• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
$SILA-PORSELEN-FANTASY-44-PARCA-KAHVALTI-SETI__43990686_0.webp$Schafer-39-Prc-Hera-Collection-Kahvalti-Takimi__44666602_0.webp$SHF-475-SCHAFER-HARMONY-COLLECTION-KAHVALTI-TAKIMI.webp

kızlar bu yemek takımlarını çok beğendim ama karasız kaldım hangisinin peşine düşsem die :44:

Kızlaarrrr, benim düğün tarihim kesinleşti galiba :52: Bir hafta daha ileri alınarak 19 Mayıs 2012 c.tesi akşama karar verildi, salonlada görüştük ayarladık Allah izin verirse bi aksilik olmassa gençlik bayramında gelin olcam :111:

Selincim bi ara değiştirirsen tarihimi sevinirim, 18 mayıs kına 19 mayıs düğün.. :69:

Kızlaarrrr, benim düğün tarihim kesinleşti galiba :52: Bir hafta daha ileri alınarak 19 Mayıs 2012 c.tesi akşama karar verildi, salonlada görüştük ayarladık Allah izin verirse bi aksilik olmassa gençlik bayramında gelin olcam :111:

Selincim bi ara değiştirirsen tarihimi sevinirim, 18 mayıs kına 19 mayıs düğün.. :69:

ayy Esramm dadlukummm çok sevindimm inş. bizimkide ayarlansa da bende yolumu bulsam sona kalıp dona kalmak istemiyorum..C.tesi akşamı kayın validemleri davet edeceğim. geldiklerinde görüşeceklermiş nişanlım öyle dedi sonra da BİZ salon bakmaya başlıyacağız :) Ya 2 haziran olacak ya da 9 haziran die planladım

Hııı, kahvaltı takımı dimi şekerim.. 1 baya ağır duruyo, o güzelmiş bence..

bende aslında en çok onu beğendim ama siyah kırmızı olanın parçaları daha güzel tabakları fln daha çok..hiç bulamıyorum istediğim gibi bir takım ama beyaz olsun istiyorum pempe masa örtüsü ayarlıcam..pempe porselen saplı çatal bıçak :31:

ya ne güzel düğün salonuna karar vermişsin ben bir türlü yer konusunda karar veremiyorum kocaelinde. Kapalı mekan istemiyorum açık alanda güzel bir yer olsun istiyorum ama hep birşeye takılıyorum karar vermiyoru yada haftasonunu yemekli düğüne veriyorlar. Yemekli düğünleride fiyatı belli o parayla ben acaip güzel balayı yaparım be. Offfff

ayy Esramm dadlukummm çok sevindimm inş. bizimkide ayarlansa da bende yolumu bulsam sona kalıp dona kalmak istemiyorum..C.tesi akşamı kayın validemleri davet edeceğim. geldiklerinde görüşeceklermiş nişanlım öyle dedi sonra da BİZ salon bakmaya başlıyacağız :) Ya 2 haziran olacak ya da 9 haziran die planladım

bende aslında en çok onu beğendim ama siyah kırmızı olanın parçaları daha güzel tabakları fln daha çok..hiç bulamıyorum istediğim gibi bir takım ama beyaz olsun istiyorum pempe masa örtüsü ayarlıcam..pempe porselen saplı çatal bıçak :31:

saol datlumm :29: Bizim baya karışık oldu ama belirlendi çok şükür, darısı başınıza.. :69:
1. kahvaltı takımı çok güzel ama pahalıdır sanırım normalde kullanmaya kıyamam ben onu :)
3 daha çok kullanıma uygun sanki.
Bende kahvaltı takımımı göstercektim sana ama yükleyemedim hatalı tipi varmış, tipini beğenmedi :44: :1:

kizlar, benim nisan elbisem beyaz mini bi elbise. eteginin onu kisa, arkasi uzun tullerle kapli. ayakkabi bulamadim hala diyodum ya? NR.39 diye bi ayakkabi markasi var, duydunuz mu hic? ben oranin ayakkabilarini cok seviyorum ama netten ayakkabi almaya cesaret edememistim. nihayet sunu siparis ettim az once:

Eki Görüntüle 260163

nasil :69: ben cok sevdim :69:

kizlar, benim nisan elbisem beyaz mini bi elbise. eteginin onu kisa, arkasi uzun tullerle kapli. ayakkabi bulamadim hala diyodum ya? NR.39 diye bi ayakkabi markasi var, duydunuz mu hic? ben oranin ayakkabilarini cok seviyorum ama netten ayakkabi almaya cesaret edememistim. nihayet sunu siparis ettim az once:

Eki Görüntüle 260163

nasil :69: ben cok sevdim :69:

canım çok güzel yaaa

hayatımm baska kardeşim yok 2 kardeşiz sadece :((
dantel patik havlu bilmem ne çookk yaptım zamanında o açıdan hiç bi eksiğim yok fazlası var hatta.ama oyalanmak amaçlı bişiler edinebilirim elime.
geçen gün kimdi sen miydin hatırlamıyorum babet patik paylaşmıştı ben o tarz patiklerden 10 tane yapmışımdır valla.

esmacım bence 3 numaralı takım daha hoş yaaaa.kahvaltı için cıvıl cıvıl.ne güzel işte

Mervem o patikleri Esra paylaşmıştı doğru hatırlıyosun

Benim çeyizimde hiç kırmızı siyah bi şey yok
Mutfak eşyalarım fln hep mor lila pempe tonları aldım
Şimdi bu kırmızı takım pek abest durur. Aslında seviyorum kırmızı siyah beyaz uyumunu
Bende en çok 1.tkmı beğendim fiyatları da uygun 217 lira ama parçası az o yüzden kararsız kaldım
ama siyah kırmızı olanında tabak sayısı çok hemde kullanışlı yani ben kırımızı siyahın parçalarını istiyorum ama 1.modeli renk ve sadeliğini istiyorum. bir de yemek yerken renk çok önemli bence kullandığın tabak öle bi tabak olmalı ki iştah açmalı bence bunu en iyi beyaz tabak başarabilir die düşünüyorum..

Şimdi bu kırmızı takım pek abest durur. Aslında seviyorum kırmızı siyah beyaz uyumunu
Bende en çok 1.tkmı beğendim fiyatları da uygun 217 lira ama parçası az o yüzden kararsız kaldım
ama siyah kırmızı olanında tabak sayısı çok hemde kullanışlı yani ben kırımızı siyahın parçalarını istiyorum ama 1.modeli renk ve sadeliğini istiyorum. bir de yemek yerken renk çok önemli bence kullandığın tabak öle bi tabak olmalı ki iştah açmalı bence bunu en iyi beyaz tabak başarabilir die düşünüyorum..

evet ablamda da var sıkıntı oluyor..ablamda karacanın tkmları var ıncık çıncık bir sürü yer kaplıyor tkm olduğu için ayrı ayrı yerlere koyamıyosun bir sürü sıkıntı..benim istediğim tkmda şunlar olsa yeter bana

6 servis
6 tatlı
4 reçellik
2 kayık tbK
1 çaydanlık
1 şekerlik
1 tuzluk ve biberlik

yumurtalık istemiyorum :50:

Günaydın lilaaaaa, günaydınıın kızlaaarr... :3:

hayatımm baska kardeşim yok 2 kardeşiz sadece :((
dantel patik havlu bilmem ne çookk yaptım zamanında o açıdan hiç bi eksiğim yok fazlası var hatta.ama oyalanmak amaçlı bişiler edinebilirim elime.
geçen gün kimdi sen miydin hatırlamıyorum babet patik paylaşmıştı ben o tarz patiklerden 10 tane yapmışımdır valla.

esmacım bence 3 numaralı takım daha hoş yaaaa.kahvaltı için cıvıl cıvıl.ne güzel işte

Evt benim annem 5 şişle ördü patiklerimi hep, o tarz pek yok hemde hoş duruyo, şu pembeyi nasıl örcem mesela anlatsana :))
$patii (1).webp

217 fiyatı uygunmuş ama kaç parça ki 6 şar tabağı yoksa hiç alma zaten, sırf süsünede o kadar para verilmezki kullanışlı olsun acık..
Benim kahvaltı setim böyle, ne kare ne yuvarlak :) çok beğeniyorum hala, yumurtalığı yok ve parçaları senin dediğin kadar sanırım esmacım,
$fdfdd.webp

Günaydın Kızlar

Kahvaltı takımın güzelmiş Esracım güle güle Kullan inş.

Size bir şey soracağım kızlar işlerim çok yoğun bir türlü kafamı toparlayamıyorum
çalışmam gerekli çok dikkatli ve olduğundan daha çok çalışmam gerekli dikkatimi toplayamıyorum bir türlü işe
Asıl sormak istediğim bir konu var..

Benim kayın validem çok iyi bir kadın kimsesinin ne etlisine ne sütlüsüne karışmaz işten evden işe ama hafta sonları kayın babamı alıp pikniğe şuna buna giderler kafaları estikçe..k.validem hadi gidelim der k.babamda tamam gidelim der. K.babam kendiliğinden hadi gidelim demez. 9 gün bayram tatili geçti. bayramın 3 günü İstanbul'daydılar diğer günleri 3.akşamı çıkıp Riva'ya gitmişler..ben 2. günü onlarlaydım el öpmeye gittim. Eskiden beri bu sitede olanlar bilir Ramazanda iftara davet ettik terslik çıktı gelemediler o kadar hazırlık yaptık.Nişanlım çıktı geldi sadece ayıp olmasın die.Sonra biz onlara gittik babamı zorla ikna ettik. Bayram geçti ne geldiler ne de arayıp sordular.Abisi hastaneye yattığında babam 2 akşam ziyaretine gitti yalnız kalmasın evleri ters die. Sadece nişanın üzerinden 3 ay geçti. Ne bir arayıp soruyorlar ne de bir günden bir güne kapımızı açıyorlar. evdekiler söylenmeye başladı artık. Annemde nişanlıma söledi pat die. Ayıp değil mi biz akraba olduk artık fln dedi işte. Neyse geçen C.tesi geliceklerdi. Nişanlım c.tesi çalışıyor die gelmediler. Bu hafta da belli olmaz ben çalışmassam geliriz dedi. Bende ya m..... gelsinler artık ya hem ailem hem etraf yanlış anlamaya başladı dedim. o da davet etmiyosunuz ki dedi. bende benim mi aramam gerekiyor dedim ama hepsi boş aradım annesini zorla söledim :30: bilmiyorum ki bakarız bir m... sormam lazım dedi annesi..nişanlım annemle konuştunuz mu dedi bende evet bakarız dedi bana dedim. o da gece konuştuğumuzda tamam ya c.tesi gelicez dedi. sende mi gelcen dedim evet dedi. onlar beni sonra işe bırakırlar zaten oturcamız 2 saat bi şey dedi. :85: sanki emanet gibi...

Esmaam üzüLmee yaa biraz düşüncesiz hareket ediyoLar sanırım...
Benim nişanLım sürekLi arar bizimkiLeri ama her hafta ben onLara gideyim istiyo..SizinkiLeri seviyorum ama çekinerek oturuorum haLa rahat deiLim bi pazarım var onu da snnLe geçirmek istiorum dıo bi yandan hakLı ama bi yandan da bızımkıLer bekLıo yanii geLsin die..En son bayramda geLdi..Babası yok ztn annesi de bayramdan hemen snrakı gün geLdi annemLerLe oturmusLar ben işteydim...Annemler sorar nie aramıoLar kayınvaLidem ayrı sorar sızınkıLer nıe aramıo fLn..ben ıkı tarafı da ite kaka arattırırım...Bu sorunLar geneLde oLuo yaniii ortada bi neden oLmasa da aramaLar gitmeLer geLmeLer bekLediğimiz gibi sık oLmuo..Düğünden snra rahatLiicazz inşş...

Back