• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
sölicem tatlım daha önce hep sakladımda ne oldu....hiç umrumda değil...onlar rezil olsun...zaten öle kalın set istemiyorum ben...ince birşey olsun boğazımda her zaman kullabilceğim birşey olsun..babamda dicem 10 gr bilezik tak birde kolye alt dicem...nişanlım utansın bu yaptığından :47::47: bizde damat yüzük takar tatlım...tak taş değil ayrı bir yüzük takar...yüzük alıcak :34::34:

anladım canım
peki bakalım söyle can sıkıntısı var ya sadece bu işler
ya işte yapılcak yani 1 kere olcak neyini zorlaştırırsın ki anlamam
bizde damat ya bilezik yada set takar ondan sordum

sölicem tatlım daha önce hep sakladımda ne oldu....hiç umrumda değil...onlar rezil olsun...zaten öle kalın set istemiyorum ben...ince birşey olsun boğazımda her zaman kullabilceğim birşey olsun..babamda dicem 10 gr bilezik tak birde kolye alt dicem...nişanlım utansın bu yaptığından :47::47: bizde damat yüzük takar tatlım...tak taş değil ayrı bir yüzük takar...yüzük alıcak :34::34:

Nişanlın mı utansın:53:
Sen görücü usulü mü evleniyorsun yoksa severek mi tatlım:44:
Nişanlım utansın derken sinirli olduğun için böyle söylediğini düşünüyorum:44:

Hafta sonu gelinlik denedim ilkkez çok tuaf oldum.

Ya prenses model diyorlar deneyeniniz varmı yada alanınız çok kabarık oluyor altı güzel ama ne biliyim ya abartı gibi mi sizce.

Birde alt kumaş ışıltılı.

Sizlerin gelinlik tercihi nasıl oldu.

Ben böyle sıradan olmayan istiyorum ama şimdiye kadar bulamadım :31:

günaydın kızlarrrrrrrrr ne yapyıonuz bakem nasılsınız
bunlardageçer benide listeye eklermisin tatlım
size dün basımdan gecenleri anlatmak istiyorum benim nişanlımın babası bundan 2 bucuk 3 aya yakın zaman içerisinde vefat etti ben ne kadar düğünüğ ertelemek istesemde kayınpederimin vasiyeti üzerine düğün yapılması kararı alındı bildiğini üzere beni tanıyanlar bir kac zaman içerisinde davetiye bastırrdıgımı ve dün gidip alıcamı burda sizinlede paylaşmıstım dün davetiyeleri ben alıp eve götürdükten sonra nişanlımda amcama davetiyeyi gösterdi amcam ne hayırlı olsun dedi ne baska bişey ne gerek vardı bu kadar masrafa dedi kestirip attı hafif kızgın bir ifadeyle nişanlımın suratı asıldı çünkü babasının düğgününde bulunmasını cok istiyo ve cok yoklugunu yaşadıgı için ben davetiyemde resminin bulunmasını istiyorum demişti ondan resimli bastırmıstık amcamda öle diyince üzüldü bende dayanamadım ben istedim amca dedim istedin ama ne gerek var dedi bende düğün benim düğünüm masrafı biz cekiyoruz amca böle olsun istedik dedim tamam tamam dedi trip atıp gitti yengemde mahallenin ortasında bagırdı gel buraya senin Allah belanı versin ne karısıyosun onların işlerine dedi yani ben anlamıyorum ya okadar moralim bozulduki anlatamam size annemde bana kızdı he diyip gecemedin diye kimse düşünmüyo ya bunların hevesleri var nişanlımın babası ölmüş belki oglan istedi ne güzel olsun hayırlı olsun bile demedi ya okadar üzüldümki nişanlımada amcamdan dolayı mahcup kaldım :50::50::50:

Üzüldüm tatlım..dışardan insanlar neyine yorum yapar karışırlar bilemedim doğrusu :19::19:
Nişanlın mı utansın:53:
Sen görücü usulü mü evleniyorsun yoksa severek mi tatlım:44:
Nişanlım utansın derken sinirli olduğun için böyle söylediğini düşünüyorum:44:
Evet tatlım çok sinirliyim şu anda...bizim daha öncede büğyük sorunlar yaşadık ve şimdi olaylar değişti...olan biteni bilsen hal verirdin...nişanlıma çok kızgınım en çok şu anda :47::47:

Ya prenses model diyorlar deneyeniniz varmı yada alanınız çok kabarık oluyor altı güzel ama ne biliyim ya abartı gibi mi sizce.

bende prenses alıcam tatlım...kabarık olsunn...boyum uzun ve zayıfım çok güzel duruyor :16::16:

günaydın kızlar ben geldim :3:
geçmişi okuyup döncem öpüldünüz:54:

hoşgeldin pakizem bakta gel haydi

Bende çok merak ediyorumm
kumaşını filan nişanlım seçti
benim beğendiğim kumaşı o ve annem istemedi
hadi buda onun dediği gibi olsun dedim bakalım..

bence çok güzel olacak:46:

Aldırcam kuzum...hiç umrumda değil...onlar bir kolyeyi layık görmüyorlarsa bana bende aileme aldırırım :34::34:

tabi canım karar yine senin isyanım,
ama eşin üzülür bu sefer sorun yaşandı diye, onun üzülmesi demek senin üzülmen demek

Bnm daha 100 den düşmedi cnm biraz daha var ıslanmama :) düşünce ıslanırım artık bende :9:

bizde itinayla ıslatırız sen merak etme.:1:

günaydın kızlarrrrrrrrr ne yapyıonuz bakem nasılsınız
bunlardageçer benide listeye eklermisin tatlım
size dün basımdan gecenleri anlatmak istiyorum benim nişanlımın babası bundan 2 bucuk 3 aya yakın zaman içerisinde vefat etti ben ne kadar düğünüğ ertelemek istesemde kayınpederimin vasiyeti üzerine düğün yapılması kararı alındı bildiğini üzere beni tanıyanlar bir kac zaman içerisinde davetiye bastırrdıgımı ve dün gidip alıcamı burda sizinlede paylaşmıstım dün davetiyeleri ben alıp eve götürdükten sonra nişanlımda amcama davetiyeyi gösterdi amcam ne hayırlı olsun dedi ne baska bişey ne gerek vardı bu kadar masrafa dedi kestirip attı hafif kızgın bir ifadeyle nişanlımın suratı asıldı çünkü babasının düğgününde bulunmasını cok istiyo ve cok yoklugunu yaşadıgı için ben davetiyemde resminin bulunmasını istiyorum demişti ondan resimli bastırmıstık amcamda öle diyince üzüldü bende dayanamadım ben istedim amca dedim istedin ama ne gerek var dedi bende düğün benim düğünüm masrafı biz cekiyoruz amca böle olsun istedik dedim tamam tamam dedi trip atıp gitti yengemde mahallenin ortasında bagırdı gel buraya senin Allah belanı versin ne karısıyosun onların işlerine dedi yani ben anlamıyorum ya okadar moralim bozulduki anlatamam size annemde bana kızdı he diyip gecemedin diye kimse düşünmüyo ya bunların hevesleri var nişanlımın babası ölmüş belki oglan istedi ne güzel olsun hayırlı olsun bile demedi ya okadar üzüldümki nişanlımada amcamdan dolayı mahcup kaldım :50::50::50:

canım günaydın.

eklerim canım ne zamandı tarih.

artık yaşanmış bitmiş sen şimdi sakin karşıla olayları, onlar sen istiyorsun sandılar galiba dimi ben öyle anladım. sakin bir kafayla güzelce konuşun bence kimin ne istediğini . neler olduğunu.şimdi herkes çok gergindir ,konuşmak lazım bu konuları ki kimse kırılmasın bu dönem çok önemli.

Son düzenleme:
Öncelikle başın sağsolsun cnım.

Zaten anne babadan çok böyle durumlarda diğerleri karışır herkese ne oluyorsa sanki ama işte ne yapıcan insanoğlu illaki biri çıkıp düzeni bozar.

Sende sıkma canını rabbim gönlüne göre versin. inş. herşey güzel olur sizin için.

amin tatlım saol ama sonucta o bizim büyügümüz bize yön göstermesi lazım yengeme ayrı bir bozuldum sözde amcama kızıyo ice ortralıgı velveleye veriyo okadar üzüldümki kızlar nişanlımın öle boynu egik görünce böle aklıma geldikce gözlerim doluyo anlatamam
amcan neye kızdı bu kadar anlamadım cnm

ya düğün devetiyelerini niye resimli bastırmısız niye bukadar masraf etmişiz 800 tane bastırdık iki tarafı baskılı resimli bence cok güzel 250 lira verdik cokmu kızlar yani normal davetiyelerin fiyatları zaten bi okadar tutuyo yani dün gece nişanlımın öle suratının asık boynu bükük kalması gözümün önünden gitmedi ya sabaha kadar öle kukuman kusu gibi odanın içinde dönüp durdum

kızlar bugün evime gidicem perdeci gelicek ölçü almaya :6:
çok heycanlıyım:24:
bunlardageçerim naber tatlım:54:

bende prenses alıcam tatlım...kabarık olsunn...boyum uzun ve zayıfım çok güzel duruyor :16::16:

Bnde zayıfım boyumda öle çok uzun deil 1,65 herkes güzel oldu dedi ama içime sinen olmadı şimdiye kadar biraz daha gezmem lazım :9:

amin tatlım saol ama sonucta o bizim büyügümüz bize yön göstermesi lazım yengeme ayrı bir bozuldum sözde amcama kızıyo ice ortralıgı velveleye veriyo okadar üzüldümki kızlar nişanlımın öle boynu egik görünce böle aklıma geldikce gözlerim doluyo anlatamam

Zaten seni en çok üzen nişanlının durumu olmuş. Bide yengen de öle yapınca gerilmişsiniz.
İnş. düzelir.

Normal cnm gayet uygun Mesela bende davetiyeye o kadar para vermicem uygun bişiler yaptırcaz.

Son düzenleme:
kızlarr ben ben ilk kez kek yaptım :52::52::52::52: çok güzel olmuşşş yada bana öyle geliyoo:1::1::1::1::1:
şaka şaka çok lezzetli olmuş iş yerindekilerde çok beğendilerrr :32::32::32:
ayy bi sevindirik oldum şimcikkk:16::16::16::16:

hoşgeldin pakizem bakta gel haydi

bence çok güzel olacak:46:

tabi canım karar yine senin isyanım,
ama eşin üzülür bu sefer sorun yaşandı diye, onun üzülmesi demek senin üzülmen demek

bizde itinayla ıslatırız sen merak etme.:1:

canım günaydın.

eklerim canım ne zamandı tarih.

artık yaşanmış bitmiş sen şimdi sakin karşıla olayları, onlar sen istiyorsun sandılar galiba dimi ben öyle anladım. sakin bir kafayla güzelce konuşun bence kimin ne istediğini . neler olduğunu.şimdi herkes çok gergindir ,konuşmak lazım bu konuları ki kimse kırılmasın bu dönem çok önemli.

gidiyim dedm dün bir konusıyım ama gitmedim olay ice büyümesin zamanla kapanır gider diye düşündüm amcam benim zaten cok terstir hep ters konusur normalde bile onunla normal sohbet halinde kimseyle konustunu hatırlamam yengeminde yanına gitseydim dün baslardı sen bölesin sölesin bilmem ne bende ice sinirlencektim bende h,ç olmazsa olay kendiğinden kapanır gider diye düşündüm kınam 7 temmuz düğün 14 temmuz istersen ikisini bir yaz tatlım ama tek tarih yazıcam dersen 14 temmuzu yaz

Son düzenleme:

Takı olayları hep sorun oluyor bir taraf mutlaka kırlıyor bakalım bizim nasıl olacak .:26:

İnş. sağsalim atlatırız hepimiz düğünlerimizi.

kızlar benim bir arkadaşım için prenses etek baktık hep böyle alt kısmı simli ama çok yoğun değil. süper duruyor ve 6 kat tarlatan giyecek o , dahada kabarık olacak resmini bulursam eklicem size.
kızlar bugün evime gidicem perdeci gelicek ölçü almaya :6:
çok heycanlıyım:24:
bunlardageçerim naber tatlım:54:

ayy çok heyecanlı ,

iyiyim çok şükür canım, sen bomba gibisin ama anladım:8:

kızlarr ben ben ilk kez kek yaptım :52::52::52::52: çok güzel olmuşşş yada bana öyle geliyoo:1::1::1::1::1:

ohhh mis gibi olmuştur.

kocişine yaparsın artık :9:

ben hiç beceremiyorum öyle şeyleri aslında denemedim bile belki olur yapsam ama ne bileyim olmazsa rezil olurum :9:

ya düğün devetiyelerini niye resimli bastırmısız niye bukadar masraf etmişiz 800 tane bastırdık iki tarafı baskılı resimli bence cok güzel 250 lira verdik cokmu kızlar yani normal davetiyelerin fiyatları zaten bi okadar tutuyo yani dün gece nişanlımın öle suratının asık boynu bükük kalması gözümün önünden gitmedi ya sabaha kadar öle kukuman kusu gibi odanın içinde dönüp durdum

şimdi anladım cnm da onlara ne cnm hayret bişey ya. insanın hevesini kursağında bırakıolar pes doğrusu ya. bence 250 tl de çok değil yani. resimli davetiye için çok normal bence yani. sıkma canını onlar yaptıklarına utansınlar size destek olacaklarına köstek oluyolar. sinir olurum böyle durumlara off oofff daha bizde yaşıcaz bu durumları allah kolaylıkla geçirmesine yardım etsin bu zamanlarımızın. nişanlın içinde üzüldüm cnm . adamın zaten baba acısı var bide böyle davranıyolar yazık çok yazık. heleki yengenin öyle bağırarak gitmesi çok ayıp ya.

kızlar benim bir arkadaşım için prenses etek baktık hep böyle alt kısmı simli ama çok yoğun değil. süper duruyor ve 6 kat tarlatan giyecek o , dahada kabarık olacak resmini bulursam eklicem size.

Çok iyi ya eklersen resmini. ben çok denedim hepde prenses modeldi ışıltılı etekli felan arkasında kurdelili güzeldi ama gözüme çok kabarık geldi açıkcası bide ağır oluyor taşıyamıyorum :9:

Son düzenleme:
gidiyim dedm dün bir konusıyım ama gitmedim olay ice büyümesin zamanla kapanır gider diye düşündüm amcam benim zaten cok terstir hep ters konusur normalde bile onunla normal sohbet halinde kimseyle konustunu hatırlamam yengeminde yanına gitseydim dün baslardı sen bölesin sölesin bilmem ne bende ice sinirlencektim bende h,ç olmazsa olay kendiğinden kapanır gider diye düşündüm kınam 7 temmuz düğün 14 temmuz istersen ikisini bir yaz tatlım ama tek tarih yazıcam dersen 14 temmuzu yaz

canım öncelikle başınız sağolsun allah rahmet eylesin inş. boşver kuzum sen tama böyle şeylere dilin kemiği yok herkes herşey söyler siz mutlu huzurlu olun o yeter herkese inat gülümseyin:34::34:

ohhh mis gibi olmuştur.

kocişine yaparsın artık :9:

ben hiç beceremiyorum öyle şeyleri aslında denemedim bile belki olur yapsam ama ne bileyim olmazsa rezil olurum :9:

eşim pek sevmez:19: :19:n öylesine bi yapayım dedim olmuş yanii hem kaç kişiye nasip oldu yemek :16::16::16:
ayy bundan sonra kimse tutamaz beni ben iyice gaza geldimm:1::1::1::1::9::9::9::9::9:

ohhh ellerine sağlık kuzum :56: sen yaparsında güzel olmaz mı yaaa:56:

canım ortalık biraz daha yatışsın öyle konuş bence. böyle ters insanlara uyuz oluyorum yaaaa:47: yardım edeceklerine hep çembe takıyorlar.

canım herkesin düğün tarihini yazdık diye senin de düğünü yazdım:34:

güncelledim bak 2626 . sayfada

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...daylari-buyrun-sohbete-2626.html#post25058987

şimdi anladım cnm da onlara ne cnm hayret bişey ya. insanın hevesini kursağında bırakıolar pes doğrusu ya. bence 250 tl de çok değil yani. resimli davetiye için çok normal bence yani. sıkma canını onlar yaptıklarına utansınlar size destek olacaklarına köstek oluyolar. sinir olurum böyle durumlara off oofff daha bizde yaşıcaz bu durumları allah kolaylıkla geçirmesine yardım etsin bu zamanlarımızın. nişanlın içinde üzüldüm cnm . adamın zaten baba acısı var bide böyle davranıyolar yazık çok yazık. heleki yengenin öyle bağırarak gitmesi çok ayıp ya.

hiç sorma bide o yüzden yerin dibine battım yani agzımı acamadım yani onlara göre bize iyilik olarak söylendi ama artık davetiye alınmıs edilmiş bi hayırlı olsun diyip gecmek var bide böle konusmak var halam gördü mesela ayyyyyy diyip mutluluktan uctu hemen aldı bitane cok begendim süper olmus hayırlı olsun dedi oda cıtlattı biraz nekdara bastırdınız diye 250 diyince vaybe ben 500 gibi düşünmüştüm bilseydim bende ogluma böle bastırırdım dedi sevindim işte sevindim hemde cok begenmesine

Back