- 19 Aralık 2009
- 736
- 0
- 316
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #2.741
yarın hava yağışlı gözüküyorr. piknik olur mu ki? :44:
Olurr bence yaz yağmurundan ne olcakki, mübarekk hep haftasonlarıı yağıyoo
günaydın kızlarr
Nasılsınızzzzz?? Bu aralar topiğe uğruyamıyorumm çok yoğunum ama ara ara girip çıkıyorum.Aklımdasınız
Bu arada bu parmak bıçakcıklar kahvaltılık için muhteşem bence. Bende almayı düşünüyorum
bizde istiyoruzzz piknik fln yaaa bir türlü denk getiremiyoruz bal böcüğümüz gibi hep bir şey çıkıyor. Ya da aileler haberleşmiyor. böcüğüm bence böyle bir org için bizim bu işe el atmamız gerekiyorr. Sabah erkenden yollara dökülüp akşama kadar piknik yapmak ohhhhh
Merve de dönmek istiyor topiğe ama hala interneti yapılmamışş... O da çok özledi bizleri..Bende özlemişim
Banada yer var mı topiğinizdee kızlarrrgeliimm miiii
Selam kızlarrrr
gel gel buyur sıkışırız şöyleçok kalabalığız ya
aleyküm selaam hoşgeldin..
anlatın bakalım nası gidiyor ne var ne yok..
slm kızlarr ben geldimm allah nasip ederse bizde 2012 nin haziran ayında evlenmeyi düşünyrzz
teşekkürler canımm :)) eylül sonu yada ekim başında nişan mayıs 2012 mayıs ayında düğünüm var nasip olursa hazırlıklara başladık :)
Veas..benden sonra sen yuvadan uçuyorsun demek ALLAh tamamına erdirsin canım hazırlıklara başladınız mı nişan oldumuu
slm kızlarr ben geldimm allah nasip ederse bizde 2012 nin haziran ayında evlenmeyi düşünyrzz
teşekkürler canımm :)) eylül sonu yada ekim başında nişan mayıs 2012 mayıs ayında düğünüm var nasip olursa hazırlıklara başladık :)
veas..benden sonra sen yuvadan uçuyorsun demek allah tamamına erdirsin canım hazırlıklara başladınız mı nişan oldumuu
Günaydın arkadaşlar, iyi haftalar hepinize sendromsuz bir p.tesi inşllah..
önce bunu söylemem lazım bizim piknik dün çok güzeldi çok mutluyum, rüya gibiydiDere kenarı biyer ayarlamıştı nişanlım sandal sefası yaptık, top oynadık salıncakta sallandık yürüyüş yaptık herşeyi beraber hazırladık bulaşıkları beraber yıkadık ayy süperdi yaa Hemencik akşam oldu ama (
hayırlı olsun kızlar, allah tamamına erdirsin hepimizi.. Amin amin amiiinn..
önce bunu söylemem lazım bizim piknik dün çok güzeldi çok mutluyum, rüya gibiydiDere kenarı biyer ayarlamıştı nişanlım sandal sefası yaptık, top oynadık salıncakta sallandık yürüyüş yaptık herşeyi beraber hazırladık bulaşıkları beraber yıkadık ayy süperdi yaa Hemencik akşam oldu ama (
hayırlı olsun kızlar, allah tamamına erdirsin hepimizi.. Amin amin amiiinn..
önce bunu söylemem lazım bizim piknik dün çok güzeldi çok mutluyum, rüya gibiydiDere kenarı biyer ayarlamıştı nişanlım sandal sefası yaptık, top oynadık salıncakta sallandık yürüyüş yaptık herşeyi beraber hazırladık bulaşıkları beraber yıkadık ayy süperdi yaa Hemencik akşam oldu ama
Süperrr dünde şansınaa hava süperdii, nereye gittiniz cnm pikniğe dere kenarı felan güzelmiş mekanı paylaşırsan bizdee bilelimm:82:
ne güzel cnm alah bozmasın hzurunuzu inşallah...
bu arada yeni katılanlar var sanırım hoşgeldnz kızlar :)
Hayatım, benim şiparişlerrşimdii geldiii bu arada ismini rica edicem benim selin.
Bıçaklarr dediğin gibi benimkilerde 12 cm :) ama elimle kavradım yeterli ben öyle sarellenin içine felan koyıcam çok hoşuma gitti heppsii biraz ağırlarr kaliteli ürünlermişşş Allahım bir an öncee kullanmayı nasip et hayırlısıyllaaaaa
Günaydın selin, ismim esra
evt kaliteli bi ürün ama üstünde bi etiket vardı bakım google dan çevirim sanırım bulaşık makinasında yıkamayın diyor,
aa nası bişe bu (Not dishwasher safe) değil bulaşık makinasında yıkanabiliryıkanıyomu yıkanmıyomu yani biri bana açıklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?