2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Esmamm çokk güzell olmuşsunn balım, prensess gibiiii. Neden bu kadar üzüldünn cnm olucak tabii öylee aksiliklerr nazarlık olsunnn cnm benimm:16:

kızlar sıze bısı danısmak ıstıyorum nısanım aralıkta sımdıden kıyafet baksam erken mı olur

çok erken olur cnm bence.çünkü şmdi hep yazlık renkler war kış modası başka renkler olcak bence ekim e kadar bekle..

Kızlarr bende nişanlık bakmaya başladım söylemedim galiba sizee
İki model beğendim ikiside vişnee çürüğüü renginde bu hafta sonu başka yerlerede bakıp artık karar vereceğiz. Çünkü yeniden dikim olursa eylüle ancak yetişir diyor çoğu yerrr

Kızlarr bende nişanlık bakmaya başladım söylemedim galiba sizee
İki model beğendim ikiside vişnee çürüğüü renginde bu hafta sonu başka yerlerede bakıp artık karar vereceğiz. Çünkü yeniden dikim olursa eylüle ancak yetişir diyor çoğu yerrr

yazın çok yogun oluolar cnm iyi yapmşssn şimdiden bakmakla..

Uyanmaya çalışıyorum haaa esneyip duruyom :31: günaydın kızlar, siz nasılsınızz?? :)[/

uyan uyan enerjik ol bakim :66: ayyy ben bu gün iyi olabileceğimi sanmıyorum nişan temizliklerine devam edicez kaldığımız yerden ne güzel 3 gündür dinleniyordum :21: koca evi badana yaptırdı annem bana yahu karavicdanlı hatun güzel yaparmışım ben :46: bugünde kapılar falan silincekmiş son bir aydır evi sile süpüre ev inceldi :52: şu iki hafta geçsin şu nişanı atlatalım hayırlısıyla da rahata ereyim, tatile girdiğimi anlamadım :84:

:53: ben hala nişanın yorgunluğunu ve psikolojik etkisini atmış değilim üstümden tam bir tramva yaşıyorum
canım nişan yorgunluğu deyip korkutma beni :26:, nişan temizliği için canım çıktı valla, erkek arkadaşımın ailesi vandan gelicekler 3 gün bizde kalıcaklar, onların telaşı nişan gününün telaşı nişanı atlatmadan travmalara giricem bu gidişle :27:

Uyanmaya çalışıyorum haaa esneyip duruyom :31: günaydın kızlar, siz nasılsınızz?? :)[/

uyan uyan enerjik ol bakim :66: ayyy ben bu gün iyi olabileceğimi sanmıyorum nişan temizliklerine devam edicez kaldığımız yerden ne güzel 3 gündür dinleniyordum :21: koca evi badana yaptırdı annem bana yahu karavicdanlı hatun güzel yaparmışım ben :46: bugünde kapılar falan silincekmiş son bir aydır evi sile süpüre ev inceldi :52: şu iki hafta geçsin şu nişanı atlatalım hayırlısıyla da rahata ereyim, tatile girdiğimi anlamadım :84:

Uyandım taam :52: ohh maşllh gazı da vermiş annen :1: badana nasıl yaptın kıs bravo valla takdir ettim bende..
Nişandan sonra misafirlerden sonra yine temizlik işi çıkar sana gibime geliyo ya neyse çaktırmayım :1: dinlenirsin dinlenirsin o sevinçle şarkı türkü söyleye söyleye yaparsın dimi bişe olmaz.. :60:

şu kuaför olayı resmen sinirlerimi bozdu ciddi ciddi.
hala o günü
o saçmalığı düşünüyo beynim her gün defalarca yaşıyorum gözümün önünde o saçmalıığı

Salla canım ya, bi terslik olmuş ama geçmiş gitmiş olur böyle şeyler kimseninki 4 4 lük geçmez kuaförden çıkmaz başka yerden sorun çıkar, bişe değilki bu hem sen gayette güzel olmuştun.
Herşeyi böyle takarsan ooooo :50:

Günaydııınnn KızLarr nasılsınızz??
Yahu ben sabahLarı yataktan kaLkamıorum işyerınde de sureklı uyukLuorum akşama kdr :/

Back