• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
bende baharatlık konusunda çok kararsızım.porselen baharat takımlarının üstünde çay şeker kahve yazıyoya gıcık oluyorum :)))
hepsi küçüklerden olsa süper olur.ama selincim seninkilerde iyi fikir yani.
ama o metal kapaklı eklemişsinya görüntü itibariyle süperler de,de si var işte o kapakların içi pas tutuyo.
aynı kavanozların kapakları vakumlu ve ahsap kapaklı olanları var ben onlardan düşünüyorum bakalım :)

Evet cnm işte paslanıyolar, buharda felan allahtan 4 tane almıştım ondan kullanırım yine. Porselen ben hiç düşünmedim cam daha çok hoşuma gidiyo. Neyseki baharatlık konusunu çözdüm.:1:

Günaydın gelinlerrr, hayırlı haftalar herkesee.. :62:
Ayyyyy ben bugün çok mutluyuummm... :16:

Günaydın cnm hayırlı haftalar, hayırdır kıss ne olduu :23:

Benimde tam tersii bugün içimdebir sıkıntı varr birr stress bi sebebide yok, Allahım hayırlara çıakrsın.

günaydın gelincikler nasılsınızzzzzzz.
dün gece alt kattaki komşum aradı bi ilan görmüş numara verdi.
biraz önce aradım evime çok yakın biyer.
nolur bana dua edi nolur.3-3,5 ay bile olsa ben çok şy tamamlarım :((
ama şimdi nişanlıyım desem almaz diye korkuyorum e evliyim desem mutlaka çıkar ortaya bekarım desem yüzük takmamam lazım napmam lazım kızlar fikir verin öğleden sonra gidicem

Günaydın cnm hayırlı haftalar, hayırdır kıss ne olduu :23:
Benimde tam tersii bugün içimdebir sıkıntı varr birr stress bi sebebide yok, Allahım hayırlara çıakrsın.

Dün ailecek nişanlımlara oturmaya gittik, çok güzel geçti birlikte masayı hazırladık servisi yaptık filan, hiç oturamadım ama onunla birlikte mutfakta olmakta güzeldi, aklıma geldikçe daha çok seviyorum onu :61:
Hayır olsun seninde balımm, sebepsiz yere niye sıkılıyosun güzel şeyler düşün için açılsın.. :16:

ama şimdi nişanlıyım desem almaz diye korkuyorum e evliyim desem mutlaka çıkar ortaya bekarım desem yüzük takmamam lazım napmam lazım kızlar fikir verin öğleden sonra gidicem

günaydın canımm, inşllah olumlu sonuçlanır. Nişanlıyım dersen almazlar bencede, yada daha düğüne çok var de, evlenince de devam edicem de uzağa gideceğini bilmesinler. Zaten 3 ayda vicdan yapcak kadar samimiyette kurulmaz çıkar gidersin.. :1:

Canım bence doğruyu söylemek en güzeli, belkide kısa sürelir eleman arıyorlardır. En azından nişanlı olduğunu bilsinler. Nişanlıyım ama istanbuldan gitcem felan demezsin. Eksik bilgi vermiş olursun.

Dün ailecek nişanlımlara oturmaya gittik, çok güzel geçti birlikte masayı hazırladık servisi yaptık filan, hiç oturamadım ama onunla birlikte mutfakta olmakta güzeldi, aklıma geldikçe daha çok seviyorum onu :61:
Hayır olsun seninde balımm, sebepsiz yere niye sıkılıyosun güzel şeyler düşün için açılsın.. :16:

:1:

Oy canım çok sevindim, bizede yakın zamanda nişanlımın ailesi gelicek sanırım. İçimdeki sıkıntı bilmiyorum nedne ama bu ay çok fazla alışveriş yaptım çok açıldım ondan kaynaklanıyo sanırım :1: Eksiklerim çok azaldı şükür ama bu ayıı bii atlatmam lazımmm:30:

Kızlarr bu arada ben bu yatak örtüsünü alıcam sanırım, rengi ve sadeliği hoşuma gitti. Çift taraflı bi taraf saten bi taraf kadifee. Siz nedersiniz ??
Şuan 185 fiyatı bellonın indirime girsin diye bekliyorum. Belki yılbaşından sonra kampanya felan olur diye bekliyorum.

$elamor-yatak-ortusu-4.webp$elamor-yatak-ortusu-3.webp

Canım bence doğruyu söylemek en güzeli, belkide kısa sürelir eleman arıyorlardır. En azından nişanlı olduğunu bilsinler. Nişanlıyım ama istanbuldan gitcem felan demezsin. Eksik bilgi vermiş olursun.

Mervem bencede nişanlı olduğunu söyle ama memnun kalırsam evlendikten sonra da çalışıcam de, firmalar eleman değiştirmekten hoşlanmıyorlar genelde, üç aylığına alacaklarını sanmıyorum..

Oy canım çok sevindim, bizede yakın zamanda nişanlımın ailesi gelicek sanırım. İçimdeki sıkıntı bilmiyorum nedne ama bu ay çok fazla alışveriş yaptım çok açıldım ondan kaynaklanıyo sanırım :1: Eksiklerim çok azaldı şükür ama bu ayıı bii atlatmam lazımmm:30:

Zorlaya zorlaya ite kaka yakınlaştırıyoruz :1: ama alıştılar artık birbirlerine hissediliyo samimiyetleri ohh be, Allah bozmasın.. :nazar:
Nişanlı olduğunu daha güzel hissediyo insan, çağırın gelsinler :)
Alışverişi hiç sorma, benimde kred kartı şişti bu ay :26: bidaki ay gelsede biraz daha bişiler alsam :1:

Kızlarr bu arada ben bu yatak örtüsünü alıcam sanırım, rengi ve sadeliği hoşuma gitti. Çift taraflı bi taraf saten bi taraf kadifee. Siz nedersiniz ??
Şuan 185 fiyatı bellonın indirime girsin diye bekliyorum. Belki yılbaşından sonra kampanya felan olur diye bekliyorum.

Eki Görüntüle 314201 Eki Görüntüle 314202

Balımm çok güzelmiş gerçekten, kadifesi de çok hoş duruyo sateni de.. dışarda mağazalardan da sor, belki indrim yparlar..

Zorlaya zorlaya ite kaka yakınlaştırıyoruz :1: ama alıştılar artık birbirlerine hissediliyo samimiyetleri ohh be, Allah bozmasın.. :nazar:
Nişanlı olduğunu daha güzel hissediyo insan, çağırın gelsinler :)
Alışverişi hiç sorma, benimde kred kartı şişti bu ay :26: bidaki ay gelsede biraz daha bişiler alsam :1:

Balımm çok güzelmiş gerçekten, kadifesi de çok hoş duruyo sateni de.. dışarda mağazalardan da sor, belki indrim yparlar..

Ayy cnm içime su serptin inan, epeydir beğeniyorum bunu ama hem indirime girsin diye bekliyorum, hemde çok sade buldu sordukalrım ondan da ağırdan alıyodum.

Benimde kartlar şişik ama eksikler hiç bitmiyo nedensee bu ara blendır telaşındayım sizin varmı blendır lar kıslarr ne marka aldınız nasıl bişi aldınızz söyleyiverin.:44:

Canım hoş geldinn anlat bakalım nişanın nasıldı, herşey gönlüne sindimii, düğün ne zaman, şimdikii aşama nee anlatt bekliyoruzz :23:[/QUOTE]

Eki Görüntüle 314201 Eki Görüntüle 314202

canım oncelıkle yatak ortusu harıka bencede bunu takıp et sen. nısana gelınce ruya gıbıydı hersey hıc bır aksılık cıkmadı sadece bı kez ayagımda babet olmasına ragmen yuz ustu kapaklanıodum yere yanımdakıler tuttu sanırım azcık nazarlandım :)))

dugunede 6 ay var bakalım artık telaseler baslar evın ıcını bıtıremedık daha onlara kostur mobılyaya kostur halı perde kostur ceyızı tamamlamaya calıs derken bı bakmısım dugun olmus zaten ben son bır ayı mı saymıyorum sınavlarım oluo ıkı hafta bıde temızlık ceyız serme derken gıttı bıle son bır aya gerıye kaldı 5 ay. allah hepımızın yardımcısı olsun

Heyy Uzun bi aradan snra slm kizlar..
Bu gidisle ilk ben gidicem galiba 3,5 ay bile kalmamis ya takvimi gorunce tuhaf oldum..ozlemism sizi herkesin hersey yolunda gibi cok gerilere gidemedim ama..bu arada cgdm16 hayirli ugurlu olsn cnm allah utandirmasin..

Canım hoş geldinn anlat bakalım nişanın nasıldı, herşey gönlüne sindimii, düğün ne zaman, şimdikii aşama nee anlatt bekliyoruzz :23:

canım oncelıkle yatak ortusu harıka bencede bunu takıp et sen. nısana gelınce ruya gıbıydı hersey hıc bır aksılık cıkmadı sadece bı kez ayagımda babet olmasına ragmen yuz ustu kapaklanıodum yere yanımdakıler tuttu sanırım azcık nazarlandım :)))

dugunede 6 ay var bakalım artık telaseler baslar evın ıcını bıtıremedık daha onlara kostur mobılyaya kostur halı perde kostur ceyızı tamamlamaya calıs derken bı bakmısım dugun olmus zaten ben son bır ayı mı saymıyorum sınavlarım oluo ıkı hafta bıde temızlık ceyız serme derken gıttı bıle son bır aya gerıye kaldı 5 ay. allah hepımızın yardımcısı olsun[/QUOTE]

Ay canım senindemi haziranda yoksa, gün bellimi?? Aynı gün olmasın düğünümüzz süper olurr :8: Benim haziranda bende haziranı hiç saymıyorum. 5 ay var diyorum hep. Zaten ocaktan sonra hızla geçicek zaman kızlar.
Nişanının güzel geçmesine sevindim darısı düğüne inş. Peki hazırlıkların ne alemde, düğün yerini tuttunuzmu, evin işi ne kadar kaldı mutfağının tamamı bittimi çok merak ediyorum bu arada :1:, sonracımaa mobilyalarını aldınmı aldınsa nasıl şeyler anlatmanı bekliyoruzz:16:
Bu arada yatak örtümün beğenilmeside beni hem sevindirdi hem gaza getiriyoor, şu ocak gelsin hemen alcamm inş.:24:

Bu gidisle ilk ben gidicem galiba 3,5 ay bile kalmamis ya takvimi gorunce tuhaf oldum..ozlemism sizi herkesin hersey yolunda gibi cok gerilere gidemedim ama..bu arada cgdm16 hayirli ugurlu olsn cnm allah utandirmasin..

Eski kaçaklar birbir dönüyomuu desekk :23:
Nerelerdesin sen bakalım gizem hanımm görenn cennetlikk, zaman daralıyo diyee herkes telaşlımı yoksa. Senin çok az kalmışş en çok seni dinlemeye ihtiyacımız var şuan daha sık uğra. Nasılsın cnm, ne alemdesin senin hazırlıklar ne alemde ??

selam kızlar nasılsınız.dün bahsettiğim yer olumsuzdu ama hemen mahallemizin basında biyer sekreter arıyomuş.
muhasebeyle alakası yok gibi bişi.
sadece elle fatura kesiliyo ve telefon işte.amaaannnnn azcıkda olsa para alırım.hiç yoktan iyidir ağzımın içi.aksam 5 dedimi çıkcam.öğlende bile eve gitcem.bu sabah basladım işte.dua edinnnnn sizi seviyorummmmmmm :))
böcüğümm bu arada bu yatak örtülerini ben çok begeniyorum biliyosun yavrimuuu bende bunlardan alcam inşallah.

Günaydın herkeseeeee... :3:

Ayy cnm içime su serptin inan, epeydir beğeniyorum bunu ama hem indirime girsin diye bekliyorum, hemde çok sade buldu sordukalrım ondan da ağırdan alıyodum.
Benimde kartlar şişik ama eksikler hiç bitmiyo nedensee bu ara blendır telaşındayım sizin varmı blendır lar kıslarr ne marka aldınız nasıl bişi aldınızz söyleyiverin.:44:

Sade ama kadifesi ağırlık katmış bence gayet hoş, ağır olması için illa fırfırı mı olması lazım dimi :)
Benim blendır mikser rondo 3lü setim var, philips markası ama alalı epey oldu fiyatını hatırlamıyorum şekerr, pahalı değildi ama uygundu sanırsam..

dugunede 6 ay var bakalım artık telaseler baslar evın ıcını bıtıremedık daha onlara kostur mobılyaya kostur halı perde kostur ceyızı tamamlamaya calıs derken bı bakmısım dugun olmus zaten ben son bır ayı mı saymıyorum sınavlarım oluo ıkı hafta bıde temızlık ceyız serme derken gıttı bıle son bır aya gerıye kaldı 5 ay. allah hepımızın yardımcısı olsun

Nazarlardan korusun allah bizi, incitmesin eller yüreğimizi, birgün gelip bitmesn bu pembe diziiiiiii... :24: :1:

Hoşgeldin gizemcimm nerelerdeydin merak ettim, çok şükür herşey yolunda...

selam kızlar nasılsınız.dün bahsettiğim yer olumsuzdu ama hemen mahallemizin basında biyer sekreter arıyomuş.
sadece elle fatura kesiliyo ve telefon işte.amaaannnnn azcıkda olsa para alırım.hiç yoktan iyidir ağzımın içi.aksam 5 dedimi çıkcam.öğlende bile eve gitcem.bu sabah basladım işte.dua edinnnnn sizi seviyorummmmmmm :))
böcüğümm bu arada bu yatak örtülerini ben çok begeniyorum biliyosun yavrimuuu bende bunlardan alcam inşallah.

Tabi kızz zaten geçici iş terfi etmeye vakit yok, iyi yapmışsın hayırlı olsun. Oraya söyledin mi nişanlı olduğunu?

kızlar nişanımı yaptım geldim artık bende burdayım benide alın aranızaaaa :9::16:

Gel gelincik hoşgeldiinn :42: hayırlı olsun, düğün ne zaman?

Kuşumm hayırlı olsunn işinn, çok sevindinn rahat bir yer anladığım kadarıylaa hadi hayırlısı.
Yatak örtüyü ben beğendim alcamm galibaaa :23:

Back
X