- Konu Sahibi bal_bocegi
-
benimki hem evde hemde direk nişan düşünü halimi.herkes küsücek napim.ama kimseyi çağırmicaz olmazsa olmazlar dedik.yinede 60 kişi oluyoruz
bende uzun süre istemiştim ama olmadı ocakta söz haziranda nişan yaptık yine çok kısa da değil ama evde bile nişan kadar masrap yaptık :85: onlar boşa gitti yani ama güzel oldu :78:
EVET CANIM ÖYLEYDİ AMA BABAM VAZGEÇTİ.KINANI DÜĞÜN SALONUNDA YAPARIZ DEDİ.BENDE TAMAM DEDİM.Eee sen dernek gibi bi yerde yapmıycakmıydın balım ben mi yanlış hatırlıyımm
tatlım iş yerindeyim ya rahat vermiyolar yaaa
Olsun balım bence çok daha iyi olmuş, bu günleri geri getiremeyiz herşeyy olsun, masraflarr nasıl olsa ödencek napalımm. yeterkii biz mutlu olalım
bi de burda gıcığın biri var tümüyle sinir etti beni
öğle namazımı kaçırdım onun yüzünden salak
bedne salon tuttum nişan için bacılarrr
çünkü nişsn ile düğün arası 1 sene olacak şöyle akılda kalıcı olsun istedim
bir de ben bu KK menedinden bir şey anlamıyorum
arkadaş olarak ekledim merveyi ama resimleri nerden görcam la :)
sen evli misin canımm
Oyy sağol aslıcımm ağzından bal damlamışş
Bizimde 1 sene var baksanaa amaa sohbet etmek için açıym dedim iyikide açmışım fikirleşmek iyi oluyor.
İnşallah beklediğimiz gün bizim bir ömür boyu mutluluğumuzu garanti ediyordur canım benimm
Kızlaaaaaaaar ben ancak bu saatlerde bakabiliyorum bu arada, bilgilerinize. Akşam çok mekan dolaştım taze taze fiyat ve çeyiz çeşitleri doluyorum. Kafam çok dolu tabi yani :44:ama şu kadar söyliyim hemen online fiyat; deco home'dan nevresim öle yatak örtüsü falan beğendim aman Allah'ım deli gibi güzeldi. Böyle acaip takım yapmışlar 550 takım başı x 3 oluyor ama bilginizeee.. 7 taksite kadar çıkıyorlar, büyük ihtimal alacağım(z), annemi kafaladımdaBuarada nevresim takımın bilmem ne'm çok ama buna gidip bakın, öyle bir şey değil yani, gördüyseniz de bilirsiniz. Yemek takımı beğendim 1500 e bernardoda, bide 2450e kapısında jumbo yazıyordu ama mekanın adı farklı,orda. Daha da çok şey beğendim, hesap kitap yapmak üzere kuyruğu kıstırıp eve döndüm. Bi de daha dolaşırım tabi, ama bunlar aklımda kalır büyük ihtimal. Öfff:95:Allah'ım sana geliyorum, çok para lazım çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?