2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
:38::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:vallaha bizde alyansları sözde taktık $SDC14920.JPG umarım net gorunur kızlar :D aşkım mail atmis tel bozuk dıyeeee :D

bu arada yuzugumun ıkı kısmı taslı. taslı olan yerlerden bırı sarı altın ortası kırmızı altın dıger taslı kısımda beyaz altın modelımızı ben cok begendım ve askımda sankı bu alyans senın parmagın ıcın ozel yapılmıs der cokta yakıstırır parmagıma yuzuklerımızı.
:38::38::38::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
:38::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:vallaha bizde alyansları sözde taktıkEki Görüntüle 226465 umarım net gorunur kızlar :D aşkım mail atmis tel bozuk dıyeeee :D

bu arada yuzugumun ıkı kısmı taslı. taslı olan yerlerden bırı sarı altın ortası kırmızı altın dıger taslı kısımda beyaz altın modelımızı ben cok begendım ve askımda sankı bu alyans senın parmagın ıcın ozel yapılmıs der cokta yakıstırır parmagıma yuzuklerımızı.

Ayyy canım harikaymışş, gerçekten de parmağına çok yakışmış, güle gülee kullanınn.
Aslında benimde taşlıalr çok hoşuma gidiyo fakat, taşları düşermi yada taşlı kısımlarında bişi kalırmı diyee düşünmekteyim. Sonuçta ömürlük olcak sade bi yüzük dahamı kullanışıl, yoksa şık gösterişlimii :26:

Ayyy canım harikaymışş, gerçekten de parmağına çok yakışmış, güle gülee kullanınn.
Aslında benimde taşlıalr çok hoşuma gidiyo fakat, taşları düşermi yada taşlı kısımlarında bişi kalırmı diyee düşünmekteyim. Sonuçta ömürlük olcak sade bi yüzük dahamı kullanışıl, yoksa şık gösterişlimii :26:

ÇOKKK TSK EDERIM CANIM ALLAH DAHA GUZELLERINI IYILERINI SIZLERE TUM GENC KIZLARA NASIP ETSIN..
canım benım bu tamamen senın nasıl kullanacagına baglı hor kullanırsan hıc bısey dayanmaz bende senın gıbı korkuyordum taslılardan ama elbettekı dusmeyecek dıye bırsey yok benım bı tası dustu goturdum kuyumcuma aynı dakka yaptı verdı ayrıcaaa ıcınede toz falan gırmıyor merak etme :D benım bır cok arkadasım tassız aldı parlaklıgı gıdınce mat duruyor parmaklarında yuzuk ama taslılar oyle durmuyor bılmıyorum allah nazarlardan saklasın ben cok sevıyorum ve askımda bende cok yakıstırıyoruz yuzuklerımızı parmaklarımıza :D:38::38::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlarr..

Kızlarr süpersinizzz diycek bişeyy bulamıyorumm, cnm senin alyansları merak ettim üstünde isim yazan, isimle tarih sığıyorsa bende öylee yazdırayım o zaman:62:

Resmini çekiyorum yüzüğümün ama parlıyo belli olmuyo, netten buldum buna benziyor aynısı gibi ama benim yazılar siyah boyalı,
$isimli-yuzuk.jpg

görenler arapça mı yazıyo filan diyo :1: hem modeli hoş duruyo hem herkes okuyamıyo ama okumak isteyende okuyo güzel bişey oldu.. :69: Tarihte sığar isimleriniz kısaysa ama onu şekilli yazamıcakları için belki görüntüyü bozabilir bilmiyorum ben içine yazdırcam..

Benim tamtur yüzüğümde var şimdiden bi taşı düştü :43:

kızlar günaydın ben geldiimmmmmmm :62:

Hoşşgeldin merveee, özlettin kendini... :71:

ÇOKKK TSK EDERIM CANIM ALLAH DAHA GUZELLERINI IYILERINI SIZLERE TUM GENC KIZLARA NASIP ETSIN..
canım benım bu tamamen senın nasıl kullanacagına baglı hor kullanırsan hıc bısey dayanmaz bende senın gıbı korkuyordum taslılardan ama elbettekı dusmeyecek dıye bırsey yok benım bı tası dustu goturdum kuyumcuma aynı dakka yaptı verdı ayrıcaaa ıcınede toz falan gırmıyor merak etme :D benım bır cok arkadasım tassız aldı parlaklıgı gıdınce mat duruyor parmaklarında yuzuk ama taslılar oyle durmuyor bılmıyorum allah nazarlardan saklasın ben cok sevıyorum ve askımda bende cok yakıstırıyoruz yuzuklerımızı parmaklarımıza :D:38::38::nazar::nazar:

Hemen yapıyorlarmı kıs, bende götürüm bugün. Toz girmiyor evt, ben bulaşıkta temizlikte filan hiç çıkarmıyorum ondan hemen düştü heralde, daha dikkatli kullanmak lazım.. :26:

Hemen yapıyorlarmı kıs, bende götürüm bugün. Toz girmiyor evt, ben bulaşıkta temizlikte filan hiç çıkarmıyorum ondan hemen düştü heralde, daha dikkatli kullanmak lazım.. :26:

evet canım hemen yapıyorlar bende hıc cıkarmıyorum parmagımdan ama bulasık ve temızlıkte eldıven kullanıyorum normalde bırde temızlık yaparken cıkartırım zarar gormesın dıye toz falan da gırmıyor dıkkat etmeye calısıyorum.

Günaydın arkadaşlarr..

Resmini çekiyorum yüzüğümün ama parlıyo belli olmuyo, netten buldum buna benziyor aynısı gibi ama benim yazılar siyah boyalı,
Eki Görüntüle 226470

görenler arapça mı yazıyo filan diyo :1: hem modeli hoş duruyo hem herkes okuyamıyo ama okumak isteyende okuyo güzel bişey oldu.. :69: Tarihte sığar isimleriniz kısaysa ama onu şekilli yazamıcakları için belki görüntüyü bozabilir bilmiyorum ben içine yazdırcam..

Benim tamtur yüzüğümde var şimdiden bi taşı düştü :43:

Hoşşgeldin merveee, özlettin kendini... :71:

bu alyans kiminse cok hosssssssssssssssss bilmiyorum ama ben evlilik alyansının farklı olmasını ıstıyorum yaaa ve bayıldım bu modeleeee:52::52::52::52::52::52:

:38::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:vallaha bizde alyansları sözde taktıkEki Görüntüle 226465 umarım net gorunur kızlar :D aşkım mail atmis tel bozuk dıyeeee :D

Senin alyansın da çok kibar duruyor, çokta yakışmış :nazar:

bu alyans kiminse cok hosssssssssssssssss bilmiyorum ama ben evlilik alyansının farklı olmasını ıstıyorum yaaa ve bayıldım bu modeleeee:52::52::52::52::52::52:

Çok hoşş ve çok farklı duruyorr, tavsiye ederim.. Özel yaptırmanız lazım, benim nişanlım baya uğraştı onun isimlerimiz yazılı gümüş yüzüğü vardı, onu gösterip altını olurmu diye dolaştı biraz. ( Bu resimdeki de altın kaplamalı gümüş sanırım) Oymalı yazı yazdıracağı için kalınca bişe sipariş veriyosun önce. Bizim ilk ince yapmışlar olmadı iptal ettirip tekrar yaptırdık, sonra yazıyı yazan yeri bulup götürüp yazdırıyosun, zahmetli iş baya ama değiyo, ilerde ver torunlarına saklasın :1:

Çok hoşş ve çok farklı duruyorr, tavsiye ederim.. Özel yaptırmanız lazım, benim nişanlım baya uğraştı onun isimlerimiz yazılı gümüş yüzüğü vardı, onu gösterip altını olurmu diye dolaştı biraz. ( Bu resimdeki de altın kaplamalı gümüş sanırım) Oymalı yazı yazdıracağı için kalınca bişe sipariş veriyosun önce. Bizim ilk ince yapmışlar olmadı iptal ettirip tekrar yaptırdık, sonra yazıyı yazan yeri bulup götürüp yazdırıyosun, zahmetli iş baya ama değiyo, ilerde ver torunlarına saklasın :1:

hııı bu kadar zahmete deger bır alyans ama cidden cok begendım benım yengem takı tasarımcısı onun tanıdıkları var dokumcu falan anca oyle yaptırabılırım cunku calıstıgı fırma ozel uretım yapıyo yoksa vereceksın 5000 $ dolar falan yaptıracaksın yanı boyle seyler yapıyorlar.:68:

kızlar sormayın yaaaa evde netyim bozuktu yaptıramadım gitti.ama bugün işe başladım vee artık sizinleyiimmmmm :62:

İnan çok özeledik cnm,, sensizz topikk öksüz kaldı diyebilirizz hatt, esmayaa hep senii soruyoduk oda anlatıyo nişanda böyle olmuş falan diye ama seni bigöremedik haberlerini düzgün alamadık analt çabuk nasıl giçiyo nr var ne yok nişanın nasıldı??
Esmada bu ara girmiyoo nişanlanann topiği ihmall ediyoo o nerde haberin varmıı??

canım esmadan haberim yok valla dur mesj atim ona ben.

benim nişanım güzeldi.evde oldu 60 kişi civarıydık.
mürdüm rengi abiye giydim.
sedef rengi bolero ve türbanım vardı.
sedef rengide ayakkabı giydim.
türbanımı herkes çok begendi.
nişan bitince herkes gidince geçler eglenceye gittik.
nişanlım nişan akşamı bizde kaldı :69:
herşey çok güzeldi valla.
nişanın ertesi günde gitti zaten :5:
bugün işe başladım.
1 ay sonra ıvır zıvırlar hariç herşeyimi gidip alcam 7-8 taksite böldürcem
aydan aya da taksitleri öderkende ıvır zıvırlarıda alırım.
öyle işte :6:

Son düzenleme:
İnan çok özeledik cnm,, sensizz topikk öksüz kaldı diyebilirizz hatt, esmayaa hep senii soruyoduk oda anlatıyo nişanda böyle olmuş falan diye ama seni bigöremedik haberlerini düzgün alamadık analt çabuk nasıl giçiyo nr var ne yok nişanın nasıldı??
Esmada bu ara girmiyoo nişanlanann topiği ihmall ediyoo o nerde haberin varmıı??

Evt ihmal edenlerin biride lila.. :47: kulakları çınlasınnn ohh..

canım esmadan haberim yok valla dur mesj atim ona ben.

benim nişanım güzeldi.evde oldu 60 kişi civarıydık.
mürdüm rengi abiye giydim.
sedef rengi bolero ve türbanım vardı.
sedef rengide ayakkabı giydim.
türbanımı herkes çok begendi.
nişan bitince herkes gidince geçler eglenceye gittik.
nişanlım nişan akşamı bizde kaldı :69:
herşey çok güzeldi valla.
nişanın ertesi günde gitti zaten :5:
bugün işe başladım.
1 ay sonra ıvır zıvırlar hariç herşeyimi gidip alcam 7-8 taksite böldürcem
aydan aya da taksitleri öderkende ıvır zıvırlarıda alırım.
öyle işte :6:

Allah tamamına erdirsin Merve, resim varmı koysana bakalım. :61:
Bende ıvır zıvırlar için yakın bi zamanda ikea ya gitmeyi düşünüyorum, alıyımda kafamda durcağına evde dursun.. :9:

Back