2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Gel arada yahu, bende yoğunum ama amaan hiç bitmiyoki kk molası veriyom kendime
evt kahvaltıda kullanılabilr, kullanmasam bile çok şekerler bida çıkarsa al kaçırma..

Bizim pikniğe nişanlım davet etti ayarlayıp gidelim bi gün diye, ama onuda ben dürttüm sizde dürtün nişanlılarınızı..

Merve de dönmek istiyor topiğe ama hala interneti yapılmamışş... O da çok özledi bizleri..Bende özlemişim

Birde beni bu topiğe ilk merve davet etmişti, nisan mayıs haziran istenecekler topiğinden nişanlanıp atandığımda :)) bende özledim çabuk gelsin..

gel gel buyur sıkışırız şöyle çok kalabalığız ya

aleyküm selaam hoşgeldin..

anlatın bakalım nası gidiyor ne var ne yok..

teşekkürler canımm :)) eylül sonu yada ekim başında nişan mayıs 2012 mayıs ayında düğünüm var nasip olursa hazırlıklara başladık :)
slm kızlarr ben geldimm allah nasip ederse bizde 2012 nin haziran ayında evlenmeyi düşünyrzz

Veas..benden sonra sen yuvadan uçuyorsun demek ALLAh tamamına erdirsin canım hazırlıklara başladınız mı nişan oldumuu

ewett cnmm yuvadan uçma zamanı geldi maleseff amin canım sağol nişsnım olöadı daha ama bayadırr sözlüyüz biz ben erken davrandım biraz rabbimm pişman ettirmez inş şimdilik pek memnunum halimden inş bu fikrim değişmez sonbahar gibii aile arasında nişan düşünyrz biz bir aksilik olmazssa inş . ufaktan ufaktann gücümüz yettiğince almaya başladım canım

Günaydın arkadaşlar, iyi haftalar hepinize sendromsuz bir p.tesi inşllah..
önce bunu söylemem lazım bizim piknik dün çok güzeldi çok mutluyum, rüya gibiydi Dere kenarı biyer ayarlamıştı nişanlım sandal sefası yaptık, top oynadık salıncakta sallandık yürüyüş yaptık herşeyi beraber hazırladık bulaşıkları beraber yıkadık ayy süperdi yaa Hemencik akşam oldu ama (

slm kızlarr ben geldimm allah nasip ederse bizde 2012 nin haziran ayında evlenmeyi düşünyrzz

hayırlı olsun kızlar, allah tamamına erdirsin hepimizi.. Amin amin amiiinn..

aminn canımm günaydın buaradaa

Süperrr dünde şansınaa hava süperdii, nereye gittiniz cnm pikniğe dere kenarı felan güzelmiş mekanı paylaşırsan bizdee bilelimm:82:

ne güzel cnm alah bozmasın hzurunuzu inşallah...

bu arada yeni katılanlar var sanırım hoşgeldnz kızlar :)

Süperrr dünde şansınaa hava süperdii, nereye gittiniz cnm pikniğe dere kenarı felan güzelmiş mekanı paylaşırsan bizdee bilelimm:82:

Evt çok sıcaktı amele gibi yandık top oynarken beykoz değirmendere köyünde bir piknik alanıydı, dere boyunca biçok yer var tavsiye ederim riva tarafında..

ne güzel cnm alah bozmasın hzurunuzu inşallah...

bu arada yeni katılanlar var sanırım hoşgeldnz kızlar :)

amin tatlım, sizde gidin ayarlayında çok güzel kaynaştı aileler

Hayatım, benim şiparişlerrşimdii geldiii bu arada ismini rica edicem benim selin.
Bıçaklarr dediğin gibi benimkilerde 12 cm :) ama elimle kavradım yeterli ben öyle sarellenin içine felan koyıcam çok hoşuma gitti heppsii biraz ağırlarr kaliteli ürünlermişşş Allahım bir an öncee kullanmayı nasip et hayırlısıyllaaaaa

Günaydın selin, ismim esra
evt kaliteli bi ürün ama üstünde bi etiket vardı bakım google dan çevirim sanırım bulaşık makinasında yıkamayın diyor,
aa nası bişe bu (Not dishwasher safe) değil bulaşık makinasında yıkanabilir yıkanıyomu yıkanmıyomu yani biri bana açıklasın

Memnun oldum esracımm, nbrr nasılsınn ??
Bence yıkama cnm, çeliklerinebişey olmaz ama makinanın sıcağında belki boyalarıı deforme olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…