- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #4.461
Günaydın kızlarrr
Hadi bakalım yapıcaz bi şeylerrr
Merve soslardan bahsedince aklıma meyveli pasta geldi. Pandispanya hazır satıyorlar artık onu pişirsem.Krem şanti meyve üzerine meyve sosu çok güzel olur inş. bakalımmm. lezzet olarak çok hafif olacağına inanıyorum
kızlar çok hamaratız yaa bende pike takımı örüyorum hem çalışıyorum hem çeyizimi tamamlıyorum
bende ordu da yaptırıyorum esracım
1 pike takımı
3 nevresim takımını
1 tane makina örtüsünü
toplam: 800 TL istediler inş. uyguna gelmiştir
günaydın kızlarrr nasılsınız.
esracım sevindim canım had bakalım yap da koy resmini.
kızlar benm dantel hiç bi işim kalmadı.
havlular cemberler patikler lifler herşey tamam.
sadece sardırılcaklar kaldı onuda işe falan girince artık.
aslında evde canımda sıkılıyo ama ne yapsamki ya
kızlarrrrrrrrrr yaa bi haftasonu buluşalım yaaaaaa.
istanbulda kimler var benm bildiğim esma esra funda ben baska kim var görüşelim uzun uzun sohbetler edelim dedikodu yapalım haberleşelim.
kızlarrrrrrrrrr yaa bi haftasonu buluşalım yaaaaaa.
istanbulda kimler var benm bildiğim esma esra funda ben baska kim var görüşelim uzun uzun sohbetler edelim dedikodu yapalım haberleşelim.
Evett yaa süperr oLurrr =))
o zama yer ve gün belirleyelimmmmEvett yaa süperr oLurrr =))
bende kimseye bahsetmiyorum esmam aynen facede konusurken bahsetmiyoruz nolursa olsun.canım benim çok iyi geldi seninle konusmak valla.en kısa zamanda görüşmeliyizzzben varım valla Mervem çok isterimm...büyük bir ihtimal Esra da koşa koşaa gelirr...Günlük hayatta bu siteden hiç bahsetmiyorum ben buranın varlığından kimsenin haberi yok..burdan ekli olan arkadaşlarla faceden muhabbet ederken siteye üye olduğumuzu belli edicek ya da siteden arkadaş olduğumuzu belli edicek hiç bi şey yapmıyoruzz..ben artık sizlerle güzel bir maneviyat paylaştığımıza inanıyorumm..bu gün merve beni aradı sapolsun saatlerce dertleştik konudan konuya koştukk.. inş. güzel bir org ile bir araya gelmeyi çok isterim..:..
sanırım avr.yakasında heryer uygun olur herkese orts biyerde bulşabiliriz.Organizasyonun yöneticisi seni yapıyorum Mervemmm
Sen bu işi org ett nerde buluşucamızı günü saati en kısa sürede kaynaşalım ortak noktada buluşalımm..
Ohh ne güzel buluşma planları yapılıyo harikasınız valla kızlar
ssen nerde oturuyosun kızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?