2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ayy esra allah iyiliğini versin :) çok güldürdün beni
Nişanlımda çoğu zaman kızıyorr.. Aç mısın Esma sen diyor..yoo değilim diyorum
bizimki dırdırcı açıyor ağzını istemez ki söylemez ki die başlıyor..istesene kızım söylesene sanki yabancının evindesin he die. :) ama çekiniyorum ya..ama en çok kaynanamla mutfağa girip yemek yapmayı seviyorum :)

hep elime yüzüme bulaştırıyorum ama gene de denicem yani ikramlık ne hazırlasam ki?

1.kıymalı sigara böreği
2.oktay ustanın çok güzel bir kurabiye tarifi var onu yapasım var
3. ne olsun?

pasta mı yapsam ki? şöyle kendini yediricek. hafif bir tatlı olsun isityorum.
bildiğiniz tarif var mı?

esma bence 3. ikramlık pasta olsun.ama nası pasta olur orası sana kalmış.tavuk göğsü yapıp kat kat bisküvili olarak yapabilirsin üzerine fındık serpebilirsin çikolata sos yapabilirsin ahududulu sos var görmüşsündür marketlerde kokusu bitiriyo insanı ondan yapabilirsin hafif olur bence

esracım şimdi atıcam resimleri ve anlatmaya calışcam tatlım

siyah olan modelden kendime 10 taneden fazla yapmışım ama üzerine havluları katlaıgım için sandıgı bozmak istemedim bunu sonradan yapmıştım üstteydi bide diğerleri bebik patiki

şimdiiii esracımmm dikkatli oku gözünde canlandır veya not al yavrum

- 8 zincir çekip birleştir
-13 dolguyla başla
-ikinci sırada 5 arttır
-üçüncü sırada 8 arttır
-dördüncü sırada 10 arttır
-beşinci sırada 11 arttır
-altıncı sırada 3 arttır
-yedinci sırada 1 arttır
-sonra 2,3 veya 4 sıra boyunca arttırmadan devam et.
önünün babet şeklinin büyüklüğünü sen seç yani bebikim.

sonraaa babet kısmı bitince takke gibi bişi çıkcak ortaya
aynen hiç arttırmadan dewam et yine.bu defa sıranın tamamlanmasına 20-21-22 dolgu kala dön geri
(umarım anlatabilmişimdir )
sonrası aynı zaten sıra sıra yaklaşık 10 yada 11 sıra yap dewamını senin ayagına baglı ölçerek ayagına deneyerek yap tatlım.

ayagının ölçüsüne uygun hale gelince ters çevir yalançısız dolguyla (sık iğne gibi annadın sen ) birleştir ipi koparr süsünü dilediğin gibi yap.
müsait bi zamanda ben yaptıklarımın hepsini koyarım canım

bu arada benim ayaklarım 38-39 numara ince ama uzun kendi ayagımın ölçüsüne uygun bunlar.senin ayagın daha küçükse o arttırmaları birer tane eksin yap genişse birer tane arttır.

bebek patiklerinide sanırım 5 dolguyla basladım kafama göre arttırdım ipim artmıştı ziyan etmek istemedim.

Son düzenleme:
Canımm mervemm valla süper anlatmışsın anladım anladım, çoookk tşkkür ederim.. Çıktı alıyımda örünce koyarım resmini, şimdi elimde havlu kenarı var o bitsin sonra başlıcam..
Esmacım sende kurabiye ve böreğin yanında yaş pasta tarzı bişey gider, ıslak kek te yapabilirsin. Tarif sen bilirsin, ben bilirim seni

Günaydın kızlarrr

Hadi bakalım yapıcaz bi şeylerrr

Merve soslardan bahsedince aklıma meyveli pasta geldi. Pandispanya hazır satıyorlar artık onu pişirsem.Krem şanti meyve üzerine meyve sosu çok güzel olur inş. bakalımmm. lezzet olarak çok hafif olacağına inanıyorum

Günaydıın,
meyveli pasta mmm ağzım sulandı valla evt güzel olur, soğuk soğuk olsun ama.. :)

kızlar çok hamaratız yaa bende pike takımı örüyorum hem çalışıyorum hem çeyizimi tamamlıyorum

öyleyizdir, kocaya gitcez diye can atıyoz maşallh Rabbim hayallerimizi nasip etsin canım..
Ben bi pike başlamıştım 3 senede filan bitirdim daha da öyle şeylere göz atmadım :) zaten renkli yapmıştım nevresime geçirticem onu, pike için ablam beyaz örüyo onu gümüş rengi yaptırcam.
He kızlar kuzenin yakında düğünü var 1 pike takımı 2 nevresim takımı 5 çift yastığı 740 TL ye yaptırdı :26:

bende ordu da yaptırıyorum esracım

1 pike takımı
3 nevresim takımını
1 tane makina örtüsünü

toplam: 800 TL istediler inş. uyguna gelmiştir

günaydın kızlarrr nasılsınız.
esracım sevindim canım had bakalım yap da koy resmini.
kızlar benm dantel hiç bi işim kalmadı.
havlular cemberler patikler lifler herşey tamam.
sadece sardırılcaklar kaldı onuda işe falan girince artık.
aslında evde canımda sıkılıyo ama ne yapsamki ya

bende ordu da yaptırıyorum esracım

1 pike takımı
3 nevresim takımını
1 tane makina örtüsünü

toplam: 800 TL istediler inş. uyguna gelmiştir

uygun değil aslında ama hep böyle fiyatlar canım, pike 300 nevresim 150 ye geliyo yaklaşık galiba. Ama güzel oluyo şıkır şıkır :)

Fazladan hiç uğraşma değişik şeyler ör o zaman canımcım, tüylü paspas ör mesela :)
Çeyizimiz için neler aldık bölümünde patiksiz çeyiz olmaz diye bi topik var orda çok güzel şal örnekleri de vardı şal da örebilirsin seviyosan..

sanırım çouklugumdan beri elişi yapmaktan sıkılmışım içimden yapmak gelmiyo yaaa ama belki babet patiklerden bir ikitan daha yaparım belli olmaz.
giymesem bile genç arkadaslarıma hediye ederim

kızlarrrrrrrrrr yaa bi haftasonu buluşalım yaaaaaa.
istanbulda kimler var benm bildiğim esma esra funda ben baska kim var görüşelim uzun uzun sohbetler edelim dedikodu yapalım haberleşelim.

kızlarrrrrrrrrr yaa bi haftasonu buluşalım yaaaaaa.
istanbulda kimler var benm bildiğim esma esra funda ben baska kim var görüşelim uzun uzun sohbetler edelim dedikodu yapalım haberleşelim.

Evett yaa süperr oLurrr =))

ben varım valla Mervem çok isterimm...büyük bir ihtimal Esra da koşa koşaa gelirr...Günlük hayatta bu siteden hiç bahsetmiyorum ben buranın varlığından kimsenin haberi yok..burdan ekli olan arkadaşlarla faceden muhabbet ederken siteye üye olduğumuzu belli edicek ya da siteden arkadaş olduğumuzu belli edicek hiç bi şey yapmıyoruzz..ben artık sizlerle güzel bir maneviyat paylaştığımıza inanıyorumm..bu gün merve beni aradı sapolsun saatlerce dertleştik konudan konuya koştukk.. inş. güzel bir org ile bir araya gelmeyi çok isterim..:..

Organizasyonun yöneticisi seni yapıyorum Mervemmm

Sen bu işi org ett nerde buluşucamızı günü saati en kısa sürede kaynaşalım ortak noktada buluşalımm..

Son düzenleme:
Evett yaa süperr oLurrr =))
o zama yer ve gün belirleyelimmmm
bende kimseye bahsetmiyorum esmam aynen facede konusurken bahsetmiyoruz nolursa olsun.canım benim çok iyi geldi seninle konusmak valla.en kısa zamanda görüşmeliyizzz
Organizasyonun yöneticisi seni yapıyorum Mervemmm

Sen bu işi org ett nerde buluşucamızı günü saati en kısa sürede kaynaşalım ortak noktada buluşalımm..
sanırım avr.yakasında heryer uygun olur herkese orts biyerde bulşabiliriz.
Ohh ne güzel buluşma planları yapılıyo harikasınız valla kızlar

ssen nerde oturuyosun kızzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…