- 19 Aralık 2009
- 736
- 0
- 316
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #5.401
hayatımmm benimde dantel yok gerekte yok zaten :))))
mutfagada dantel kullanmicam :)
ımm yatak odasınaında yok :)
ben senin yerinde olsam o kasnaklı takımdan yaptırmam hem az parar değil.hemde uzun ömürlü deil.ki modası çoktan geçti bile onların annem zamanında almış bana kullanırım ama modasi geçti gitti.onu alacağına bu boncuklu takımın bi de gümüş rengini alabilirsin illa farklılık olsun diyosan.
bende bu boncuklu takımlardan alcam şahsen.parçası çok oldugu için tv üniteme falan da kullanırım.gümüşlük almicam büyük ihtimalle.
sadece konsol ve yemek masası.
konsoluma yemek takımım,bi de takımın bardakları sığdı mı yeter :)
he tabi o an beni gıcık ederlerse gıcıklıgına alabilirim de :)
evet kızlar belli markaların teflon setlerine baktımda en ucuzu 300 tl.
ve içinde 2 tane tencere bi tane pilav tenceresi 1 tavası var.işe yaramicak şeye parar vermek işime gelmiyo ve fikrim değişti.
gidip cem yada mehtap iyilerinden 3-4 boy tava alcam.bitane küçük pilav tenceresi,bi de büyük pilav tenceresi oldu mu maximum 150 tl ye kapatırım.yumurta pişirmek için olur tavaların biri.yani biraz küçükçe.diğerleri işte kızartma balık falan filan büyük olur.büyükleri iyisindn olsunda küçükleri alınır her zaman eskidi mi att gitsin :)) bi de vok tavayla krep tavası alırım.hee almam şart mı hayırr.alabilirsem alırım çok da gerekli deil anamın evinde krep tavası mı var :)) normal tavada yapıyok krepi :))
böcekim evet canım cadde üstünde 3 katlı bi yer oraya ugramanı şiddetle tavsiye ediyorum.avizeden buzdolabı süsüne,o renkli tabaklardan 6 kişilik yemek takımlarına,banyo için sabuluk diş fırçalık vs takımlarına kahve fincanlarına herşey var.
teflonu kullanması zahmetli zaten yaa, tahta kaşık kullanılıyo ama öyle aceleye filan geliyo daldırıyosun normal kaşığı derken çiziliyo, yıkarkende tellenmiyo dışı kararıyo haydaa uğraş :) en güzeli çelik ama pilava kızartmaya gitmiyo işte onları aldıkmı yeter kızlarr bencede..
Başka eksik neler vardı, salon takımı örtü olarak nasıl bişey aldınız? benim bi tane şuna benzer var başka da yok,
kasnak işi yaptırım diyorum taşlı, dantel de yok almayı düşünüyodum bi ara vazgeçtim çok para ve sevmiyorum zaten Eki Görüntüle 308596 :26:
canlarım mayıs -haziran düğünüm var benimde tarih şubatta falan kesinleşicek.daha yemek takımı yatak örtüsü,küçük ev aletleri gibi şeyleri almaya başladım.
ama henüz gelinlik,mekan,büyük ev eşyaları gibi şeylerle ilgilenmiyoruz.acaba son 3 ay bunlar için yeterli bir zaman mı?
hayatımmm bende o taş desenliyi çok beğendim.kız markalar yazıyoya :))
mondi,bellona mağazalarından alabilirsin tabisi :)
bendim kız masraf yaptıran gelin kıymetli olur diyen :))
yine öle ben çeyiz için gereksiz masraftan kaçıyorum.ama esya için aynı seyi söleyemicem :))))
Canım bencede en iyisi böylee teflon çok kullanışlı değil, birtek pilav yaparken iyi oluyoo takıma gerçekten yazık verilen parayaa.
Bu aradaaa benimm beğendiğimm ve almayı düşündüğüm yatakk örtüsünüde eklemişsinnnBeellonanın 184 lük olanını almayı düşünüyodum bi kaç aydır mor olanı beni kendine aşık etmişti. Bir arkadaşıma danışmıştım çok sade bulduu ama ben öyle süslü püslüü kullanışsız bişiy istemiyorum hemde tonla para döküpp. Yatağın Üstünee atıymm düzenli ve şık görülsün olsun bitsinn,
Ama sen böyle açık renk düşünüyosann taş desenlisi daha iyi cnm
Bende salon takımı almıycam yani şu boncukluu şıkır şıkır olanlardan, anneme almıştımm kullanıyoruzz ama hiç kullanışlı değill, taşları dökülüyoo, yıkanmııyo vss. vsss. Mutfağıma zaten dantel yaptırmadımm bana çok manasız geliyo mutfakta dantell, mutfak buhar oluyo yağ oluyoo herşeyy o danttelle yappışıyoo
Salonuma koltuklarım alınınca, koltuklarımın renginde şifon kumaş alıp sehpa, masa ve konsolun üstünee dikdörtgen bişi diktircem, yıkaa yıkaa kullan hemde zarif oluyo. Annemin yaptığı dantelleride çeyizim serildikten sonra bi kısmını anneme geri vericem öyle anlaştıkk
tamda bulmuşum seni, iyi aklımda kalmış ama düşünüyodum bişeyler alınacak filan konuşulurken
Ben yatak örtüsü şunu almıştım taç dan 140 a, bide pike sardırcam zaten füme rengi süslü bişey oluyo yatak ortüsü gibi kullanılıyo bu ikisi yeter bana şimdilik, başka almıyım en iyisi Eki Görüntüle 309080
Salon takımı da kullanışlı yıkamaya gelcek bişey bulmaya çalışıyım bari haklısın balımm, iki tane olunca o da yeter..
çeyizi yeni evine yerleştirirken mi serceksin yoksa annenlerin evinde bi odaya mı seriyosunuz??
Selam kızlarr, iyi haftalar..
Bizdede baba evine serilir çeyiz, ablamlar sermişti, aslında çıkar ser topla uzun iş baya ama yapsınlar işte hediye filanda gelir sereriz heralde bakalım..
Cnm hoşgeldinn nbrr?? Nerdesinizz yahuu neden uğramıyorsunuzzz
gelinliği bende merak ettim şimdii, keşke resmi felan olsaydıı, ben hiç gelinlik felan bakmıyorummm, herhalde ilk giydiğimi alıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?