2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
çoookkkk güzel olmuşsuuunnnn
Kınalığına bayıldımmmmm
neden bunu bizimle paylaşmadınnn
hıhhhhh
keşke bende içini kırmızı yaptırsaydım dedim
benim ki satı olcak içi

senin bindallınıda merak ediyoerum kuzucummmm yaaaa...görelim artık bitsinde

senin bindallınıda merak ediyoerum kuzucummmm yaaaa...görelim artık bitsinde

23 Haziranı bekle kuzuuuummmm
Bende çok merak ediyorum yaa

canım ben eklemiştim resmi ama benim resmi değil hatice sultan gelinliği die benim kına kıyafetim olacak demiştim

yaaa bende bundan istiyorum yaaa banane banane bananee
aşık oldum bittim resmen

aşık oldum bittim resmen

yaaa bende istiyorum...ama şimdi benim nişan-kına olacak yaaa..zaten nişanlık giycem bindallımıda böle birşey alırsam abartımı olur acaba :44::44:

yaaa bende istiyorum...ama şimdi benim nişan-kına olacak yaaa..zaten nişanlık giycem bindallımıda böle birşey alırsam abartımı olur acaba :44::44:

hayırr olmaz neden olsun ki balım
bende hem kına için abiye hemde bindallı giycem
nişan olurken nişanlığını giyersin
kına yakılırken bindallını giyersin
1 kere olcak içinde kalmasın

işteeee buuuuuuu tatlım maşallah sana nazar değmesin çok güzel olmuşun..hele kına elbisennnn ayyy çok güzelllll

aşık oldum bittim resmen

ayyy harika gerçekten cnm ama anlamadım ben o resimdekiler senmisin yoksa örnek olsun diyemi ekledin?

kızlar allah hepinizden razı olsun güzel dilekleriniz ayrıyetten teşekkürler
daha iyileri daha güzelleri sizlerin olsunnn

Allah'tan umut kesilmez. Lakin Allah hepimize hayırlı ömür hayırlı ölüm nasip eder inşallah (

rabbim inşş şifasını verir tatlım

Hepinizden Allah razı olsun dualarını eksik etmeyin.

gördümmm ya cok guzel olmussun gelınlıgın cok degısık geldı bana bırde cok pahalı gozuktu
kına kostumunde cok degısık hıc gormemıstım
nerede cekıldınız resımlerı eve fılan yakınmı kınada resım cekılmeyı dusunmuyorum da dısarıda yanı fırsatta olmaz hos kına yapıcazmı o bıle belırsız..

canım ben eklemiştim resmi ama benim resmi değil hatice sultan gelinliği die benim kına kıyafetim olacak demiştim

canım çok güzel olmuşsun maşallah sana gelinliğinde çok güzel olmuş, hatice sultan gelinliğinde

Gunaydın kızlar hala buradamıyız

hiç gitmemiş gibiyiz dimi günaydın canım nasılsın?
yarından itibaren ikili rakama düşüyorum kızlarrr çok heyecanlandımm

aaaa yarın seni ıslatıcazzzzzzz

hiçte abartı olmaz canım neden olsun ki ne istiyorsan onu gönlünce giy

hayırr olmaz neden olsun ki balım
bende hem kına için abiye hemde bindallı giycem
nişan olurken nişanlığını giyersin
kına yakılırken bindallını giyersin
1 kere olcak içinde kalmasın

canım çok sıkkın bugün yine..sabah nişanlımla fena kavga ettik...annesi düğüne 3 bilezik almış..bana sormadan ikincisi ise set almayacaklarmıl inci takım takacaklarmış...ya bir geline set almadan olurmu..nişanlımda set olmasa ne olur diyor bende kızdım siz almazsanız almayın ben babama sölerim bir kolye alır dedim kapattım teli yüzüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…