- 19 Aralık 2009
- 736
- 0
- 316
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #4.161
bu gece allah'ın kendisine yönelip af dileyen müminleri bağışlayarak kurtuluş beratı verdiği bir gecedir.
bu gecemiz hayırlara vesile olsun,allah'ım bu gecede hepimizin gönlüne göre versin
Kadirr gecenizzz mübarekk olsunn, Allahım tüm dualarınızı kabul etsinnnn
ne güzel kız.yaaa tatile gidecekler hep perşembeden gitti cuma kalabalık olur diye belkim ondandır
Allah mutlu mesut etsin inş tatlım..allah tamamına erdirsn ..alyanslarınız da güzelmiş
kızlarrrrrrrrrrrrişte nişanlımla ben ve yüzüklerimiz
(lütfen alıntı yapmayalım silicem )
.
2012 gelin adayiyim, ama kesin bisi yok
daha nisan bile yok
.
günaydınn kızlaaarrr
dün saten nevresim aldmmm beyaz fransız dantelliiii
Günaydın arkadaşlaarrr,
aminn, herkeslerin kadir gecesi mübarek olsunn, tüm gönlünüzden geçenler sizinle olsun..
İnşallah öyle yapmışlardır :) bizde bu akşam yola çıkcaz rahat gideriz inşllah.. Kadir gecemde yolda geçicek ama zaten bişey yapamıcaktım, yolda uyuyamam zaten bol bol dua ederim sabaha kadar artık..
10 gün yokum kızlarbugünde işleri ortalığı hep toparlamam lazım yoğunum, akşam çıkmadan yazarım size yine inşallah..
Öpüldünüzz..
Kadir geceniz mübarek olsun kızlar.. Hepimiz için hayırlara vesile olsun inşallah...
Canlar öncelikle bu güzel gecenizin hayırlı bir şekilde dua ile geçmesini diliyorum. Rabbim gönlünüzdeki güzellikleri yaşatsın size bu gece bol bol dua edelim.
Son zamanlarda topiğe yoğunlaşamadım çünkü bayramdan dolayı aşırı bir yoğunluğum vardı. Ben Tekstil firmasında çalışıyorum. Biz cicileri mağazalara dağıtıyoruz sizlerde gidip alıyorsunuz bayramda bunun için full çalıştım mesai bile kaldım akşamları yani.
İnş. bize bu gün maaşlarımızı verirlerde bayramı 5 krşsuz geçirmem. Ve belki yarın çalışmaya bilirmişiz haber bekliyorum :)
Haftasonu bayram temizliği yapacağım. Ve nişanlımın arkadaşına davetliyiz birlikte ev oturmasına gideceğiz inş. bir terslik çıkmazsa :)
Şimdilik mutlu ve huzurluyum her şey yolunda bir de nişanlım düzenli para biriktirebilse her şey daha güzel olacak...
.
2012 gelin adayiyim, ama kesin bisi yok
daha nisan bile yok
.
Oyyyyy mervemmm hariikaa olmuşşsunnnnmaşallahh allah sizi nazarlardann saklasınn cnmm, türban bağlamaa süperr olmuşş valla yapanın ellerine sağlıkkk
Elbisenin rengidee harikaa, benim nişan elbisemde bu renkk
sağol canımmmmmmmmmçoooooookkkkkkkkk tesekkür ederim selinimmmmm
evet türbanımı nettenbulduğum bi modeli yaptırdım saolsun kadın çok nazımı çekti
ben hep mavi istiyodum istemeden aldım ama herkes çok begendi sonradan bende begendim
Benceee çok güzel birr renkk, sanada çok yakışmışş, mavii böylee hoş durmazdı inann.
Yüzüklerinizdee güzelmiş bu aradaa çok beğendimm bende buna benzer bişiler istiyorum ama muhakkak sarıı olmalıı
bende hep mutlaka sarılı olmalı alyans oldugu belli olmalı dedim.gümüşümüz zaten vardı beyaz altını pek sevmiyorum bunlarda beyazlı sarılı çizgili
inşallah ennnn güzellerine layıksın canım sen hayırlısı olsun hakkımızda
herşey kısmet ,hayırlısı olur inşaşlah
Olsun cnm, hayırlısı zaten biz hepimiz gelin adayıyızz senide aramızdaa görmek şsterizz tatlımm
Oyy aminn cnm sağollBendee aynıı sarı olmalı muhakkak belki benimkinde de beyaz çizgi olabilir belkii taşş ama taş istemiyorum gibi bişeyy bakalımm nasıl bişi alcaz
teşekkür ederim selincm..
yastık kılıflarında ve nevresiminde bi sıra fransız danteli war işte öyle bişey bi bakym resim bulym..
öyle canim, nasipten öte köy yokkmus
olsun zaten, bende ugramak isterim hep insAllah :13:
ay alyansı taslı alma sakın seliiinnnnn.
çizilse yıpransa o kadar göze batmaz ama taşı düşünce çirkin duruyo sürekli onunla mı ugrascan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?