• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Eeee herşeyi ben beğencem dersenn öylee oluyo canım bilirim. Bende öyleyim en gereksiz şeyleri bilee ben seçcemm :53:
Aman az daha dayan tatlı heycanlarr bunlarr ne güzell balayındaa tadını çıkarırsınnn:69:

ben öyle bişey demiyorum ama nişanlım işte malesef zorluyor benimde görmeme falan :86:
kesinlikle güzel heycanlar ama hasta olmasam daha iyi olacaktı :26:

ben öyle bişey demiyorum ama nişanlım işte malesef zorluyor benimde görmeme falan :86:
kesinlikle güzel heycanlar ama hasta olmasam daha iyi olacaktı :26:

Aaa ne güzle işte bak herşeyi sen beğen istiyorrr, tuttum enişteyii:71:
Neyin var canım nasıl hastasın gripmisinn, düğüne geçerde bu koşturmacada dikkat et kendinee lazımsınn

Aaa ne güzle işte bak herşeyi sen beğen istiyorrr, tuttum enişteyii:71:
Neyin var canım nasıl hastasın gripmisinn, düğüne geçerde bu koşturmacada dikkat et kendinee lazımsınn

evet canım grip oldum üşüttüm herhalde :44::44::44::44:
eee sizin nişanlar ne zaman :24: hazırlıklar ne alemde nişanda ayrı bi koşturmaca

evet canım grip oldum üşüttüm herhalde :44::44::44::44:
eee sizin nişanlar ne zaman :24: hazırlıklar ne alemde nişanda ayrı bi koşturmaca

Geçmiş olsun canım bu İstanbıulun havasına suyuna güvenmemek lazım dikat ett.
Benim 8 mayıss sözzz eylülde nişannn kısmetseee, çeyizi biliyon zatenn ama bu ara durdumm söz hazırlık yapıyorumm öle iştee

Geçmiş olsun canım bu İstanbıulun havasına suyuna güvenmemek lazım dikat ett.
Benim 8 mayıss sözzz eylülde nişannn kısmetseee, çeyizi biliyon zatenn ama bu ara durdumm söz hazırlık yapıyorumm öle iştee

HIMM mayısa da az kaldım isteme + söz birlikteolacak herhalde :51::51::51::51:
biliyorum canım çeyizini takip ediyorum en çok zaman alan lşey çeyiz zaten :71:

benim evde olcaknişan.onun için çok büyük çaplı bi hazırlığa gerek yok canım.yetişir her türlü

evet hayli yetişir ozaman. :24:

Pink_lovee ses verrr canımm sonra okursunnn :1:
Mervee bak akşam oldu son 5 dk varr :64:

HIMMMM iyi canım :64: ben boş yere söz yapmıştım bilseydim arasının kısa olacağını direk nişan yapardım. :44: bide o kadar masraf yaptık 85 kişi vardı evde :70::70::70::70: :60::60::60:

Ohaaa demek istiyorum ama demiyimm:1: Kız biz tahmini 50 kişi olcaz ona bilee çok dedikk nasıl sığışcazz eve allahım yardım ett :40:
Bende arası kısa olsaydı direk nişan yapcaktım daa bol zaman varr sindire sindire artık

Ohaaa demek istiyorum ama demiyimm:1: Kız biz tahmini 50 kişi olcaz ona bilee çok dedikk nasıl sığışcazz eve allahım yardım ett :40:
Bende arası kısa olsaydı direk nişan yapcaktım daa bol zaman varr sindire sindire artık

benimki hem evde hemde direk nişan düşünü halimi.herkes küsücek napim.ama kimseyi çağırmicaz olmazsa olmazlar dedik.yinede 60 kişi oluyoruz :52:

bende uzun süre istemiştim ama olmadı ocakta söz haziranda nişan yaptık yine çok kısa da değil ama evde bile nişan kadar masrap yaptık :85: onlar boşa gitti yani ama güzel oldu :78:

Back