2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ben de istiyoorruummm böylleee çok seviyorum boyle takımları canım yaaa

Bende çok seviyorum aslında çeyizime alıcaktım sonra vazgeçtim dedim bohçada gitsin daha hoş olur.
Bi tane gördüm ama o bayanlar içindi fuşya rengii peştemali, şampuanı sabunu herşeyii vardıı çok şekerrrr

Nerde bulabiliriz böyle takımları canım?ben nişanlıyım ama bohça getirmediler henüz bize düğüne yakın olcak galiba benimde almam lazım ama çarşı bohça işlerini hiç sevmedim ben

Nerde bulabiliriz böyle takımları canım?ben nişanlıyım ama bohça getirmediler henüz bize düğüne yakın olcak galiba benimde almam lazım ama çarşı bohça işlerini hiç sevmedim ben

Canım ben severim böyle şeyleri ama yinede stres oldumm belki çok önemsediğimden olsa gerek.
Hamam setinide koçtaş, praktiker gibi yerlerde bulabilirsin cnm

Ben çeyiz almaktan sıkıldım ya,alcak çok şey var ama bende bi tembellik var, Ramazandan sanırım bi siteleri dolaşım bakım canım çekcekmi

Ben çeyiz almaktan sıkıldım ya,alcak çok şey var ama bende bi tembellik var, Ramazandan sanırım bi siteleri dolaşım bakım canım çekcekmi

Bende sende aynıyım aslında esraa çeyiz yapmak ağır geliyo şuann yoruldum koşturmacadaa bir an önce evlenmekkk istiyorummm
Evimin dekoruylaa eşyalarıylaa haşırr neşirr olmak istiyorumm tabak çanakk nereye kadarrr:82:

valla ya hepsini hepsini almak isterdim şuan hiç bişeyde gözüm yok gibi evimi istiyorum kocacımı istiyorum

canım sıkılıyo....moralım bozuk...puuufffff

hayırdır canım neyin varrr???:44:

al benden de o kadar yaa ben artık evlenmek ıstıyoruummm... onu begen bunu begen sıkıldım yahuuu hemen gecsın gunler de evıme kavusayıımm kocama kavusayımmm

valla ya hepsini hepsini almak isterdim şuan hiç bişeyde gözüm yok gibi evimi istiyorum kocacımı istiyorum

ayyynneeeennn canıımmmmm

dugun ıcın delı gıbı gusel bı yer arıyoruz hıc bı yer ıcıme sınmıyo. işte burası dıyemıyorum hıc bı yere butun dugun hevesım kactı. artık bakmak bıle gelmıo içimden

öyle düşünme tatlım yaaa bir çaresi bulunur elbet begenırsınız bence enınde sonunda bır yerıı
bızım burda 3 tane dugun salonu var secme sansım da yok kı zaten benım 1 tanesını tuttuk ıste napalım onemlı olan dugunumuz mutlu huzurlu gecsın

dugun ıcın delı gıbı gusel bı yer arıyoruz hıc bı yer ıcıme sınmıyo. işte burası dıyemıyorum hıc bı yere butun dugun hevesım kactı. artık bakmak bıle gelmıo içimden

Canım düğünün ne zamandı senin, salonda olcak galibaaa
Bizde baktık bir sürü yer açık mekan istiyoruz bizzz benimde hiç biri içime sinmedi, bide kır düğünündeki tehlikee yağmurrr olayıı mevsimlerde şaştı malümm düşünmekteyizzzz

dogru soyluyosun bende bazen öyle dıyorum yerın onemı yok dugun huzurlu olsun dıyorum ama bazende bı kere olucak dıye cok ozenerek herseyı ayarlamak ıstıyorum. o yuzden cok canım sıkılıyo

canım bende salon dusunmuyorum . acık ta yapmak yıllardan berı hayalım olan sey fakat bu sene 1 temmuzda arkdasın dugunune gıttık tam cıktıklar dans ederken bardaktan bosalırcasına yagmur basladı herkes dagıldı kalanları cok uyduruk mahalle arasında bı salona yonlendırdıler. herkes ıslandı gelının sacı bozuldu. dahada onemlısı moralı bozuldu agladı falan.bıde 7000 tl para vermısler yonlendırdıklerı salon 1000 tl anca eder yanı. öle olunca baya korktum. sımdı teras bakıyorum yanlar acık ustu bırazda olsun kapalı ama hıc bısı ıcıme sınmıyo. bakalım ne olcak

İşte bende sırf bu yüzdne düşünmekteyim hep ayık hava istedim ama ya yağarda o gün berbat olursa temmuz ağustos olsa gene yaz yağmuru 5-10 dakka atıştırı geçer ama haziran yanii tam yaz ayı değill:44:

Aslında şuan hiç bii şartım yokkk önceden hep şöyleolsun böyle olsun aman şuda olsun bi kere oluyo bu olsun beklerim ne olcak der durudummm.
Ama şimdii şuana kadar yaşadığım stress yettmişte artmış sanırımm hiç bişeyde gözüm yokk bir an önce olsun bitsinn hattaa nikahtan da olabilirr hiç fark etmes diyorumm.
Ama düğün resimlerimi kesinlikle dış çekim istiyorum inş. onda bi aksilik yaşamamm

Nerelerde istiyosun ne kadar bütçen var bilmiyorum ama sabah patronum bahsediyodu kendisi köşkte yapmış emirgan korusunda, 35 - 40 tl kişi başı menü 200 kişi filan 8 bin e gelir diyordu.. Bizim o kadar bütçemiz yok, düşündüğümüz bi salon var 3,5 4 bin e filan ayarlarız sanırım.. Güzel bişey olsun herkes istiyor ama o kadarda sorun değil, sen zaten bişey anlamıcan milleti eğlendirmek içinde fazla canını sıkma..

söyledgn fiyat bi çok yere göre gayet iyimiş ama nerde yapmş ki acaba tam bılıor msn isim olarak..

Çiğdemcim bide sana başka bişi sorcam yaa belkide sormuşumdur hatırlamıyorumm :44:
Bohçalarına aldığın kadifee bohçaları nerden almıştın cnm ben arıyorum hala bulamadımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…