2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Baya bohca bohça eşya gidicek yani damat evine :) epey uğraşmışsın canım emeğine sağlık.
Düğünde yine bu kadar yapıcakmısın??

ben düğünde bile bu kadar yapmicam maşallah kız sana
ben sadece damat bohçası yapcam.
anneye babaya 1 bohça
kardeşe 1 bohça
anneanne dedeye 1 bohça
babanne dedeye 1 bohça o kadar.
toplam 5 tane yani :))

İmkanların el verdiğince yapmaya çalıştık bişiler en çok annem yoruldu canım bnimm o olmasa ne yapardım ben yaa
Bohçalarımı güzel güzell süslemekk istiyorummmm, o zaman bohçalarım hazır derim, şuan ufak tefek eksiklikler var inş. halledicemmmm

Düğünde felan daha başka bişi yapmıycammmm, sadecee damadaa belki çamaşır, çorap, pijama tk vs. alabilirim.

Selincim hemde sana süslemeler örnek olur

Malzeme olduktan sonra süsleme çok eğlenceli bende hala damat bohçası götüremedim

Son düzenleme:
Esmamm harikasın harikasındaa hanii göremiyorum, eklenmiyomuu yaa profiline felandamı olmuyoooo çok makbulee geçerdii bi görseydim inannn

Bu hızlı resimden ekleyincedemişi olmuyo acabaaa ??

Damat bohçasını götürmedinmii abowwwwww, ne zaman götürcen kıss kaç ay oldu senin nişan olalııı

Kızlar bende daha nişan bohçası götürmedim düğüne yakın götürcez inşallah sözün arkasından hemen nişan yaptığımız için nişan bohçasını yetiştiremeyiz diye düğüne yakın götürmeye karar verdik ben de bohça telaşını atamadım yani

Bol bol vaktin var o zaman cnm rahat rahat alırsınn, belli zaman sıkıştırınca insan ne yapacağını şaşırıyorrr

Bol bol vaktin var o zaman cnm rahat rahat alırsınn, belli zaman sıkıştırınca insan ne yapacağını şaşırıyorrr

Evet tatlım baya vakit var ama bu seferde o süre bitene kadar telaş içinde olucaz annem sürekli bohça düşünüyo garibim bide çarşıya çıkma meselesi cok korkutuyo beni sözde biraz sorun olmuştu da

Ekleyemiyorum ki Selinciğim..
Kimden yardım istesek galiba resimler çok büyük olduğu için almıyor
Nişanlım taraf bir türlü müsait olamadığı için gidemiyoruz
Bende canım ne zaman isterse o zaman götürmeye karar verdim
Senin şu hamam setinden bende alsam ya :)

İştee bahsettiğim hamam setii bu praktikerde görmüştüm. Fuşya rengini beğendim ben içinde peştamali, şampuanı, sabunu lifi felan vardı çok şekerrr.

Resim ekleme konusuna gelince Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting bu siteden resimlerini seç reim adresi kısmını kopyala sonra forma gel image ekleyi tıklaa en sağda 2. sırada kre bi şekil varyaa sonra form URL kısmına adresi yapıştırrr resimlerrgözükürr balım hadii bi yap bakalımm:82:

Günaydın canımm, ben iyiyim sen nasılsınnn bakem??
Havada kara bulutlarrrr ağustos ayındaaa ürkütücüüü
Hafif midemmde bi kımıldama varrr bide acayip halsizimmmmm

Evet sabaha doğru sağlam çağdıı, şuan burda çiseleme yok şarıl şarıl yağıyooo vee soğukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…