2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Çiğdemcim bide sana başka bişi sorcam yaa belkide sormuşumdur hatırlamıyorumm :44:
Bohçalarına aldığın kadifee bohçaları nerden almıştın cnm ben arıyorum hala bulamadımmm

hanı su kadıfe işlemeleri gümüş olanı mı dıyosun eger oysa bızım burda bı ceyızcı var o sıparısle yapıo cnm.

başlığı görünce yazmak istedim öncelikli bu yorucu ama heyecanlı yolda herkese mutluluklar dilerim
evlili çok güsel bişi bende yeni evliyim yorulduk epey ama bitti sükür.stres yapmayın geç kaldık demeyin inanın herşey zamanında oluyo tüm çektiğiniz sıkıntıları sadece 3 saat için çekmiş olucaksınız düğün bittiğinde huzur dolu sıcak bi yuva sizi bekliyo:):) herkese sabır ve hiç tükenmeyen bi sevgi diliyorum....

8 bın tl normal ama canım bze 200 kısı malesef yetmez cunku en az 900 1000 kısı gerekıyooda bıze baya baya masraflı olur :)))

Ya bu tür şeyleri acaba biz nişanlı kız takımı kadar sevgili nişanlılarımız da dert ediyo mudur? hiç sanmıyorum, ya bu erkekler ne kadar rahatlar ya biz kendimizi yiyip bitiriyoruz kızlar
Benim nişanım ocağın sogugunda salonda yapıldı, çok streslitdim yine o zamanlar ama istekliydim de salonu ben istemiştim hatta nişanda bize ait olduğu için yaptık ama salona girdiğim andan itibaren hiçbişey hatırlamıyorum geçti ve gitti
Artık salon istemiyorum hatta nikah olsa bile yeter bana diyorum ama nişanlımın ailesi tek oğlumuzun düğünü salonda olsun diyolar galiba o stresi bi kez daha yaşıycam ama sonunda herşey bitmiş olacak en güzelide bu
Size tavsiyem çok fazla düşünmeyin bu tür şeyleri kendimizi yıpratıyoruz halbukı eninde sonunda olacak hepsi...

aslında dogru soyluosun ama ınsan bı kere evlenıyo hersey gonlunce olsun ıstıo :))

aslında dogru soyluosun ama ınsan bı kere evlenıyo hersey gonlunce olsun ıstıo :))

Tabiki öyle bende sterim çok güzel bi düğünüm olsun açık havada çimenlerin ortasında düğün yapmak isterim mesela ama işte karşı tarafıda düşünmemiz gerekiyo tatlım benimkiler borç harç yapmaya kalkarlar ama gücümüz neye yeterse oyle yapmalıyız imkanı olanlar yapmalı tabi, ama bizim kısıtlı biraz
önemli olan sonunda mutlu olabilmek bence ben istesem zorla borcla hayalimdeki düğünü yaptırırım olur da, ama ya sonra hem acısını ben cekerim hem de o kadar huzurlu olamam inşallah herkesin gönlüne göre olur düğünü

hanı su kadıfe işlemeleri gümüş olanı mı dıyosun eger oysa bızım burda bı ceyızcı var o sıparısle yapıo cnm.

Evet cnm o bohçaa, bende kadife bohçaa arıyorum ama sorduklarımın hiç birinde yokk, bulamıycam gibi gözüküyorrr

kızlar gunaydın........
aksam kayınvalıdem ıftara cagırdı bakalım gıdıcez bayada kalabalaık olucaz kargasada nasıl yemek yenır bılmıyorum ayrıca kızlar sozlumle her ay bı kucuk altın yapıp kenara atıyoduk bugun ıtıbarıyle 6. altınımızı almıs bulunuyoruz sevındırık oldum

günaydın kızlaarr..

günayyddıınnnnnn

günaydn kızlaaaarrr

burdan da günaydın canıımmmmm

ayyy canım ne guzel Allah mesut etsın bır omur ınsallahh.. biz de o gunlerı gorebılsek bı hayırlısıyla :93:

günaydın canıımmmm...
oh maşallah canım ne guzell altına yatırım yapmak mantıklı bu donemde
iftarınız de guzel gecer ınsallah kalabalıkta bıraz zor oluyor ama olsun zevkli oluyor yine de bence

günaydın canıımmmm...
oh maşallah canım ne guzell altına yatırım yapmak mantıklı bu donemde
iftarınız de guzel gecer ınsallah kalabalıkta bıraz zor oluyor ama olsun zevkli oluyor yine de bence

bakalım eglencelı olur ıns.. ben kalabalık aılede buyumedıgım ıcın bana bıraz yorucu gelıyo ama alısıcaz artık zamanla altına gelıncede böle gıderse sanırım artık yapamıcaz 6 ay once ılk altını yaptıgımızda 128 lıraydı sımdı 168 lıra.... allah dugunculere gayret kuvvet versın

teşekkür ederiz,inşallah şu stresli dönemi güzel atlatırız..sana da mutlulukla dilerim..

bizde altın yaparız her ay die düşünuodk kızlar ama altın uçtu gitti..inş bizim düğün zamanlarımıza kadar düşer ya..

Kızlarr bi topiktee paylaştım bohça listemi burda da paylaşım dedim lazım olanlara fikir olsunnn
Damat bohçasına ;
Takım elbise, gömlek, ayakkabı, kravat, kol düğmesi, kemer cüzdan tk, terlik, tıraş takımı, parfüm seti, hamam seti, bohça takımı, seccade, kuranı kerimlik, 3 tane havlu, 1 tane ayak havlusu, 1 tane küçük traş takımı içine havlu, valiz, damat kutusu, iç çamaşırı( alt üst tak), 3 lü boxer, 2 çorap, tesbih, takke, lif

Kayın valide bohçasına;
Dantel pike takımı, bohça takımı, seccade, havlu, lif, çember, namaz başörtüsü, içli dışlı tk, tesbih, çorap, patik, iç çamaşır

Kayın pederin bohçasına;
Bohça takımı, seccade, havlu, lif, takke, gömlek, tesbih, çorap, iç çamaşır

Kardeşlerin bohçasına;
Bohça takımı, seccade, havlu, lif, takke, gömlek, tesbih, çorap, iç çamaşır

Ninelerin bohçasına;
Bohça takımı, seccade, havlu, lif, içli dışlı tk, tesbih, çorap, iç çamaşır, namaz başörtüsü, patik, çember

Diğer; ( 9 tane bohçada böyle var)
Bohça takımı, seccade, havlu, lif, takke, gömlek, tesbih, bay bayan çorap, patik, çember

Aklıma gelen bunlar kızlarr eksik var fazla yokturr, toplam 16 civarı bohçam çıkıcak nasipse

Baya bohca bohça eşya gidicek yani damat evine :) epey uğraşmışsın canım emeğine sağlık.
Düğünde yine bu kadar yapıcakmısın??

ben düğünde bile bu kadar yapmicam maşallah kız sana
ben sadece damat bohçası yapcam.
anneye babaya 1 bohça
kardeşe 1 bohça
anneanne dedeye 1 bohça
babanne dedeye 1 bohça o kadar.
toplam 5 tane yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…