- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #2.781
nee güzeeel....herşey gönlünüzce olur inş cnm
Çiğdemcim sen böylee anlatırken beni bilee stres aldı aslında bu anlattıklarının aynı aşamaları bende de olucak bende bugün banyo için fayans baktım ne renk olucağına hanüz karar veremedim, mutfak dolaplarıda aynı şekildee :26: gerçi benim daha varr düğüne 3-4 ay kala başlıycaz ama şimdiden kafamda bişeyler otursun istiyorumm
inan cok kafa yorucu bısı... bısılerı onaylayıp sıparısını verdıkten sonra kutlama yapıyoruz resmen. buyuk bı yuk kalkmıs oluyo ınsanın omuzlarından. benım dugune tam bır sene var ama olsun yavas yavas dedık. mesela dolaplar sıparıs verdıkten sonra 45 gun beklıceksınız dedı adam ee montajı ıvırı zıvırı derken 2 ayı bulucak.ınan ınsanın yuregınden ilk ne gecıosa en sonundada yıne aynısı oluo yanı fıkır falan pek degısmıo yanı bende öle oldu...allah senınde gonlune gore versın
Bence çok iyi yapmışsınız canım, en azından düğün zamanı yaklaştığında evle uğraşmazsın sadece düğüne odaklanırsın, bizim biraz üstüste gelicek galiba.
Ama dediğin gibi bişeyleri sıraya koyup onu yapmak gerçekten yükü hafifletiyoo kutlamaya değer yanii
Şuan nişan hazırlıkları varr inan kafam o kadar dolukii bu ayy %80 nini halletmeyi planlıyoruzz inş. kuşş gibi olucammm
ınsallah hayırlısıyla nısanlarada sıra gelıcek onlarıda atlatıcaz.. ne zamandı senın nısan tatlım az kaldı herhalde
Kızlarr ben geldim tekrar
Bu Cumartesi günü nişanlıma bohça götüreceğiz ufak ve romantik bir sepet hazırlamak istiyorum
Ama ben bu sepeti ayrı ve gizli vereceğim
Aşağıdaki linktekine benzer bi şey olsun istiyorum
Ama benim başka fikrim var hem romantik hem komik olacak o yüzden her türlü fikre açığım.
Bu konuyu baya bir araştırdım ama aklıma bi şey gelmiyor
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...isan-tepsisi/363812-seda-nin-soz-bohcasi.html
Eylülünn 2.haftası cnm senin ne zaman??
Bugünn nişanlık diktirmek içinn ölçüü vermeye gidicezzzzz
Esmamm sen birr harikasınn nerden gelir böylee şeyler aklınaaa kıss,
Banada ilham kaynağıoldun valla aklıma yattı bu iş bendee yaparım böylee bişeyy
kızlar sonunda kazasız belasız atlattım nişanımı ummuduğumdan çok daha güzel geçti darısı tüm sevenlerin başına, nişan bölümünde baharın nişan bohçaları olarak paylaştım cicilerimi sizlerleDilerseniz bakabilirsiniz arkadaşlar, bu arada düğün salonumuzda tutuldu 14.temmuz.2012 inşallah herşey hep böyle güzel devam eder arkadaşlar
benımkıde bıran once olsa keske yaaaa...ne gusel az kalmıs senınkıne benımkı aralık 17 canım
kızlar sonunda kazasız belasız atlattım nişanımı ummuduğumdan çok daha güzel geçti darısı tüm sevenlerin başına, nişan bölümünde baharın nişan bohçaları olarak paylaştım cicilerimi sizlerledilerseniz bakabilirsiniz arkadaşlar, bu arada düğün salonumuzda tutuldu 14.TEMMUZ.2012 İnşallah herşey hep böyle güzel devam eder arkadaşlar
Nişan topiklerinin birinde bulmuştum çok hoşuma gitmişti böcüğüm
Herkez için güzel bir fikir benim çok hoşuma gitti
Keşke alternatifleri çoğaltabilsem
Bakın bir de ne buldum çok hoş dileyen alsın dileyen kendi yapsın takı kuşakları da çok hoş
Eki Görüntüle 220878
kızlar sonunda kazasız belasız atlattım nişanımı ummuduğumdan çok daha güzel geçti darısı tüm sevenlerin başına, nişan bölümünde baharın nişan bohçaları olarak paylaştım cicilerimi sizlerledilerseniz bakabilirsiniz arkadaşlar, bu arada düğün salonumuzda tutuldu 14.TEMMUZ.2012 İnşallah herşey hep böyle güzel devam eder arkadaşlar
Nişan topiklerinin birinde bulmuştum çok hoşuma gitmişti böcüğüm
Herkez için güzel bir fikir benim çok hoşuma gitti
Keşke alternatifleri çoğaltabilsem
Bakın bir de ne buldum çok hoş dileyen alsın dileyen kendi yapsın takı kuşakları da çok hoş
Eki Görüntüle 220878
selam kızlarr
bgn taç online yüzde 30 indirm war sadece bugune özel haberınz olsn pike takımları falan 60 tl ye gelıor hemde kargo bedawaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?