- Konu Sahibi bal_bocegi
- #3.041
gunaydın kızlarrr nasılsınız..yaz geldi beyinler sulandi anlasılan bizde kapıştık sozlumleee:((:84::84::84::84:
Günaydın... Hayırdırr konu ne ki? Arada bizde kapışıyoruz olur böyle şeyler
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın kızlarrr nasılsınız..yaz geldi beyinler sulandi anlasılan bizde kapıştık sozlumleee:((:84::84::84::84:
Günaydın... Hayırdırr konu ne ki? Arada bizde kapışıyoruz olur böyle şeyler
esmam evet illaki elim ayagım dolaşcak birbirine.ben haziran istemiyorum.
mayısda olsun kına da düğünde istiyorum serin serin iyi olur.
e mayısa hiçbişey bırakmamam lazım ancak kınaydı davetiyeydi hazırlıktı gelinlikti uğraşırım.
nisanda herşeyi halletmem lazım.
eşyaa çeyiz tül perde ev yerleştirme.
oofffff :84: çok zor bu işler çok zor yaaaa :84:
emyay allah kolaylık versın vallaha ıkı sehır arası gıdıp gelmek zor benımde boyle olacak ve hemen hemen yakın tarıhlerımız bızımde bızde mayısta dusunuyoruz ama kesın tarıh yok bakalım hayırlısıyle bır an once erkenden yapılsa ne guzel olur.ailem kabul etse bu yıl yapmak ıstıyo benım sozlum ama aılem erken dıyo anca mayısa falan ıkna oluyorlar..:84:
babam nisan mayısa olumlu bakıyo.
bu zamana kadar bende haziran istiyodum.
ama olmuyo yaa haziranda çok sıcak oluyo o gelinlik bana resmen eziyet olacak.mayıs en iyisi.
ya 21 nisanda düğün olur ki bu küçük ihtimal,
büyük ihtimalle 19 mayıs kına diğer hafta düğün olur ikna olurlar diye düşünüyorum
bence mayısta yap cunku yagmurlar gıdecekte havalar ısınacakta ooo bı dunya zaman lazım soguktada yapma mayıs sonuna dogru ıyı olur bende boyle ıstıyorum sahsen ama bakalım..belirsizlikler suruyor..
Merhaba arkadaşlar,
Merve sen nereye gelin gidiyosun? İşin baya zor cidden allah kolaylık versin.. Benim 1,5 - 2 saatlik yol o bile nasıl olcak git gel diye düşünüyorum bazen :26:
Bende 22 nisanda istiyorum ertesi günün tatil olması düğün dahil ömür boyu işimize yarar heraldeHava nasıl olur bilmiyorum ama kısmet artık, bu sene 17 nisanda kuzenin düğünü oldu gayet iyiydi hava şansı varmış, bizimde vardır şansımız inşallh..
kızlaaaarrrrr slm ben geldım 3 4 gundur yoktum sınavlarım vardı sonunda bıttıler yasasın