2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Bizimkiler öle çok arayıp sorma beklemezler ama ayda bir seferde olsa ele güne karşı görüşelim akraba oluyoruz diyolar.benim nişanlımda sürekli bizdedir ben ne zaman çağırsam gelir ama hiç rahat edemiyor çekiniyor..sıkılıyorum esma ya diyor sürekli şikayetleniyor ama sürekli annemle babamla iletişimde..o da dediğin gibi yol problemi olmasa her pazar beni onlara götürür. bende onlarda sıkılıyorum ama bi şey diyemiyorum. bende ita kaka olmasın kendi kendilerine arkadaş olsunlar istiyorum ama boşunaaa

Zamanla olcak sanırım esmacım napalım, bizimde öyle..
Hiç olmadı annen arasın sitem etsin kayınvalidene, utanırlar belki..

Bu arama sormaların olmamasının en sinir bozucu yanı biz sevdik istedik nasılsa evlenicez rahatlığının olması galiba,
görücü usulüne kız alsaydılar oğullarına bak nasıl peşlerinde dönüyodular vazgeçmesinler diye

Yok kırılmasınlar tabi canım, çaktırmadan iğneliycen gülerek uyuşturcan lafları dürtcen alttan alttan cızz cızz diye batıcan

aynen galiba o yüzden bu rahatlık aman nasılsa onlar seviyolar kendi aralarında halletsinler :S

Yok kırılmasınlar tabi canım, çaktırmadan iğneliycen gülerek uyuşturcan lafları dürtcen alttan alttan cızz cızz diye batıcan

benim hiç laf sokmak huyum yoktur ima da etmem mesela birinin salak olduğunu düşüyosam sen salağı andırıyosun? benizyosun ama yok değilsindir yaa hihihihi demem. Off ne kadar salaksın sen yaa kafan çalışmıyor mu? anlamuyo musun aptal mısın derim...böööleee açık ve net yani :) o yüzden bunu gidip gelme mevzusuna uyarlarsak çok iyi şeyler çıkmaz ortaya o yüzden susuyorum :)

Kendi aramızda halledince de biraz büyüklere bırakın bizi adam yerine koymuyomusunuz oluyo ama şekerim o yüzden sallaa gitsin..

Sen salağı andırıyosun hihi diye ima mı olur kız o alay etmek olur, bilmiyon harbiden bu işi ima bazen iyidir, düşündürür insanı kırk cümleyle anlatamıcağın bi şeyi iki cümleyle anlatırsın ve cuk diye gediğine oturur..

Aleyküm selam gizeemm, hoşgeldin
Sen ne düşünüyosun bu ima konusunda :)

kişilere ve konulara göre değişir :) bana imalı bi cümle kuran kşiye aynı şeklde cewap werirm.ama mesela şu gidp gelme konusunu ele alırsak kırmadan neden hç gelmıosnz ne guzel sohbt ederz vs şeklinde açıkça sorarım,söylerim :) imayı genelde biri bişeyi yalan soyluosa veya saklıosa haberım war oldgnu belırtmek ıcın kullanırım :)

Son düzenleme:
Selam kızlarr
Bu gelme gitme meselesi hepimizde aynı galiba bence hiç sıkmayın canınızı kendi haline bırakın böyle düşününce insan kendini üzüyor sadece. İlk zamanlar bende çok takıyodum kafama birazda uzaklık var bizde gitmek gelmek zor oluyor hem böyle daha iyi fazla yüz göz olmasınlar

bencede böyle daha iyi çok yüz göz olmasınlar ama kendi ailem nişanlım tarafa laf söyleyince benim zoruma gidiyor. bilmiyorum sizde benim gibi mi hissediyorsunuz ama istiyorum ki herkez görevini bilsin her şey güllük gülistanlık olsun ama çok şey istiyorum galiba :S

Bizimkilerde aynı şekilde laf söylüyolar canım çok iyi anlıyorum bende senin hissettiklerinin aynısını hissettim. Annem arada dokunduruyordu lafı şimdi daha iyiler kendi hallerine bırak gerçekten bu kendinimizi üzmekten başka bir şeye yaramıyor. Hayatımızda bir daha nişanlılık dönemini ne zaman yaşıcaz ki o yüzden tadını çıkarmaya bak canım

k.validemi arayıp cumartesi günü çaya gelsenize demek öyle abest geldi öyle abest geldi ki :S anlatamam
çok zor bi durum bence de şimdi sizden çözüm istiyorum. iki tarafı da nasıl idare edebilirim. konunun çok içine girmeden arada kalmadan ? kimseyi kırmadan ? oturup kaynanamamla mı konuşsam ki dicem ama yapamam utanırım yerin dibine girer çıkarım..yutkunamam sölüceklerim önce boğazımda düğüm olurr yapamam

selam kızlar nasılsınız.
grip oldum fena kitlendim valla.geçen aksam başakşehirde sular vadisi var oraya gittik orasıda yayla gibi mübarek soguktu kaptım şifayı agzımda 2-3 tanede uçuk çıktı nişandan sonrada olmuştu.
az öptürseydin diyo millet
ne alaka bu zamana kadar olmuyodu sıkıntıdan diyorum bende

esmam ya şu düz renkli tabaklardan tamamlasana sen kahvaltı takımını.12 tabak 30 tl yi bile bulmuyo bide küçük çeşit çeşit olanları var renklerini uydurur alırsın bide porselen demlik aldın mı al sana fıstık gibi kahvaltı takımı hem 5 çaylarında pasta tabaa olarakda kullanırsın.ben şahsen öle yapcam.

esracım o patiği uçtan başlıyosun örmeye sırf dolguyla oluyo şu anda çıkmam lazım ama gece falan girip sana sayılarını herşeyini yazıcam hatta kendiminkilerden 1-2 tanesinin resmini eklicem senin için tatlım.

arama sorma konusunda kaynatam allah razı olsun 2 günde bir ararlar babamla birbirlerini nyarım saatten önce kapatmazlar.benide çok arıyodu ama çok şükür artık mesafe koydum 1 haftada bir ancak arıyo.kaynanamı sölemeye gerek yok.o pek konuşmayı sevmez soguk kadın yapısı öle napim öldürememya.
ayıp olmasın diye o da 10 günde bir 2 haftada bir kocasının telinden annemi arar anneme o bile yeter olsun.annemde arıyo tabi arada.
gelip gitmiyolar diyemiyoruz uzaktalar zaten.ama yakında olsalar bizden çıkmazlar öle diyim :))))
nişan günü bile kendi akrabalarını yolcu edip eve geri çıktılar oturmaya
bizde eglenceye gittik onlar oturmuş yemiş içmişler
çok takmayın ama kızlar boşverin mesafe her zaman iyidir evet kendi ailelerimiz laf söleyince zorumuza gdiyo ama napalım idare etmek zorundayız nişanlı olupda arada kalmayan yoktur sanmam

ben ailemle samimi olmanızı beraber yiyip içmenizi gezmelere ev oturmalarına gitmenizi istiyorum böylece herkes diğer ailenin çocugunu daha çabuk kabullenir ve evladı yerine koyar anne de.daha sık görüşün de.ben üzülüyorum böyle olunca de.arada gerginlik oluşuyo gibi geliyo de.tatlı tatlı anlat esmacım kimse yadırgamaz böyle konuşursan boşver bu lafıda yadırgarsa ayıplarsa sende mesafeni çaatt diye koyarsın şekerim üzülme

Ben nişanlıma diyodum gelip gitsinler diye o eğitimde burda da değil sen yoksun diye gelmemezlik yapmasınlar diyodum. Ama düşününcede gelip gitmek biraz problem bizimde onlarında hastası var evde birazda uzaklık olunca haa diyince gidemiyorsun ki aramaları bile beni mutlu ediyo eskiden çok aramazdı kayınvalidem çok seviyorum dünya tatlısı bi kadın ama azcık çekingen hiç konuşmaz ama oda alıştı artık. Bence bişi deme canım senin dediğin batar kötü bişi demicen ama gider başka yerden anlar al başına tatsızlık arada lafı olduğu zaman inceden dokundurursun

diyememmmm mervemm yaa aç olsam evlerinde bir dilim ekmek isteyemem yapım müsait değilll..

bizimde yol biraz problem uzaklık var ama arabaları var. Evlerinde yaşlı yok hasta yok isteseler çok rahat gelirler..

Çok tşk ederim canımm çok sevinirim valla, uç kısmını çıkarırım az çok ama o kesmesi filan nasıl oluyo anlatırsan çok makbule geçer valla

diyememmmm mervemm yaa aç olsam evlerinde bir dilim ekmek isteyemem yapım müsait değilll..

bizimde yol biraz problem uzaklık var ama arabaları var. Evlerinde yaşlı yok hasta yok isteseler çok rahat gelirler..

Merve haklı arada kalmayan yoktur idare edecez artık, bahane uydurcaz sıkışınca herifleri dürtcez yapcaz bişeyler :) Yol uzak araba yok bizimkilerde, bekar kayınlarım var vardiyalı çalışıyolar biri geliyo biri gidiyo kadıncaz evde yemekti şuydu buydu uğraşıyo.
Ama olmayınca da olmuyo be, p.tesi düğün için konuşmaya gelceklerdi emanet araba buldular işleri ayarladılar herkesi toparladılar filan yola çıktılar yolda sen arabanın tekeri çık az kalsın kaza yapıyolarmış :26: yine gelemediler ağlasam mı gülsem mi bilemedim, başka bahara artık

Esmaaa sen o evin gelini olcaksın kızları sayılırsın çekinme rahat ol aa, kendi evin gibi :) öyle ekmek filan isteme zaten geç karıştır mutfağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…