2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

aynen canım o paraya şu saydıgın eksiklernin hepsini alırsında para bile kalır yani.
benm akımda bi model yok.
sinbo hariç her modeli alabilirim.çok marka olmasına gerek yok çok sık kullanılcak bişi deil benm evimde.
ama arzum,tefalin tost makinasını alabilirim.

watt ları onemli galiba ..araştrmak lazm ..ben dün mudodan bi sos tenceresi aldm bak paylaşym çok güzel

hediyen çok hoş canım güzel günlerde kullan, benimde yakında doğumgünüm var bakalım nişanlım ne alacak:97::97::97:

daha gusellerını alır ıns cnm :))) benımde dogum gunum 5 gun sonra bakalım bnmkının suprızınıde merak edıyorum

kızlar dun kaynanamlara ıftara gıttıgımızde setımın ve bılezıklerımın fotosunu cektım paylassam yanlıs anlamazsınız dımı

Tnceren harikaa canım bayıldım, bende çok seviyorum bu tür şeylerii, bende biev de inekli çaydanlık görmüştüm ilk fırsatta almak istiyorum

saol cnm teşekkür ederm. o inekliye bende bayıldm ama sadece su ısıtmak için kullanılıormuş almadm o yuzden. bu benm aldgm sos tenceresı mınık bıde bunun buyugu vardı..

saol cnm teşekkür ederm. o inekliye bende bayıldm ama sadece su ısıtmak için kullanılıormuş almadm o yuzden. bu benm aldgm sos tenceresı mınık bıde bunun buyugu vardı..

Evet balım sadece su ısıtmak için ama ne biliym ocakta duru hoş bişşi, bu tencere ne kadar cnm güzelkullanışlıı

Evet balım sadece su ısıtmak için ama ne biliym ocakta duru hoş bişşi, bu tencere ne kadar cnm güzelkullanışlıı

bu minik olanı sos için olan 30 daha büyüğü 50 tl..uygun geldi fiyatı bana çünkü biev de büyüğü 100 tlydi..gerçi aynı boydamı bılmıor bn netten sipariş verdm bunu ama yınede çok fark war.. mu do online alışweriş sitesnden bakablrsn cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…