- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #4.821
çiftlerin her ikisinin de ikametinin aynı yerde olması gerekiyor di mi?
bilgi için teşekkürler :))
tatlım ben salonumu tutalı iki hafta oldu yaaa( ben onları sizlere yardımcı olmak için paylaştımmmm
selam kızlarrr ben geldimm sizi çookkk özledimmm
nasılsınız napıyounuz salonlar tutulmuş tarihler netleşmiş aman amaannnn nazar değmesiinnnn Nazar
ben dün geldim aksamda geçmişi okudum.
ben ordayken gelişmeler oldu.
olumlu olumsuz biçok şey yaşadım.
bugün biraz evi temizlicm ve tüm ayrıntılarla gelicem fıstıklar
bende ne tarih ne salon var ev agustos sonu eylül başı düşünüyos
beşiktaş gönül daveti çoooooook beendim ama 300de gelse 700de gelse 7bin lira
19mayıs düğün salonu kaça pincim:44:
Eveeet şimdii sizi aydınLatıorum nikah konusunda
1-ÇiftLer nerede ikamet ediosa ikisinden birinin oturdugu yerdeki beLediyeye gidip başvuru yapıLıo (çift beraber gitmek zorunda)
2-Nikah başvurusu düğün tarihinizden 3 ay önce yapıLması gerekiyo (ben kadına düğünüm mayısta dedıgımde şubatta başvurman gerekiyo dedi)
3-Nikah memurunu düğün saLonuna getirmek isterseniz eger sizin başvuru yaptıgınız belediyede gelebilecek müsait memur yoksa yani hepsi doluysa izin belgesi alıp istedıgınız baska bir belediyenin memurunu ayarlayabiliosunuz
4-Ücretler bütün belediyelerde farklı değişiyo yanii..
KAĞITHANE BELEDİYESİNİN ÜCRETLERİ :
2011 YILI TARİFE ÜCRETLERİ
Belediye Nikah Salonu (Hafta İçi) 40,00 TL
Belediye Nikah Salonu (Hafta Sonu) 130,00 TL
Evler ve Düğün Salonları 220,00 TL
4 ve 5 Yıldızlı Oteller ve Gemiler 350,00 TL
Aile Cüzdanı 50,00 TL
Ben bu görüşmeyi şişLi beLediyesi İLe yaptım kadın çok gıcıktı akLıma geLen soruLar bunLar oLdu kızLar umarım yardımcı OLmuşumdur...
tesekkur ederiz lila, cok guzel bi bilgi derlemesi olmus. benim ve nisanlimin adres kaydi istanbulda, nikah ankarada olacagi icin, ikimiz de kendi bagli bulundugumuz belediyelerden izin kagidi alacagiz, o izin kagitlariyla ankaraya gidip basvuracagiz. neyse ki saglik testleri vs.gibi belgeleri nerden tedarik ettigimiz onemli degilmis, onlari istanbulda halledebiliriz. ben de ankaradaki fiyatlari sormustum, cok degiskendi. mesela cankaya belediyesinden salona memur getirtmek 300 tl iken, yenimahalle belediyesinden 150 tl? sanki ne farkediyosa? ben de temmuzda nikahim dedim, kadin telde soyle bi kabataslak hesaplayip ocakta gelin dedi. ben ocakta yeniden arayip emin olucam, ne zaman gelmemiz gerek diye sorucam, olabilecek en erken tarihte basvurcam cunku yer kalmaz diye korkuyorum. bi de git gel, bizim basvuru islemlerimiz uzun yaa...
bu arada salon tutan herkese hayirli olsun. benim de 7750 idiydi ya, adam sonradan 8000`den asagi veremem dedi. ben de itiraz ettim. sozlesme yapamiyorum, haftasonu icin 8000`den asagi kabul etmiyo isletme sahipleri dedi. bunun uzerine 250 tl`yi de vericez ama onlar da, mekanin onunde konuklarin alindigi bi kokteyl salonu var, konuklar once orda toplaniyo, ikramliklar falan var orda, sonra iceri aliniyolar. heh iste o salona bir piyano koymayi, konuklari piyanoyla calinan bi karsilama muzigi ile karsilamayi teklif ettiler, tamam dedim. insallah guzel olur :106:
ben fiyat sormadım ki :S bilmiyorummm istersen bir ara hem bize de bilgi vermiş olursunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?