2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
benimki hem evde hemde direk nişan düşünü halimi.herkes küsücek napim.ama kimseyi çağırmicaz olmazsa olmazlar dedik.yinede 60 kişi oluyoruz

Eee sen dernek gibi bi yerde yapmıycakmıydın balım ben mi yanlış hatırlıyımm

bende uzun süre istemiştim ama olmadı ocakta söz haziranda nişan yaptık yine çok kısa da değil ama evde bile nişan kadar masrap yaptık :85: onlar boşa gitti yani ama güzel oldu :78:

Olsun balım bence çok daha iyi olmuş, bu günleri geri getiremeyiz herşeyy olsun, masraflarr nasıl olsa ödencek napalımm. yeterkii biz mutlu olalım

bedne salon tuttum nişan için bacılarrr

çünkü nişsn ile düğün arası 1 sene olacak şöyle akılda kalıcı olsun istedim

bir de ben bu KK menedinden bir şey anlamıyorum

arkadaş olarak ekledim merveyi ama resimleri nerden görcam la :)

Son düzenleme:

canım profilime gir.aşağıya in.albümler var.fazlası yazıyo.fazlası yazan yere tıkla görceksin

sen evli misin canımm

yazını biraz geç farkettim merve :)
ben henüz evli değilim. 2011 gelini olucam inşallah.
50 gün kaldı düğünümüze

iyi yapmışın canım. çok güzel paylaşımlar fikirler oluyor böyle.
inşallah canım inşallahhh.
sözde giyeceğin elbiseyi alınca paylaş hemen. farketmezsem beni de dürtüver.

Kızlaaaaaaaar ben ancak bu saatlerde bakabiliyorum bu arada, bilgilerinize. Akşam çok mekan dolaştım taze taze fiyat ve çeyiz çeşitleri doluyum. Kafam çok dolu tabi yani :44:ama şu kadar söyliyim hemen online fiyat; deco home'dan nevresim öle yatak örtüsü falan beğendim aman Allah'ım deli gibi güzeldi. Böyle acaip takım yapmışlar 550 takım başı x 3 oluyor ama bilginizeee.. 7 taksite kadar çıkıyorlar, büyük ihtimal alacağım(z), annemi kafaladımda Buarada nevresim takımım bilmem ne'm çok ama buna gidip bakın, öyle bir şey değil yani, gördüyseniz de bilirsiniz. Yemek takımı beğendim 1500 e bernardoda, bide 2450e kapısında jumbo yazıyordu ama mekanın adı farklı,orda. Daha da çok şey beğendim, hesap kitap yapmak üzere kuyruğu kıstırıp eve döndüm. Bi de daha dolaşırım tabi, ama bunlar aklımda kalır büyük ihtimal. Öfff:95:Allah'ım sana geliyorum, çok para lazım çoook

Son düzenleme:

gökdeenn nekadar geç gelıorsun sen öyleee :) cnm bu soyledıklerın çok pahalı bencee...

Öyle.. Ama istiyorum istiyorum bana ne durumundayım şu an Her şey en iyisi olsun istiyor insan tabi.. Bakalım gücümüz yettiğince. Asıl bernardoda 4500 tl lik yemek takımından vazgeçtim daha nolsun benimki şu yorumu yaptıda: gece sarılır uyurum ben artık tabaklara dedi, gelip çalarlar diye korkuma hak verdim sanırım gözüm döndü.Bu lafla kendime geldim yahuuu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…