerde durmasından hoşlanbmıyorum, böyle derli toplu ve kullanışlı oluyo, bide erzak kaşıkalrından almıştım boyboy ikişey tenee, içlerinee attım mı tamamdırr
Tezgahın üstüne bende düşünüyorum, şu metal kapaklılardann hoş duruyoo ama hala bulamadımm istediğim gibii,

günaydın gelinciklerrrrr

ya bende tezgah üstüne çay şeker tuz kahve falan için almayı düşünüyorum.
çay,şeker için 2 tane büyük boyundan,tuz ve kahve için 2 küçük boyundan düşünüyorum.
öyle çok fazla alıpda tezgahın üstünü doldurmak istemiyorum tezgahın üstü bomboş olsun ben çok kalabalıgı sevmiyorum.
o sizin aldıklarınızdan alcam bende zaten.bi 7-8 tane büyüğü,5-6 tane orta boyu acayip lazım olur.
istoça giderim ben.hem ucuz,hem çeşit çok.bence plastik için kesinlikle istoça gidin kızlar.perakende satan yerlerden tamamlayın plastik ihtiyacınızı.
ben orda çalışıyodum gecen sene.tanıdıgım firmalar beni hatırlayan yerler var hala :)) gidip onlardan alcam :))

Kızlarr ben bunları seviyorumm, en mini boyundan aldım 6 tane felan baharat koymak içinn parmağını geçiriyosun pıt diye açıyosun. Pratik geldiği için tercih ettim. Diğer boylarından da birer tane almak istiyorum.
Eki Görüntüle 312433

Tezgahh üstü içinde bunlardann, sizin başka fikirleriniz varmı, yoksa bu tarzmı istiyosunuzz

Mervem bu arada geçen istoçaa gittim ben ama pek dolanamadımm,çok soğuktu bi kaç yere bakıp aldık çıktık ama plastikçilerr var dediğin gibi imkanı olanlar için iyi olur.

Merhaba kızlarrr,
aynı fikirdeyiz hep galiba, kullanışlı sade güzel ve ucuz olsun
böcüğüm o baharatlıkların pıt diye açılması hoşmuş :) benimde baharatlığım yok nasıl bişey alıcam bilmiyorum daha.
Erzak kavanozlarının da aynılarını görüyorum heryerde, hasırlılar filanda var ama ıslanır bilmem ne kullanışlı olmaz birde dışı boyalılar var ama içinde ne kadar kalmış görmem lazım benim :) bunlar en uygunu heralde..
tanesi 5 liraya görmüştüm biyerde her boyu aynı fiyattı, 4 tane 20 ye gelcek normal sanırım.
İstoça çok önceleri gitmiştim o zaman çok eksik vardı ne alcağımı bilememiştim hiçbişey almamıştım
Şimdilerde de ya unutuyorum ya fırsatım olmuyo, aklımda bulunur inşallh ilk fırsatta giderim..

kızlar nısanımı atlattım ben geldım. artık ceyız alısverısıne dewam edıyorum bundan sonra sık sık burdayım :)))

Aynan cnm, bende baharatlıkta ve erzak kaplarında çok düşünmüştüm, sonunda erzakalar için plastik saklama kapları aldım. Baharatlar içinde hiç böyle takım felan düşünmedim, ortaboy içi cm olsun ne kaldını görim diyee önce ikeanın o yuvarlaklarından aldımm hala duruyo gerçi. Sonra bu minik kavanozları görünce bunlarıda aldım hem büyüklükleri normal, hem kapak açmakla uğraşmıycam hem içi şeffaf hoşuma gitti işte bilmiyomm
Bide istoç iyide arabayla gitmek lazım, yanında biri olması lazım felann haa deyince gidikcek bir yer değil. Cebinde paran olcak alcakalrını alcan çıkcan. 2. bi defa gitmek sıkıyoo yani bende öyle olduu

kızlar nısanımı atlattım ben geldım. artık ceyız alısverısıne dewam edıyorum bundan sonra sık sık burdayım :)))

Canım hoş geldinn anlat bakalım nişanın nasıldı, herşey gönlüne sindimii, düğün ne zaman, şimdikii aşama nee anlatt bekliyoruzz

Kızlar sayfanızı görünce kocamaaan bir ah çektimm :) Sizin adınıza sevindim kendi adıma üzüldüm :)
Benim düğünüme daha yıllar yıllar var :) Sizler çok şanslısınız
Bi an önce sıra bizlere de gelsin dua edin

Hepiniz inşallah çok çok çoooooooooooooookkkk mutlu olursunuz, güzel haberlerinizi alırız. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

bende baharatlık konusunda çok kararsızım.porselen baharat takımlarının üstünde çay şeker kahve yazıyoya gıcık oluyorum :)))
hepsi küçüklerden olsa süper olur.ama selincim seninkilerde iyi fikir yani.
ama o metal kapaklı eklemişsinya görüntü itibariyle süperler de,de si var işte o kapakların içi pas tutuyo.
aynı kavanozların kapakları vakumlu ve ahsap kapaklı olanları var ben onlardan düşünüyorum bakalım :)

Günaydın gelinlerrr, hayırlı haftalar herkesee..
Ayyyyy ben bugün çok mutluyuummm...

Merhaba cnm, olsun takma kafanaa herşeyin hayırlısı olsun inşallahh. Allahım en kısa sürede seninde gönlüne göre versin balımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…