- Konu Sahibi bal_bocegi
söz günü beyazı değilde kıyafetine uygun bi rengi alıp kapıya asabilirsin canım ama beyazı şimdi smz gününe uygun olmaz bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
söz günü beyazı değilde kıyafetine uygun bi rengi alıp kapıya asabilirsin canım ama beyazı şimdi smz gününe uygun olmaz bence
Hmm öylemi diyosunn, kıyafetimin renginde bulamam da gerçi daha kıyafette yokya ortadaa. Neyse bu fikrimi erteliyim o zaman şimdilikk
evet canım.ama çeyiz sermede olar bak
Hoş geldinn spitcimm, sen bizden öncee gitcenn düğünden sonraa tecrübelerinii burdan dinliyorr olcazzz
aynı ben senn düğün ne zaman spitcik COLOR]
Balım böceğim topiciğin hayırlı olsun. Topik komşum
Bende 2011 i açarken evlenmeme 2 sene vardı.
Zaman öle çabuk geçiyor ama o an farketmiyoruz.
İnşallah zaman senin içinde ve bütün evlenicek içinde çabucak geçer
ve en önemlisi herşey istediğimiz gibi olur canım.
inşallah canım benim cevabımda epey erken oldu heee
5 haziran cnaım kısmetse senin ?
o kapı süsünden bende istiyorum yaaaaa
Olsun cnm geç olsun güç olmasınn:82:
Bi evlenindee önümüzz açılsınn yawwww
benim bu haziran nişan seneye haziran düğün spitciminşallah canım benim cevabımda epey erken oldu heee
5 haziran cnaım kısmetse senin ?
Yarın eminönünee gitcemm, doluu varrr sanada alıymmm
o kapı süsünden bende istiyorum yaaaaa
naan önünü kapatan mı var yörüüüü geç bakem önümden
bana bak fiyatlarını araştırsana yarın gidemem ben bi ton işim var zaten çalışıyorumda :2:
benim bu haziran nişan seneye haziran düğün spitcim
fiyatlarını araştırsana canım.
bide hazır söz mendillerinede baksana.
senin gönderdiğin gibi güzel,hazır varsa uygunsa hazırda alabilirim belli olmaz.bi fikir olsun en azından
Kapatıyonuzz tabikii, nişan için salon aradıktaa anam bulamadık yaa heryerr full çekiyooo hadi bi evlenin bakemmm
Gelin olmuş gidiyosun bana vedaa ediyosunnnn
Hayatımda ilk defa c.ertesi çalışmıyom eminönünde değerlendircem Pazartesi yazarım sana fiyatını balımm
benim bu haziran nişan seneye haziran düğün spitcim
[/COLOR][/I][/B]
iyi darıldım gidiyorum 44 gün sonra ozaman
ne güzel yaaa keşke bize de tatil olsa alacak bi sürü şeylerim var kapı kulbu bakıcam daha
hadi hayırlısı canım.
Gitt hadii mutluluğa adım adımm, Allah yolunu bahtını açık etsin inş. hep mutlu oll, evliliği öyle bi anlatt ki bizee 2012 ye kadar beklemeyelimm
Kapı kulbu ne kızz bildiğimiz tokmak mıı eğer öyleyse sen niyee bakyonn damatt neerrdeee
HE YAAA evde boyacı var her akşam oraa gidiyoruz
mutfak ve kapı için kulp alıcaz damatla birlikte ben beğencem o alacak
köşe takımı için renk beğenmem lazım.
klozet kapağı almam lazım yani beğenmem lazım
pofff bu hafta sonu da oradan oraya koşıcamm yanii :85: