- Konu Sahibi bal_bocegi
-
hoşgeldin canımmmmm
evet 2012 gelsin bi an önce yaaaa
tahmini tarihini söyle böcüğüm seni listeye eklesin
sonra düzeltme gerekirse yapar o
Selam kizlar. Benim dügünüm de 2012 de olacak. Henüz tam tarih belli degil ama büyük olasilikla
1 Temmuz 2012
de dügünümüz olacak insaAllah. Listeye beni de eklerseniz sevinirim. :)
hoşgeldin canım uzun yol bizi bekliyor:)) nişanlımısın
benimde düğün seneye yaza .şuan mayıs için sözyapalım eylülde nişan yapalım diyorlarve hergün konu bu ama karar veremiyorum söz gereklimi yoksa direk eylülde nişan yapsak sürekısa olacak ya gelin modunda çok beklemek yorarmı diye korkuyorum :) biz aileleri kasım 2010da tanıştırdık aynı şehirde deiliz ancak telefonla görüşüyorlar bakalım mayıs için karşı taraf çok istiyor ben karar veremedim sen tecrübeliymisin nezamndır sözlüsün zor oluyormu
selam kızlar benim düğünüme az kaldı ama birazcık size takılayım dedim
eee hazırlıklar başladı mı bakalım:)
benimde düğün seneye yaza .şuan mayıs için sözyapalım eylülde nişan yapalım diyorlarve hergün konu bu ama karar veremiyorum söz gereklimi yoksa direk eylülde nişan yapsak sürekısa olacak ya gelin modunda çok beklemek yorarmı diye korkuyorum :) biz aileleri kasım 2010da tanıştırdık aynı şehirde deiliz ancak telefonla görüşüyorlar bakalım mayıs için karşı taraf çok istiyor ben karar veremedim sen tecrübeliymisin nezamndır sözlüsün zor oluyormu
selam hoşgeldin:) oo ben çok rahatımhatta mayısta sözegelelim diyorlar daha karar bile vermedim hergün düşünüyorumdiyorum n eara karar verip ne ara hazrılıkyapcam bilemiyorum biraz rahatım sanırım sen nişanlımısın?
ne kadar oldu nişan yapalı bide söz nişan arası kaç ay oldu .. bizim yaşadığımız şehirler farklı onlarda kaynaşma amaçlı gelelim diye düşünüor sanırım kasımda tanıştılar bize geldiler mayısta isteme olsun söz yapalım diyorlar eylülde nişan yapalım yazada düğün diyorlar
günaydın şeker
cumartesi gittin mi eminönüne :) alt üst ettin mi her yeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?