2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
İştee bahsettiğim hamam setii bu praktikerde görmüştüm. Fuşya rengini beğendim ben içinde peştamali, şampuanı, sabunu lifi felan vardı çok şekerrr.

Resim ekleme konusuna gelince Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting bu siteden resimlerini seç reim adresi kısmını kopyala sonra forma gel image ekleyi tıklaa en sağda 2. sırada kre bi şekil varyaa sonra form URL kısmına adresi yapıştırrr resimlerrgözükürr balım hadii bi yap bakalımm:82:

Fiyat da çok uygun 19.90 TL bohçaya renk katacaktır.
ama ben bizim orda praktiker nerde bilmiyorum.

Ben size söylemedim dimi?

Biz c.tesi günü Nişanlım tarafı iftara davet ettik.
Her şeyi hazırladık falan filan
Akşam 8 oldu nişanlım aradı amcam geldi gelemiyoruz diye :S

Son düzenleme:
Ben size söylemedim dimi?

Biz c.tesi günü Nişanlım tarafı iftara davet ettik.
Her şeyi hazırladık falan filan
Akşam 8 oldu nişanlım aradı amcam geldi gelemiyoruz diye :S

yaa kötü olmuş cnmm ailen de kızmıştr haliyle ...:50:
Kızlar çeyizime kaç tane nevresim kaç tane pike almalıyım sizce?

bi topıcte okumuştm yeni evlenenler tavsiyelerini yazıodu 5-6 tane nevresim lazım dıyorlardı değişk değişk ıyı oluor demişlerdi..pike için bnce nevresimlerine uygun düz renk tek pike alablrsn cnm..

bende iyiyim canım napim.
küçük ev aletlerinin fiyatların araştırıyorum.önümüzdeki haftasonu büyük eksiğimi alcamda toplu olarak ortalama bişiler çıkarmaya calışıyorum.
sende durumlar ne alemde

bende iyiyim canım napim.
küçük ev aletlerinin fiyatların araştırıyorum.önümüzdeki haftasonu büyük eksiğimi alcamda toplu olarak ortalama bişiler çıkarmaya calışıyorum.
sende durumlar ne alemde

rastegele dıyelm o zamn cnm inşşlh istediklern indirmde olur :) napm bnde işteyavaş yavaş alıorum 6-7 aydır küçük küçük alala bişeylerm oldu ama daha eksik çook.. geçen haftaçarşıdan gelinlik yatak örtüsü baktm 600 tl ye bıraktılar en son ya çok pahalıı :(

ben almicam o örtülerden ya.
onlar nası yıkancak sürekli zaten kullanılmicak.
onun yerine taçta falan olan düz örtülerden alcam.
hem daha ucuz hem daha kullanışlı.
pike takımıda olcak.yeter amaannn

ben almicam o örtülerden ya.
onlar nası yıkancak sürekli zaten kullanılmicak.
onun yerine taçta falan olan düz örtülerden alcam.
hem daha ucuz hem daha kullanışlı.
pike takımıda olcak.yeter amaannn

haklısın yıkaması problem.hem çok gereksız pahalıı..600 tl ye bi çok eksık tamamlanır.bnm tost makınem fritözüm kahve makinem yookk..sadece blendr seti alm henz :D bide beko da ındrm wardı narenciye sıkcagı almştm.. o kadar..korkmazin mor bi tost makınesi war onu almak ıstıorum..senın aklında war mı bı model

Back