2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
selincim takı setini satarsan çok dusuyuyor hele bu bide beyaz altınsa hıc alma daha ıyı derım acayıp deger kaybı oluyor her zaman kullanacagın bısey al bence şık bisey olsun herzaman kullan.

bana yüzükler bi de 2 dal şu enlilerden bilezik takıldı.
kolye küpe de alcaklardı istemedim düğünde set takılcak 3 dal daha bilezik takılcak.
düğünde gelen gramı düşük hediyelik bileziklerle ve küçük altınlarla hasır yapcam kendime.

selincim takı setini satarsan çok dusuyuyor hele bu bide beyaz altınsa hıc alma daha ıyı derım acayıp deger kaybı oluyor her zaman kullanacagın bısey al bence şık bisey olsun herzaman kullan.

Doğru diyosun işte cnm bende altın takmayı pek sevmem beyaz altındüşünmüştüm ama kararsızım hala bu konudaa

Ohh gülee gülekullan balım şıkırr şıkırr, hasır güzel oluyo yaa bende bayılıyorum, asil bir havası var

kızlar bisey soracam beyaz esya alan yada almayı dusunen hangı markayı tercıh edıyor bı fıkır verırmısınız.?
ben ariston yada bosch dusunuyorum ama en cok ariston diyorum siz ne dersiniz?
:26::26:

kızlar bisey soracam beyaz esya alan yada almayı dusunen hangı markayı tercıh edıyor bı fıkır verırmısınız.?
ben ariston yada bosch dusunuyorum ama en cok ariston diyorum siz ne dersiniz?
:26::26:

Bizde bu aralar almayı düşünüyoruz cnm, bosh ile arçelik arsında gidip gelenlerdenim. Bosh a baktım geçen gün fena değil inox olarak çamaşır makinası yok garip geldi. Bide arçeliğe bakıcam. Aristona tesadüf bir yerden bakmıştım kalitesi bana çok iyi gelmişti ama nasıldır hiç bilmiyorum. Kullanan birinee danışmak lazım

yengem yıllardır bosch kullanıyor tas gıbı ama bizde ariston kullanmıstık ne bılım oda ıyı geldi kararsız kaldım bana yakın bır yer var orada gordum ariston fıyatıda uygundu ve kartsız taksıtte ımkanı var o yuzden cazıp geldı ama bılemedım sımdı

arıston çok şikayet oluo kızlar hiç tavsıye etmıorm..arçelikte eski kalıte de deıl..beko,sıemens iyi bnce...

kısmet olursa bende ankastre almak istiyorum ama alamazsamda çok sorun değil gri alcam napim kısmet.
ankastreler pahalıdır çünkü

ya ama surekli boyle olacak ya ne bılım sureklı herseyı arastırmak tarastırmak gerekecek aman yaaa bı beyaz esya bıle bu kadar yoruyor evlılık kımbılır nasıl yorar ayyy bugun asabıyetım ustumde

ne güzel ya ben araştrmayı sewerim kendime bi çizme alsam bile araştrrm yani :) uzun araştrmalar snucunda pike aldm çok şükürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…