- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #3.661
Çiğdemcim bide sana başka bişi sorcam yaa belkide sormuşumdur hatırlamıyorumm :44:
Bohçalarına aldığın kadifee bohçaları nerden almıştın cnm ben arıyorum hala bulamadımmm
Nerelerde istiyosun ne kadar bütçen var bilmiyorum ama sabah patronum bahsediyodu kendisi köşkte yapmış emirgan korusunda, 35 - 40 tl kişi başı menü 200 kişi filan 8 bin e gelir diyordu.. Bizim o kadar bütçemiz yok, düşündüğümüz bi salon var 3,5 4 bin e filan ayarlarız sanırım.. Güzel bişey olsun herkes istiyor ama o kadarda sorun değil, sen zaten bişey anlamıcan milleti eğlendirmek içinde fazla canını sıkma..
Ya bu tür şeyleri acaba biz nişanlı kız takımı kadar sevgili nişanlılarımız da dert ediyo mudur? hiç sanmıyorum, ya bu erkekler ne kadar rahatlar ya biz kendimizi yiyip bitiriyoruz kızlar
Benim nişanım ocağın sogugunda salonda yapıldı, çok streslitdim yine o zamanlar ama istekliydim de salonu ben istemiştim hatta nişanda bize ait olduğu için yaptık ama salona girdiğim andan itibaren hiçbişey hatırlamıyorum geçti ve gitti
Artık salon istemiyorum hatta nikah olsa bile yeter bana diyorum ama nişanlımın ailesi tek oğlumuzun düğünü salonda olsun diyolar galiba o stresi bi kez daha yaşıycam ama sonunda herşey bitmiş olacak en güzelide bu
Size tavsiyem çok fazla düşünmeyin bu tür şeyleri kendimizi yıpratıyoruz halbukı eninde sonunda olacak hepsi...
aslında dogru soyluosun ama ınsan bı kere evlenıyo hersey gonlunce olsun ıstıo :))
hanı su kadıfe işlemeleri gümüş olanı mı dıyosun eger oysa bızım burda bı ceyızcı var o sıparısle yapıo cnm.
günaydın kızlaarr..
günaydn kızlaaaarrr
başlığı görünce yazmak istedim öncelikli bu yorucu ama heyecanlı yolda herkese mutluluklar dilerim
evlili çok güsel bişi bende yeni evliyim yorulduk epey ama bitti sükür.stres yapmayın geç kaldık demeyin inanın herşey zamanında oluyo tüm çektiğiniz sıkıntıları sadece 3 saat için çekmiş olucaksınız düğün bittiğinde huzur dolu sıcak bi yuva sizi bekliyo:):) herkese sabır ve hiç tükenmeyen bi sevgi diliyorum....
kızlar gunaydın........
aksam kayınvalıdem ıftara cagırdı bakalım gıdıcez bayada kalabalaık olucaz kargasada nasıl yemek yenır bılmıyorumayrıca kızlar sozlumle her ay bı kucuk altın yapıp kenara atıyoduk bugun ıtıbarıyle 6. altınımızı almıs bulunuyoruz sevındırık oldum
günaydın canıımmmm...
oh maşallah canım ne guzell altına yatırım yapmak mantıklı bu donemde
iftarınız de guzel gecer ınsallah kalabalıkta bıraz zor oluyor ama olsun zevkli oluyor yine de bence
başlığı görünce yazmak istedim öncelikli bu yorucu ama heyecanlı yolda herkese mutluluklar dilerim
evlili çok güsel bişi bende yeni evliyim yorulduk epey ama bitti sükür.stres yapmayın geç kaldık demeyin inanın herşey zamanında oluyo tüm çektiğiniz sıkıntıları sadece 3 saat için çekmiş olucaksınız düğün bittiğinde huzur dolu sıcak bi yuva sizi bekliyo:):) herkese sabır ve hiç tükenmeyen bi sevgi diliyorum....
günaydın kızlar nasılsınız.
selincim dün taça sordum kampanyayı net bilmiyolar ama tahmini 1 ay sürer dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?