- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #4.441
Esmaam üzüLmee yaa biraz düşüncesiz hareket ediyoLar sanırım...
Benim nişanLım sürekLi arar bizimkiLeri ama her hafta ben onLara gideyim istiyo..SizinkiLeri seviyorum ama çekinerek oturuorum haLa rahat deiLim bi pazarım var onu da snnLe geçirmek istiorum dıo bi yandan hakLı ama bi yandan da bızımkıLer bekLıo yanii geLsin die..En son bayramda geLdi..Babası yok ztn annesi de bayramdan hemen snrakı gün geLdi annemLerLe oturmusLar ben işteydim...Annemler sorar nie aramıoLar kayınvaLidem ayrı sorar sızınkıLer nıe aramıo fLn..ben ıkı tarafı da ite kaka arattırırım...Bu sorunLar geneLde oLuo yaniii ortada bi neden oLmasa da aramaLar gitmeLer geLmeLer bekLediğimiz gibi sık oLmuo..Düğünden snra rahatLiicazz inşş...
Bu arama sormaların olmamasının en sinir bozucu yanı biz sevdik istedik nasılsa evlenicez rahatlığının olması galiba,
görücü usulüne kız alsaydılar oğullarına bak nasıl peşlerinde dönüyodular vazgeçmesinler diye
Yok kırılmasınlar tabi canım, çaktırmadan iğneliycen gülerek uyuşturcan lafları dürtcen alttan alttan cızz cızz diye batıcan
aynen galiba o yüzden bu rahatlık aman nasılsa onlar seviyolar kendi aralarında halletsinler :S
benim hiç laf sokmak huyum yoktur ima da etmem mesela birinin salak olduğunu düşüyosam sen salağı andırıyosun? benizyosun ama yok değilsindir yaa hihihihi demem. Off ne kadar salaksın sen yaa kafan çalışmıyor mu? anlamuyo musun aptal mısın derim...böööleeeaçık ve net yani :) o yüzden bunu gidip gelme mevzusuna uyarlarsak çok iyi şeyler çıkmaz ortaya o yüzden susuyorum :)
selaamm kızlaaarr
Aleyküm selam gizeemm, hoşgeldin
Sen ne düşünüyosun bu ima konusunda :)
Bizimkilerde aynı şekilde laf söylüyolar canım çok iyi anlıyorum bende senin hissettiklerinin aynısını hissettim. Annem arada dokunduruyordu lafı şimdi daha iyiler kendi hallerine bırak gerçekten bu kendinimizi üzmekten başka bir şeye yaramıyor. Hayatımızda bir daha nişanlılık dönemini ne zaman yaşıcaz ki o yüzden tadını çıkarmaya bak canım
k.validemi arayıp cumartesi günü çaya gelsenize demek öyle abest geldi öyle abest geldi ki :S anlatamam
çok zor bi durum bence de şimdi sizden çözüm istiyorum. iki tarafı da nasıl idare edebilirim. konunun çok içine girmeden arada kalmadan ? kimseyi kırmadan ? oturup kaynanamamla mı konuşsam ki dicem ama yapamam utanırım yerin dibine girer çıkarım..yutkunamam sölüceklerim önce boğazımda düğüm olurr yapamam
k.validemi arayıp cumartesi günü çaya gelsenize demek öyle abest geldi öyle abest geldi ki :S anlatamam
çok zor bi durum bence de şimdi sizden çözüm istiyorum. iki tarafı da nasıl idare edebilirim. konunun çok içine girmeden arada kalmadan ? kimseyi kırmadan ? oturup kaynanamamla mı konuşsam ki dicem ama yapamam utanırım yerin dibine girer çıkarım..yutkunamam sölüceklerim önce boğazımda düğüm olurr yapamam
ben ailemle samimi olmanızı beraber yiyip içmenizi gezmelere ev oturmalarına gitmenizi istiyorum böylece herkes diğer ailenin çocugunu daha çabuk kabullenir ve evladı yerine koyar anne de.daha sık görüşün de.ben üzülüyorum böyle olunca de.arada gerginlik oluşuyo gibi geliyo de.tatlı tatlı anlat esmacım kimse yadırgamaz böyle konuşursan boşver bu lafıda yadırgarsa ayıplarsa sende mesafeni çaatt diye koyarsın şekerim üzülme
ben nişanlıma diyodum gelip gitsinler diye o eğitimde burda da değil sen yoksun diye gelmemezlik yapmasınlar diyodum. Ama düşününcede gelip gitmek biraz problem bizimde onlarında hastası var evde birazda uzaklık olunca haa diyince gidemiyorsun ki aramaları bile beni mutlu ediyo eskiden çok aramazdı kayınvalidem çok seviyorum dünya tatlısı bi kadın ama azcık çekingen hiç konuşmaz ama oda alıştı artık. Bence bişi deme canım senin dediğin batar kötü bişi demicen ama gider başka yerden anlar al başına tatsızlık arada lafı olduğu zaman inceden dokundurursun
esracım o patiği uçtan başlıyosun örmeye sırf dolguyla oluyo şu anda çıkmam lazım ama gece falan girip sana sayılarını herşeyini yazıcam hatta kendiminkilerden 1-2 tanesinin resmini eklicem senin için tatlım.
arama sorma konusunda kaynatam allah razı olsun 2 günde bir ararlar babamla birbirlerini nyarım saatten önce kapatmazlar.benide çok arıyodu ama çok şükür artık mesafe koydum 1 haftada bir ancak arıyo.kaynanamı sölemeye gerek yok.o pek konuşmayı sevmez soguk kadın yapısı öle napim öldürememya.
ayıp olmasın diye o da 10 günde bir 2 haftada bir kocasının telinden annemi arar anneme o bile yeter olsun.annemde arıyo tabi arada.
gelip gitmiyolar diyemiyoruz uzaktalar zaten.ama yakında olsalar bizden çıkmazlar öle diyim :))))
nişan günü bile kendi akrabalarını yolcu edip eve geri çıktılar oturmaya
bizde eglenceye gittik onlar oturmuş yemiş içmişler
çok takmayın ama kızlar boşverin mesafe her zaman iyidir evet kendi ailelerimiz laf söleyince zorumuza gdiyo ama napalım idare etmek zorundayız nişanlı olupda arada kalmayan yoktur sanmam
diyememmmm mervemm yaa aç olsam evlerinde bir dilim ekmek isteyemem yapım müsait değilll..
bizimde yol biraz problem uzaklık var ama arabaları var. Evlerinde yaşlı yok hasta yok isteseler çok rahat gelirler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?