- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #2.601
mutluluklar canım çok tebrik ediyorum, sen hayırlısıyla tatlı telaşını atlattın sıra bizlerde
Kızlarr bende nişanlık bakmaya başladım söylemedim galiba sizee
İki model beğendim ikiside vişnee çürüğüü renginde bu hafta sonu başka yerlerede bakıp artık karar vereceğiz. Çünkü yeniden dikim olursa eylüle ancak yetişir diyor çoğu yerrr
Uyanmaya çalışıyorum haaa esneyip duruyomgünaydın kızlar, siz nasılsınızz?? :)[/
uyan uyan enerjik ol bakimayyy ben bu gün iyi olabileceğimi sanmıyorum nişan temizliklerine devam edicez kaldığımız yerden ne güzel 3 gündür dinleniyordum koca evi badana yaptırdı annem bana yahu karavicdanlı hatun güzel yaparmışım ben bugünde kapılar falan silincekmiş son bir aydır evi sile süpüre ev inceldi şu iki hafta geçsin şu nişanı atlatalım hayırlısıyla da rahata ereyim, tatile girdiğimi anlamadım :84:
canım nişan yorgunluğu deyip korkutma beni :26:, nişan temizliği için canım çıktı valla, erkek arkadaşımın ailesi vandan gelicekler 3 gün bizde kalıcaklar, onların telaşı nişan gününün telaşı nişanı atlatmadan travmalara giricem bu gidişleben hala nişanın yorgunluğunu ve psikolojik etkisini atmış değilim üstümden tam bir tramva yaşıyorum
ben hala nişanın yorgunluğunu ve psikolojik etkisini atmış değilim üstümden tam bir tramva yaşıyorum
Uyanmaya çalışıyorum haaa esneyip duruyomgünaydın kızlar, siz nasılsınızz?? :)[/
uyan uyan enerjik ol bakimayyy ben bu gün iyi olabileceğimi sanmıyorum nişan temizliklerine devam edicez kaldığımız yerden ne güzel 3 gündür dinleniyordum koca evi badana yaptırdı annem bana yahu karavicdanlı hatun güzel yaparmışım ben bugünde kapılar falan silincekmiş son bir aydır evi sile süpüre ev inceldi şu iki hafta geçsin şu nişanı atlatalım hayırlısıyla da rahata ereyim, tatile girdiğimi anlamadım :84:
Uyandım taamohh maşllh gazı da vermiş annen badana nasıl yaptın kıs bravo valla takdir ettim bende..
Nişandan sonra misafirlerden sonra yine temizlik işi çıkar sana gibime geliyo ya neyse çaktırmayımdinlenirsin dinlenirsin o sevinçle şarkı türkü söyleye söyleye yaparsın dimi bişe olmaz..
Yorgunluğunu anladım da travma ne tatlım, mutlu değilmisin :26:
şu kuaför olayı resmen sinirlerimi bozdu ciddi ciddi.
hala o günü
o saçmalığı düşünüyo beynim her gün defalarca yaşıyorum gözümün önünde o saçmalıığı
ben hala nişanın yorgunluğunu ve psikolojik etkisini atmış değilim üstümden tam bir tramva yaşıyorum
amanıınno travmayı bende yaşamak istiyoruummmm :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?