- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #4.801
benim hiçbir şey belli değil, ortada kalmam umarımsizi görünce düşünceye daldım...
kendi kendime gelin güvey olmak istemiyorummmm
benim hiçbir şey belli değil, ortada kalmam umarımsizi görünce düşünceye daldım...
kendi kendime gelin güvey olmak istemiyorummmm
Benim de öyLeydi nişaNLım askerdeydi geLdi işe başLadı derken bi baktık nişanLanmışız =) Eger ortada bi karar bi düşünce varsa ileriye yöneLik bi adım atınca hoop die gerisi geLio üzüLme =)
Ben mecidiyeköyde ya da osmanbeydeki saLonu tutucam...OLmazsa da yine bu civarLardan bakıcam...
kısss haber ver faceden yada burdan msj nere kaça tuttun diye.:)
senin düğün tarihin bellimiydi canım ...nerde oturcaksınız
Tmm haber veririm ctesi netLeşir buyuk ıhtımaL...Fiyat konuştuk biz 2.700 dediLer ama pazarLık yapıcass daha =))
Benim düğün tarihim 12 Mayıs 2012 canım..Nerede oturcağımız henüz beLLi değiL..Ev aLma durumumuz var oLmazsa da kiraLık bakıcaz işte..Kira OLursa düğüne 2 ay kaLa fLn bakıcaz işte..
Tesekkurler kizlar :)
valla, bu yaz temmuzun ortasindan itibaren ramazan oldugu icin yerler cok cabuk tukenmis, buyuk sehirleri biliyorum ben ama, ankara ve istanbul oyle yani. diger sehirlerde durum nasil bilmiyorum. bi de ben boyle hos, nezih bi yerde, 200 kisilik yemekli bi dugun yapmak istiyodum. begendigim hicbi mekan haftasonunu 350-400 kisiden asagi vermedi! benim iki dugunum olacak, biri manisada (nisanlimin ailesi orda) biri de ankarada (benim ailem orda.) simdi iki dugune de 300-400 kisilik yapmaya gerek de yok... o yuzden baya sikintiya dusmustum ama neyse ki sonra buldum bi yer 200 kisilik. cok da guzel bi yer, ama acik hava olmayacak iste, o da kusur kalsin napayim..
nikah icin ocaktan itibaren takipte olcam, basvurular baslar baslamaz basvurcam. 07.07 guzel bi tarih oldugu icin talep cok olur, yer kalmaz falan, hemen halletmek lazim.
semt senn taraflar mı olcak canım çok güse evler var artık heryerde kredi veriyo..
2700 süper canım valla benim akraba bjk gönül daveti 3.500 a tuttu.
bide çağlayanda akvaryum 3000di.
Bende gönüL davete bjk'ya baktım ama biz en fazLa saLon için 2.500 bütçe düşündük..2-3 saat ıcın o kdr para vericeğimize eşya fLn aLırız baska ihtiyacı haLLederiz die düşündük..
NişanLım esenLerde oturuo evLi abisi annesi fLn orda oturdugu için iLk etapta orası oLabiLir..ama işyerLerimize uzak kaLdıgı için biz nişanLımLa şişLi,okmeydanı fLn da düşünüoruz..Bizim orda yanii 4.leventte de uygun bi yer oLursa neden oLmasın =) Yanii oturuLup konuŞuLmadı daha..önceLikLi oLarak şu saLon fLn iŞlerimizi haLLedeLim o konuyu da haLLedicez inşş
hepsi yola girer canım önemli olan kazasız belasız halledilmesi...bakalım inş benimkide gelir gelmes bulabilir
kizlar bu arada bildiginiz/onerdiginiz ev dekorasyon magazalari, siteleri ya da dergileri var mi? artik yavas yavas evi nasil yapsam diye dusunmeye baslamak lazim :)
valla ben nerdeyse bütün alışveriş sitelerine üyeyim sanırım :S evmanya güzel, bilgilendirici yerler de var, sadece alışveriş değil. evim dergisi almaya başladm bu ay, o da güzel ve en ucuz dekorasyon dergisi, diğerleri çok pahalıben de düşünmeye başladım, bakalım nasıl bir evimiz olacak :))
Hayırlı olsun =) hazırlıklara başlamak bi yana genel olanları bitirmek üzereyiz zamanımız azaldı =) seninde uzun sayılmaz yavaş yavaş balşamışsındır sanırım
HayırLı oLsun =) bnmde 12 mayısta oLucak düğünüm nikahta orda oLucak kısmetse..Bu ctesi bizde baktıgımız dugun saLonLarından birini seçip artık kaporasını bırakıcaz..ama nikah başvuruLarı ne zmn oLuo biLmıorumm :S
Teşekkür ederim :) Biz henüz hiçbir şey yapmadık. Nikah salonu bile bakmadım, Ankara'da nerelerde nikah salonları var, henüz onları araştırıyorum. Düğün Erzincan'da olucak, o konuya hiç karışamıyorum, oraya gitmek sorun. Nişanlımın ailesine bıraktım, nerde yapmak isterlerse orayı tutacaklar.
Nikah başvuru zamanı diye birşey mi varmış, ondan bile haberim yok:)) Neyse burayı sık takibe alayım da sizden öğreniyim.
Kızlar gelinlik modeline karar verdiniz mi? Sizce düğünden ne kadar zaman önce gelinlik diktirmeye başlanır?
günaydın gençler :))
bence gelinlik üç ay önce diktirilirse sorun olmaz, ama kiloya dikkat etmek lazım :)
pozitif bir gün, hepinizi seviyorum:)
Nikah başvuru zamanı diye birşey mi varmış, ondan bile haberim yok:)) Neyse burayı sık takibe alayım da sizden öğreniyim.
Kızlar gelinlik modeline karar verdiniz mi? Sizce düğünden ne kadar zaman önce gelinlik diktirmeye başlanır?
sanirim nikah tarihinden 6 ay once basliyomus basvurular. tam emin de degilim ama, oyle duymustum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?