• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
böcüğüm sende düğün tarihimi 02 haziran kına gecemi de 31 mayıs olarak düzeltirmisin?

daha nikah tarihi vereceğim :D

bu arada kızlar salonda nikah kıyılıyor ya nikah memurunun gelmesi için ne kadar bir ücret ödeniyor?

Düzeltirim tabiicnmm,
Memurunn salona gelmesii 150- 300 arasıydı sanırımm geçen bakmıştımm bağlı olduğunuz belediyenin internett sitesindee yazıyoo ücretlerr.

Ya benimde acayip başım ağırıyoo kendimiçok yorgun hissediyorumm. Dinlenemiyorumm bir türlüüü bu kara kışş görüntüsüü psikolojimii bozduu sanırımm:2:

kızlar metal bir sabun gördüm hepsi burada'da, eldeki kötü kokuları yok ediyormuş, hakikaten yok ediyormuş ama :44: sipariş ettim onu da, bakalım nasılmış, çeyizime koyacağım :66:

böcüğüm aradım ben fiyat almak için adam soğuk konuştu ses tonu böle azarlar gibiydi
ben durumu anlattım..adam diyo ki belli olmaz yani belki de sana hiç tarih kalmazzz allahın kara kafası :47:

esrammm sana da gelince tatlım bende çok güzel bir haftasonu geçirdimm..
eyüp sultan camisinin avlusuna geldik pazar akşamı saat 8 civarıydı avludan aşağı doğru yürüyorduk yağmur bir bastırdı bizim şemsiyelerimiz vardı herkez bir kaçıştı sadece deli gibi biz yürüyorduk ayy dedim harikaa ya çok güzell ilkimi yaşadımm daha önce hiç denk gelmemişti yağmurda yürümek ama şemsiyeyle :D

sevdiğinizle ilk defa ne zaman yağmurda yürüdünüz?
cevap: 16 haziran 2011 :))

şemsiyeniz var mıydı?
cevap: mecburen edinmek zorunda kaldık ve edindiğimiz an yağmur kesildi :))

sizler de hatırlıyor musunuz arkadaşlar...

şemsiyeniz var mıydı?

5 senedir o kdr çok şey yaşadık ki iLk ne zmn yağmurda yürüdük hatırLamıorum ama çok defa yağmur da sırıLsıkLam oLduk =)

böcüğüm aradım ben fiyat almak için adam soğuk konuştu ses tonu böle azarlar gibiydi
ben durumu anlattım..adam diyo ki belli olmaz yani belki de sana hiç tarih kalmazzz allahın kara kafası :47:

Canım hangii adam buu nee fiyatıı ne tarihii anlamadımmm:26:

şemsiyeniz var mıydı?

Al benden de o kadar, çok şeyy yaşadıkk yağmurr kısmını hatırlamıyorummm :68:

Kızlar selam, baya bir yazılmış ama okuyamadım kusura bakmayın. Benim de belli oldu mayıs 12' de nikahım olacak inş. Sizler hazırlıklara başladınız mı? Neler yaptınız?

Hoşgeldinn, hayırlı olsun.. Ocakta mı düğün yapcaksınız, niye ki :26:

niye mi =) herkesin aklında sanırım düğünler sadece yaz aylarında olur diye yerleşmiş bir durum var.. aslında niyetimiz 2011 kasım sonu veya aralık başıydı ama bir iki şey yüzünden 1 ay daha erteledik.... yazı beklemek istemedik.. nasılsa kapalı ve ısıtma sorunu olmayan salonda ocak da düğün sorun olmaz... balayı içinse abanta gidiyoruz.. planlayıp ayarladıktan sonra kış ya da yaz farketmiyor :D
öyle aylarca ya da yıllarca nişanlı kalmak çok daha zor geldi bize... 3 EYLÜL 2011 DE NİŞANLANDIK 22 OCAK 2012 DE EVLENİYORUZ =) olsun bitsin :P

Son düzenleme:
Kızlar selam, baya bir yazılmış ama okuyamadım kusura bakmayın. Benim de belli oldu mayıs 12' de nikahım olacak inş. Sizler hazırlıklara başladınız mı? Neler yaptınız?

Hayırlı olsun =) hazırlıklara başlamak bi yana genel olanları bitirmek üzereyiz zamanımız azaldı =) seninde uzun sayılmaz yavaş yavaş balşamışsındır sanırım

selam kizlar :))

benim de dugun tarihim kesinlesti nihayet: 07.07.2012 :))

1 Ekim 2011............ nisan
7 Temmuz 2012....... dugun

mekani ayarladik, kaporasini verdik, ustumden bi yuk kalkti resmen! yer kalmiyo diye cok gerilmistim. 2012 icin nikah basvurulari ne zaman basliyo biliyo musunuz?? ocakta falan mi? cunku bizim nikahimiz da dugunde olcak, ve ankarada... ben istanbuldayim, nisanlim izmirde, ikimizin de izin alip ankaraya gitmesi gerekecek basvurular icin. gec kalmak istemiyorum. siz biliyo musunuz kac ay oncesinden basliyo basvurular??

Günaydınn kıslarrrr, nasılsınızzz
Geçmişee şöylee bir gözz attım da bakıyorum hazırlıklarr tamm gazz ilerliyorr ne güzell zaman geçtikçee telaşlarımızzz artsınnn heycanımızzz daa artsınn ama :))

Düğün tarihi bellirli olanlara şimdiden hayırlıı olsunnn, erken davranmakta her zaman faydaa varr bizdee şu ara tutucaz sanırımm bizimkidee tutulursa benimdee üzerimden birr yük kalkmış olacakk.

Balayıı konusunda daa fikirr söylemişsinizz illakii her balayıı denizz kenarındaa yazlık bi mekanda olmasına bende karşıyım. Öylee denizz kenarıı bi oteldensee yemyeşill sakin huzurr doluuu abantıı tercihh ederimmm.

selam kizlar :))

benim de dugun tarihim kesinlesti nihayet: 07.07.2012 :))

1 Ekim 2011............ nisan
7 Temmuz 2012....... dugun

mekani ayarladik, kaporasini verdik, ustumden bi yuk kalkti resmen! yer kalmiyo diye cok gerilmistim. 2012 icin nikah basvurulari ne zaman basliyo biliyo musunuz?? ocakta falan mi? cunku bizim nikahimiz da dugunde olcak, ve ankarada... ben istanbuldayim, nisanlim izmirde, ikimizin de izin alip ankaraya gitmesi gerekecek basvurular icin. gec kalmak istemiyorum. siz biliyo musunuz kac ay oncesinden basliyo basvurular??

hayırlı uğurlu olsun canım, çok sevindim. büyük şehirde yapacaksınız, ocak gibi başlar sanırım, sonra doluyor. arkadaşım istanbulda yaptıracak nikahını ve temmuz için ocakta gün alacaklarmış, kadıköy evlendirme dairesi yoğun oluyormuş. bence ankarayı bir arayıp görüşmekte fayda var.

niye mi =) herkesin aklında sanırım düğünler sadece yaz aylarında olur diye yerleşmiş bir durum var.. aslında niyetimiz 2011 kasım sonu veya aralık başıydı ama bir iki şey yüzünden 1 ay daha erteledik.... yazı beklemek istemedik.. nasılsa kapalı ve ısıtma sorunu olmayan salonda ocak da düğün sorun olmaz... balayı içinse abanta gidiyoruz.. planlayıp ayarladıktan sonra kış ya da yaz farketmiyor :D
öyle aylarca ya da yıllarca nişanlı kalmak çok daha zor geldi bize... 3 EYLÜL 2011 DE NİŞANLANDIK 22 OCAK 2012 DE EVLENİYORUZ =) olsun bitsin :P

süpersin canım :))

HayırLı oLsun =) bnmde 12 mayısta oLucak düğünüm nikahta orda oLucak kısmetse..Bu ctesi bizde baktıgımız dugun saLonLarından birini seçip artık kaporasını bırakıcaz..ama nikah başvuruLarı ne zmn oLuo biLmıorumm :S

günaydın kızlaaaaaaaaar.askerim gelsede bende sizin gibi neşelensem..
bende ifadeler gözükmüyo niyeki acaba...
biz kır düğünü istiyoruz 150 en fazla 300 kişilik ama mekan hiç bulamadım..

günaydın kızlaaaaaaaaar.askerim gelsede bende sizin gibi neşelensem..
bende ifadeler gözükmüyo niyeki acaba...
biz kır düğünü istiyoruz 150 en fazla 300 kişilik ama mekan hiç bulamadım..

Günaydınn =) Bende de görünmüo vaLLa geneL bi sorun heraLde :S
Ben de kır düğünü istiodum araştırmıştım bi ara ama bayağı pahaLıydı...Bi de şimdi tanıdık akraba birini çağırıp birini çagırmasan oLmaz o yuzden bizde kişi sayısı da fazLa =) Bizi aştı yanii ama snn bütçen nedir ne değiLdir bi bak istersen...

Günaydınn =) Bende de görünmüo vaLLa geneL bi sorun heraLde :S
Ben de kır düğünü istiodum araştırmıştım bi ara ama bayağı pahaLıydı...Bi de şimdi tanıdık akraba birini çağırıp birini çagırmasan oLmaz o yuzden bizde kişi sayısı da fazLa =) Bizi aştı yanii ama snn bütçen nedir ne değiLdir bi bak istersen...

bendeki bütçede pek parlak değil ama ben kişi paşı değil net fiyat olan yer düşünüyorum.peki atmosferi çok güsel salon varmı bildiğiniz...

bide biz şubatta sözlenip mart gibi tarih bakcas ağustos sonu eylül başı için geç mmiiii

bendeki bütçede pek parlak değil ama ben kişi paşı değil net fiyat olan yer düşünüyorum.peki atmosferi çok güsel salon varmı bildiğiniz...

bide biz şubatta sözlenip mart gibi tarih bakcas ağustos sonu eylül başı için geç mmiiii

Kişi başı değiL net fiyat veren yerLer biLe kır düğünü için en az 15 miLyardan başLıo 30'a 40'a kdr çıkıo...Benim haLam 5 sene önce evLendi kır düğünü yaptı havuz fLn da vardı mekan çok güzeLdi o zmnın parasıyLa yemeksiz bi de düşün 12 milyardı tanıdık die 8 milyara yapmıstı eniştem...
Ben netten baya araştırdım hatta buraya koymustum saLonLarın resımLerını...2 yer var işte bu ctesi neresi OLcagı netLeşicek kaporayı ödiicez..Semt çok önemLi düğün saLonu için...Sen nerede düşünüosan oradaki saLonLarı araştır resiMLerine fLN Bak derim tarih kesinLeşene kdr

Back