2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ewet salata için olanların bile modeli aynı ne kadar benzıomş zevklermz :)) ben bide şeyleri aldm atıştırmalık tepsi bide döner başlıklı bıçak :)

Ayy evet hepsi harikaa çok şey alasım vardı daa eledim eledim frenledim kendimii aman bu o kadar gerekli değil şöyle lazım olmaz felann Ama bu aldıklarımı her zamna kullanabilirimdiye tercih ettim. Sinekleiklerde çok hoşumagitti ama katlanmıyo yer kaplar diye almadım.
Fiyat olarak bence uygun dışarda satılanlar bilee bu fiyatta dondurma kaşıkları hoşuma gitmedi aslında alcaktım recelliklerin içine koyarım diye ama boyları ne kadar yazmıyoo diyee vazgeçtim. Eğper küçük olduğunu bilsem kahvaltıda reçel kaselerinin içinde çok güzel dururduu

aa ewet reçellik için guzel olurdu hakketn bak hiç aklıma gelmediç.aman neyse onlarda eksık dursn daha alınca çoook şey war........

bal böcegm sen de pike bakıodn naptn aldn mı?sarev in idnrmı var şuanda

Sarev bana gereksiz pahalı geliyor canım yaa, taç tercih ediyorum kalitesi süper. Bide taçın fabrika satış mağ. biliyorum katologtan beğeniyorum uygun fiyata getiriyo 2 tane pike alsam yeter eylül gibi alcam nasipse. Bide nevresim sıkıştırırm araya yeterr

bende sinekliklerı o yuzden almadm cnm.geçen seferde çok guzel sıneklıkler wardı ama nereye koycaz daha 1 sene war..ew doldu zaten odam hangar gbi

sarev 91 tlydi .taç ne kadar cnm? bnm nevresımlerm tamam da pike lazm banada.araştıorum şmdi fiyatları..

bende sinekliklerı o yuzden almadm cnm.geçen seferde çok guzel sıneklıkler wardı ama nereye koycaz daha 1 sene war..ew doldu zaten odam hangar gbi

Benimde aynıı evde artık bi çimdiklik yer yokk Annem hep diyoduu kızım nişanlanınca alırsınn, şimdi nişanlandım artık alabilirimm odanın bi köşesini kendimee ayarlıycam artık oraya yığıştırırımm napıym yani almıyımm mıı evlencezz yaa

ehehehh eewet.. bnmde babam bana çok ızıor ya ewi doldurdun şmdiden alıorsn modası geçıcek dıor.paranı bırıktr hepsini bı anda alırsn koyck yerde yok zaten dıor ama bn bole almayı daha çok sewıorum.mesela arasak bulamyz bugun aldgmz ıvırzıvırları..hem 1 senede moda mı geçermiş...

Taçın nevresimlerini ben 70 alıyorum pikeyede eski kat.istersem 50 yeni kat. istersem 65 demişti.

hmm anladm cnm 50 iyimiş daysn colours ta 50 tl ama model begenemdm.belkı englısh homedan takım yaparm 65 e fln gelıo o da..napcm bılmıorum.bide çeyızlık alınması gerekıo galıba fransz dantelli falan..ama ben belkı almam dıorum yada onu alırsam abartılı yatak örüsü almam zaten iki tane aldm biri bej biri kahve..

Yok ben o para biriktirip zamanı gelilinince alıncak şeylere inanamıyorum görünce alcam yoksa kalıyo. bide imkanların ne getirceni bilmiyoruz alınmış alınmıştır. Dediğin gibi o zaman belki bunalrı bulamıycaz belki zamanımız olmıycak

Canım tacın kalitesii hepsinden güzel taçtan vazgeçmem artık. Bide yerini bulmuşum ordan alıyorum. Dantel işini felan sona bırak bence salon mobilyalarını falan alınca bakarsın

yok cnm hani pike takımları oluo ya franzsız dantelli falan onları söledm.sen alcakmsn ya gerek war mı dıe dşnyrm kullanışlı olur muki diye..

Meraba kızlar, bende kancaevden bunu aldım

çok tatlılar ya, sizin aldıklarınızın da aynılarını beğendim ekledim çıkardım ekledim çıkardım vazgeçtim sonra yine çıkar borcum bu ay çok diye..

iyi oluyo beğendikçe almak, ufak şeyleri bende hepsini bir alırım diyodum ama o zor iş gördükçe beğendikçe almak lazım. Bizim evdede koycak yer yok işyerinde masanın altıda dolmaya başladı

Birde gizem o fransız dantelli pikeler baya pahalıydı hatırladığım kadarıyla, eğer dantel sardırcaksan birde ona gerek yok bence zaten kullanılmıyo fazla..

Eklentiler

• $1.jpg
    1,6 KB · Görüntüleme: 36

güle güle kullan cnm...

250 tlmiş toptancısında acaba alsammı dıorum normal dantel war ama goturmcm ceyızımde hiç sewmıorum kullanmam o yuzden dantel sardırmıcam eger elde olan dantellerden se dantel sardırmak ıstemıorum cnm.fransız danettli alırsamda gelinlik yatak ortusu olarak kullanmyı düşünuorum olmaz mı acaba:44:

saol tşk ederim.
Normal dantel sardırmıcaksan alabilirsin, öyle bi takı bulunması iyi olur sanırım. Aslında onlar daha hoş duruyo bencede ama boşuna örülmüş olmasınlar napalım yeni güzel modellerde yapıyolar şimdi kullanırım heralde.

bakalm artık ya hangısnı begenrsek onu yaparz aman ne zormuş ya ne çok şey war ufak tefek ama önemli detay..

yok cnm hani pike takımları oluo ya franzsız dantelli falan onları söledm.sen alcakmsn ya gerek war mı dıe dşnyrm kullanışlı olur muki diye..

Oyy canım senin bıçaklarda harikaa elimizeulaşınca gerçekk resimlerinidee paylaşalımm

Gizemcim pardon cnm yanlış anlamışım ben salon tk sandım. Eğer çeyizinde dantelli pikelerden felan götürmiyceksen al bence dediğin gibii gelin örtüsü yaparsın heme bebeğin felan olduğıunda da sararsın. Ama eğer varsaa hiç boşa alma cnm banada kullanışlı gelmiyo annem yapmış mecbur sarılcak ve çeyizde gidicek yoksa kullancağımdan değil

ewet cnm haklısın eskıden ne çok kullanılırmş dantel ya ananemin mutfak dolap içleri her yerı dantel.. :)öyle yapym cnm o zaman bi cmt emınonune gdymde bakym..

ewet cnm haklısın eskıden ne çok kullanılırmş dantel ya ananemin mutfak dolap içleri her yerı dantel.. :)öyle yapym cnm o zaman bi cmt emınonune gdymde bakym..

Ayyy evett en nefret ettiğim şeyy oo mutfak dolaplarındakii ve camlardaki perdelerr dantelli olmasınnn anneme yapmaması için yalvardımm yapmadıı hayrett
Vitrin tk yaptı eskiden kullanırım sanıyodum ama şimdi onuda kullanmıycam büyük ihtimal :26:
Eskiden hazır güzel şeyler yokmuş el emeği kıymetliymiş, güzel şeyler olsa bileimkan yokmuş vs. şimdi herşeyy kolay ve süper şeyler varr annelerimizz yorulmasınn, gelinlerimizz moderr kalsınnn

hahayy bu bizimm sloganımız olsun "annelerimiz yorulmasın gelinlerimiz modern kalsın" çok sewvdm bunu

artık herşeyın hazırı var danteli geçtim,gıda bile öyle eskıden saatlerce ugrasılardı herşey için şmdi herşey hazır hatta hapına kadar gelıor börek,sarma bılmem nee ...şanslıyız biz aslnda..

ayrıca çok uykum war ya sersem gibiym bugunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…