2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Günaydııınnn KızLarr nasılsınızz??
Yahu ben sabahLarı yataktan kaLkamıorum işyerınde de sureklı uyukLuorum akşama kdr :/

uyan uyan enerjik ol bakim dün bi arkadaş bana böyle demişti bende sana diyim
sıcaklardan heralde canım, kahve iç su iç çay iç tuzlu ayran iç

uyan uyan enerjik ol bakim dün bi arkadaş bana böyle demişti bende sana diyim
sıcaklardan heralde canım, kahve iç su iç çay iç tuzlu ayran iç

SıcakLardan sanırım koLumu kaLdırcak haLim yok..İçiyorum cnm yaa türk kahvesi nescafe içiorum uykum acıLsın dıe..yakında seLüLitLerLe uğraşmaya başLarım

Selam kızlarr nabıyonuzzzz bakemmm ??
Eskii tadı yok çünküü mervem yokk melisim yokk büyük eksikliklerrr topiğimiz içinn özledim gelsinlerr artıkkkkk
Benimde işlerim feci yoğun bakıp çıkıyorum malum ay sonuu idare ediverinnnn

Ayy bu aradaa yarın limangodaa kancaaev varrrr
Geçen seferr güzel şeyler vardıı alamamıştım içinde kaldıydıı yarın inş.. yine güzel bişiler vardırdaa alırımmm

Ayy bu aradaa yarın limangodaa kancaaev varrrr
Geçen seferr güzel şeyler vardıı alamamıştım içinde kaldıydıı yarın inş.. yine güzel bişiler vardırdaa alırımmm

Güzel şeyler mi varmııış, sabah ilk işim oraya bakmak o zaman söylediğin iyi oldu saol şeker..

aa cnm aynı şeyleri almışıszzzz ben tereyag bıçaklarının diğer modelini aldm kutulu gbi olanı warya ekmek gbi duruo ondan :) hepsii çok güzeelll yaa bayıldmmm

Sendemii bu üçünden aldınn, aslında bende o ekmekliden alcaktım ama bunlarr daha hoşumaa gitti dedim hadi bunalr olsunn

Selam kızlar bende 2012 hazırlıklarına başlayanlardanım 2Temmuzda nişanımız olacak ,30haziran 2012dede kısmetse düğün:)
Bende bohçayla ilgili topiclerde geziniyodum h.sonu yarın alışverişe çıkıcaz diye sizide görmüşken uğramadan geçmek istemedim

bende sadece bu ürünleri beğendim. bir de biraz pahalı geldi bana. Birde dondurma kaşıklarını beğendim

dondurma kaşıklarıda çok güzeldi cnm ama biraz çocuklu aileler için gbi geldi bana.fiyatlar bence uygun çnku kredi kartına 9 taksit yapo bunlar kendi şubesınde daha pahalı burda indrmde . araştrsan boyle şeyler emınonunde bıle pahalı..

hayırlı ugurlu olsn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…