2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
canım esmadan haberim yok valla dur mesj atim ona ben.

benim nişanım güzeldi.evde oldu 60 kişi civarıydık.
mürdüm rengi abiye giydim.
sedef rengi bolero ve türbanım vardı.
sedef rengide ayakkabı giydim.
türbanımı herkes çok begendi.
nişan bitince herkes gidince geçler eglenceye gittik.
nişanlım nişan akşamı bizde kaldı :69:
herşey çok güzeldi valla.
nişanın ertesi günde gitti zaten :5:
bugün işe başladım.
1 ay sonra ıvır zıvırlar hariç herşeyimi gidip alcam 7-8 taksite böldürcem
aydan aya da taksitleri öderkende ıvır zıvırlarıda alırım.
öyle işte :6:

Çok sevindim cnm güzel geçmesinee, hayırlı uğurlu olsun tekrardan balım, allah tamamına erdirsin inş.
Benimde nişanlık dikiliyo mürdüm rengi bakalım nasıl bişi çıkıcak merakla beklemekteyimm:69:
Nişan için çok az eksiğim kaldı, ramadanda rahatım allahın izniyleee :89:

Evt ihmal edenlerin biride lila.. :47: kulakları çınlasınnn ohh..

Allah tamamına erdirsin Merve, resim varmı koysana bakalım. :61:
Bende ıvır zıvırlar için yakın bi zamanda ikea ya gitmeyi düşünüyorum, alıyımda kafamda durcağına evde dursun.. :9:

Evet lilada yok ortalardaa, diyorum ya nişanlanana bişi oluyo kayboluyor ne hikmetsee :1: çözemedim
Neyse iyi olsunlar herşey yolunda olsunda uğrarlar herhalde,
Bende çoğu şeyimi aldım cnm, ıvır zıvırlarımı bile aldım dayanamadım ikeaya gitmiştik ordanda bayağı bişi aldım evim döşendikten sonra dekor için tekrar gidicemm :23:

emyay arkadas hayırlı ugurlu olsun nisanin allah her daim mutlu mesut etsin bizede nasip etsin.

ya ben dun kayınbabamlara gıttım sagolsunlar evimizi gıdıp gorduk beraber kaynanamla o kadar sevindim ki anlatamam mutfagımızın dolablarını begenmıstım onlar gelmıs takılmıs allahım aklım cıktı ya bır cıglık attım kı o bıcım cok sevındım cok guzel olmus dolaplarım ayıptır soylemesı zevklı ınsanımdır kendıme gore dolap resimlerimi paylasmak ısterım ama onlarıda sozlumun maıl atması gerekıyor telım bozuk oldugu ıcın:( bideee sizlere bir sorum varrrr====>>>> KIZLAR BU ARADA BİSEY SORMAK ISTIYORUM ELTİSİ GORUMCESİ OLUPTA ÇATLAK
OLAN VARMI İÇLERİNDEN HI :) AKLIMA GELDI YA

Selam güzeller ben geldim.
Evlilik hazırlığı adına tık yok para biriktirme fatsındayız daha ama yakındır yani
Düğünü Haziran 30 gibi düşünüyoruz. Tekne de düğün aileler tarafından bloke edilmiş durumda ama düğünden sonra eğlenmeye tekneyle tura çıkabiliriz o akşam çünkü havai fişeklerimi istiyorum. O romantizmi istiyorum :69:
herkez tatil fatsında bir atlatalımda hazırlıklarla döneceğim. Kapkaçak ve diğer hazırlılklarla ilgilenmiyorum. Para biriktirip hepsini Eminönünden topluca alacağız çünkü büyük bir ihtimal ramazandan sonraya kalacak.

selincim senin çeyizin tamam heralde.
düğünü çok uzatmayın kısss :69:

esmam ben hepsini birden alcam önümüzdeki ay.6-7 ayda ödicem.
geriye çamaşır bulaşık makinası ve yatak odası kalcak sadece.
onunda kalan borcunu kınadan sonra öder bizimkiler.salonda olcak kınam

Offff kızlarr moralim o kadar bozukkii yaa resmen 3 yaş yaşlandım sankiiiiiii
Nişanlığım dikiliyobiliyosunuz, ama ana kumaşş istediğim gibi değill üstünü dikmeyede başlamışş, kumaşı ben beğendim ama dikilince hoşuma gitmediii, gerçi daha yakısını yapmış amaa olmıycakk gibii yaa napcam ben şimdiii :43:

Nişanlığım dikiliyobiliyosunuz, ama ana kumaşş istediğim gibi değill üstünü dikmeyede başlamışş, kumaşı ben beğendim ama dikilince hoşuma gitmediii, gerçi daha yakısını yapmış amaa olmıycakk gibii yaa napcam ben şimdiii :43:

hep böyle olur zateenn cnm ya en ıyısı hazır almak....begenmedysen kumaşı değştr cnm yada modeli...

böcüğüm bozma moralini yaa ister istemez oluyor böyle şeyler..
belki evham yapıyorsundur. belki tamamlanınca istediğin gibi olacaktır.
nasıl bir model seçmiştin benzeri varsa resmini paylaşsana

selincim senin çeyizin tamam heralde.
düğünü çok uzatmayın kısss :69:

esmam ben hepsini birden alcam önümüzdeki ay.6-7 ayda ödicem.
geriye çamaşır bulaşık makinası ve yatak odası kalcak sadece.
onunda kalan borcunu kınadan sonra öder bizimkiler.salonda olcak kınam

Bizimkiler beyaz eşyaları ve ufak ev aletleri mutfak eşyası falanı filanı aldıkları için yatak odası almayı kabul etmiyorlar.
Ben istiyorum biz alalım diye ama sakalım yok ki sözüm geçsin. Ben seçtim yatak odası 2 400 taksitli fiyatına dedi ama peşine bi şeyler olur

$605246041426076222020203634.jpg Ya bilmiyorum bi an çok telaş oldum ama sözlüm rahatlattı beni biraz daha sakinimm şuan :1:
Bitmesini bekliycem eğer gerçekten içime sinmezse işte o zaman işimizz varrrrrr:25:
Model bu cnm yalnız eteği benimkinin daha cafcaflı böyle sade değil

günaydın kızlarrrrrr :70: nasılsınız bakalım :82:

selincim sözlün rahatlatmış zaten ama sıkma canını belki dikilince güzel bişey çıkar ortaya esma haklı.

esmacım buzdolabını falanda sizinkiler aldıysa yatak odası almak istememekte haklılar tatlım ya

Günaydınn mervemm nbrrr???
Yok ben evham yaptım galibaa şimdi sakinimm:1:
Bende haftasonu bi yatak odası beğendim tam istediğim gibi 4 bin küsür dediii çok güzel bişeydii:78:

böcüğüm dünde sordumda görmedin sanırım.senin bi çok şeyin hazır.düğünü uzatmayın kız.

bide evlenince çalışcan mı sen ?

böcüğüm dünde sordumda görmedin sanırım.senin bi çok şeyin hazır.düğünü uzatmayın kız.

bide evlenince çalışcan mı sen ?

Kusura bakma mervem dün biraz nişanlığa takmıştım ondan dikkat edemedim:75:
Aslında ailelerde uzatmaktan yana değil ama şimdi nişan yapıcaz dedik 2-3 ay sonra düğün yapılırsa tuhaf olmazmı üstüste kimse gelmez. Çeyizim hazır sayılır çok az bişi kaldı ama yatak oda takımım falan yok onun için para biriktirmem lazım, kışında düğün istemiyoruz yazın olsun diye ee mecbur 1 sene bekliycez gibi :25:

günaydın kızlarrrrrr :70: nasılsınız bakalım :82:

selincim sözlün rahatlatmış zaten ama sıkma canını belki dikilince güzel bişey çıkar ortaya esma haklı.

esmacım buzdolabını falanda sizinkiler aldıysa yatak odası almak istememekte haklılar tatlım ya

Selincim model çok hoşmuş gerçekten bende çok beğendim.

Mervem malesef buzdolabını da almadılar bizimkiler
Ama ben sözlümü tuttum kolundan hadi gel alalım dedim.
taksit yaptırdık vestelden aldık. Vestelden aldığıma pişman oldum ama iş işten geçmişti çoktan.
Ödüyoruz 4. taksitini falan mı ne ödedim. Az kaldı yani.
Bu arada Favoriden bir set beğendim. 2.200 dedi ama muhteşem çok beğendim :36:

Evlenince çalışcam cnm ama şuanki işim evime uzak olucak çıkıcam sanırım yeni işte nasıl olcak bilemiyorumm :85:

Selincim model çok hoşmuş gerçekten bende çok beğendim.

Mervem malesef buzdolabını da almadılar bizimkiler
Ama ben sözlümü tuttum kolundan hadi gel alalım dedim.
taksit yaptırdık vestelden aldık. Vestelden aldığıma pişman oldum ama iş işten geçmişti çoktan.
Ödüyoruz 4. taksitini falan mı ne ödedim. Az kaldı yani.
Bu arada Favoriden bir set beğendim. 2.200 dedi ama muhteşem çok beğendim :36:

Sağol balım, bakalım inş. bitmiş halidee içime sinerr, taşları tıpatıp aynı olmıycak ben daha değişik bişi istedim.

Canım ne güzel büyüklere başlamışsınn vestel diye üzülme beyaz eşya şans işi hiç belli olmaz belki çok memnun kalırsınn.
Favoriden beğendiğin takımı baylaşsana balım nasıl bişi, sana nişanda set takmadılarmı düğündemi takcaklar,
Ya bidee setleri satıncaçok değer kaybediyomuşş siz ne yaptınız şu takı işinii :26:

anladım böcüümm sende haklısın.ama hazirana kadar uzatmayın derim ben.
inan benim çeyizimin yarısı bile tamam olmuş olsa ben kurban bayramında evlenirdim.
erkek tarafı öyle istedide bizimki mayıs sonu haziran başı olcak büyük ihtimalle.

esmam selin haklı beyaz eşya şans işi.
bizim buzdolabımız vestel gerçi daha alalı 5-6 sene oldu ama maşallah bi sorun yok markayı boşver siz huzurlu olun yeter

Back