- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #3.641
ben de istiyoorruummm böylleeeçok seviyorum boyle takımları canım yaaa
Bende çok seviyorum aslında çeyizime alıcaktım sonra vazgeçtim dedim bohçada gitsin daha hoş olur.
Bi tane gördüm ama o bayanlar içindi fuşya rengii peştemali, şampuanı sabunu herşeyii vardıı çok şekerrrr
Nerde bulabiliriz böyle takımları canım?ben nişanlıyım ama bohça getirmediler henüz bize düğüne yakın olcak galiba benimde almam lazım ama çarşı bohça işlerini hiç sevmedim ben
canım sıkılıyo....moralım bozuk...puuufffff
Ben çeyiz almaktan sıkıldım ya,alcak çok şey var ama bende bi tembellik var, Ramazandan sanırımbi siteleri dolaşım bakım canım çekcekmi
Bende sende aynıyım aslında esraa çeyiz yapmak ağır geliyo şuann yoruldum koşturmacadaa bir an önce evlenmekkk istiyorummm
Evimin dekoruylaa eşyalarıylaa haşırr neşirr olmak istiyorumm tabak çanakk nereye kadarrr:82:
canım sıkılıyo....moralım bozuk...puuufffff
Ben çeyiz almaktan sıkıldım ya,alcak çok şey var ama bende bi tembellik var, Ramazandan sanırımbi siteleri dolaşım bakım canım çekcekmi
valla ya hepsini hepsini almak isterdim şuan hiç bişeyde gözüm yok gibievimi istiyorum kocacımı istiyorum
nolduuuu:44:
dugun ıcın delı gıbı gusel bı yer arıyoruz hıc bı yer ıcıme sınmıyo. işte burası dıyemıyorum hıc bı yere butun dugun hevesım kactı. artık bakmak bıle gelmıo içimden
dugun ıcın delı gıbı gusel bı yer arıyoruz hıc bı yer ıcıme sınmıyo. işte burası dıyemıyorum hıc bı yere butun dugun hevesım kactı. artık bakmak bıle gelmıo içimden
öyle düşünme tatlım yaaa bir çaresi bulunur elbet begenırsınız bence enınde sonunda bır yerıı
bızım burda 3 tane dugun salonu var secme sansım da yok kı zaten benım 1 tanesını tuttuk ıste napalım onemlı olan dugunumuz mutlu huzurlu gecsın
Canım düğünün ne zamandı senin, salonda olcak galibaaa
Bizde baktık bir sürü yer açık mekan istiyoruz bizzz benimde hiç biri içime sinmedi, bide kır düğünündeki tehlikee yağmurrr olayıı mevsimlerde şaştı malümm düşünmekteyizzzz
dogru soyluyosun bende bazen öyle dıyorum yerın onemı yok dugun huzurlu olsun dıyorum ama bazende bı kere olucak dıye cok ozenerek herseyı ayarlamak ıstıyorum. o yuzden cok canım sıkılıyo
canım bende salon dusunmuyorum . acık ta yapmak yıllardan berı hayalım olan sey fakat bu sene 1 temmuzda arkdasın dugunune gıttık tam cıktıklar dans ederken bardaktan bosalırcasına yagmur basladı herkes dagıldı kalanları cok uyduruk mahalle arasında bı salona yonlendırdıler. herkes ıslandı gelının sacı bozuldu. dahada onemlısı moralı bozuldu agladı falan.bıde 7000 tl para vermısler yonlendırdıklerı salon 1000 tl anca eder yanı. öle olunca baya korktum. sımdı teras bakıyorum yanlar acık ustu bırazda olsun kapalı ama hıc bısı ıcıme sınmıyo. bakalım ne olcak
Nerelerde istiyosun ne kadar bütçen var bilmiyorum ama sabah patronum bahsediyodu kendisi köşkte yapmış emirgan korusunda, 35 - 40 tl kişi başı menü 200 kişi filan 8 bin e gelir diyordu.. Bizim o kadar bütçemiz yok, düşündüğümüz bi salon var 3,5 4 bin e filan ayarlarız sanırım.. Güzel bişey olsun herkes istiyor ama o kadarda sorun değil, sen zaten bişey anlamıcan milleti eğlendirmek içinde fazla canını sıkma..
söyledgn fiyat bi çok yere göre gayet iyimiş ama nerde yapmş ki acaba tam bılıor msn isim olarak..
Malta köşkü sanırım Gizemcm, düğünü olalı 5 sene kadar oluyo ama enflasyon yok malum aynıdır fiyat heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?