- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #3.001
selincim takı setini satarsan çok dusuyuyor hele bu bide beyaz altınsa hıc alma daha ıyı derım acayıp deger kaybı oluyor her zaman kullanacagın bısey al bence şık bisey olsun herzaman kullan.
bana yüzükler bi de 2 dal şu enlilerden bilezik takıldı.
kolye küpe de alcaklardı istemedim düğünde set takılcak 3 dal daha bilezik takılcak.
düğünde gelen gramı düşük hediyelik bileziklerle ve küçük altınlarla hasır yapcam kendime.
Doğru diyosun işte cnm bende altın takmayı pek sevmem beyaz altındüşünmüştüm ama kararsızım hala bu konudaa
Bende sarı altın sevmıyorum beyaz altın daha hos duruyor ama gel gor ki verdiğin onca paraya degmıyor o yuzden ince şık bisey alacagım bende
kızlar bisey soracam beyaz esya alan yada almayı dusunen hangı markayı tercıh edıyor bı fıkır verırmısınız.?
ben ariston yada bosch dusunuyorum ama en cok ariston diyorum siz ne dersiniz?:26::26:
canım 3 markada cidden güzel.
ariston,bosh,arçelik.
hangisinin fiyatı uygunsa onu al
arıston çok şikayet oluo kızlar hiç tavsıye etmıorm..arçelikte eski kalıte de deıl..beko,sıemens iyi bnce...
offff ne yapacam ben bu beyaz esyada yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84:
cnm sıemens iyi her keseye uygun warhemde.ankastre si 1200 tlydi kampanya wardı takıp etmk lazm ..ben tum beyazeşlarımı ordan alcm ksmetse..
valaha deli olcam şu esyalar yuzunden yaaa ne bıtmez çıleymıs bu yaaa37:
aman her çile böyle olsn yahu nolcak :))
ya ama surekli boyle olacak ya ne bılım sureklı herseyı arastırmak tarastırmak gerekecek aman yaaabı beyaz esya bıle bu kadar yoruyor evlılık kımbılır nasıl yorar ayyy bugun asabıyetım ustumde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?